От известно време нищо не слагам, че ме е страх в тези жеги, само на дупето от време на време Бочко. Но пък не е ли още малка без нищо?
Споделете, моля!!!
Споделете, моля!!! 

Като описваш Калоян,имам чувството че говориш за моята девойка,и тя е същия дивак.Само иска да ходи,хич не иска да стои в количката.А в къщи само мрънка.

пусти му мързел.

.Предполагам че нямаш време но аз да попитам де.

.Предполагам че нямаш време но аз да попитам де.
те всичките станаха шатливи 
През деня обаче спим в количката, какво е туй чудо от нея не знам, задължително с навирени крака нагоре
много е смешна 
Още не мога да повярвам, че в петък и събота съм в Лондон 
Още не мога да повярвам, че в петък и събота съм в Лондон 

.Нямаше му абсолютно нищо друго.Двама доктори казаха,че най-вероятно са зъбки,но не дават гаранция,че ще избият скоро.Много,много се измъчва
.Както спи през нощта писва, тъкмо го успокоя и заспи,след час пак същото.Знаех си аз,че като нямахме колики,зъбите ще ни го изкарат през носа.Няма да казвам,че съм недоспала,то е ясно.Майната му,само той да е добре,иначе незнам на кой свят съм.За два дни смъкнах два килограма.Миринда,същата съм като теб.Има ли му нещо,не мога да ям,да спя 
.Ама не си го даваааам на мама глезльото.Да цункаш Жаки от Цеци 
.Дано не се случи разбира се,но най-вероятно ще се разболяват още много,много пъти.Трябва да сме силни и да се държим заради тях.Уверявам те,че детето винаги усеща и ако майката е видимо спокойна,усмихната,то се справя по-бързо и лесно с болестта. 

.Аууу как искам да дойда с вааааааааас. Моля те,моля те,СНИМАЙ и после ми пусни снимките да си го гледкам.Страхотен е
Приятно изкарване,много да се забавлявате и кефите 
Много е сладурска и я взе с голямо намаление от негов приятел.Малка,обличка,има си климатик,дизел,сравнително нова е,много сладурска
Довечера отиваме на полигона да потренирам
Имам книжка от 7 години,но не съм карала редовно и съм позабравила.
от нас
.
. Правим какви ли не бели и пакости, а сме все още в паяка.
.
.
.