Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 814
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Mами, с какво мажате бебоците след баня???

От известно време нищо не слагам, че ме е страх в тези жеги, само на дупето от време на време Бочко. Но пък не е ли още малка без нищо?  newsm78    Споделете, моля!!!  Hug

# 211
  • София
Mами, с какво мажате бебоците след баня???

От известно време нищо не слагам, че ме е страх в тези жеги, само на дупето от време на време Бочко. Но пък не е ли още малка без нищо?  newsm78    Споделете, моля!!!  Hug

Откакто ни поставиха доагнозата атопичен дерматит спрях да мажа с каквото и да било след баня. Няма никакъв проблем - кожата му е гладка и чистичка! Не се притеснявай - не е нужно да се мажат бебетата, козметиката би докарала по-скоро проблеми! Те си имат естествена защита.

# 212
Мира, на Калоян главичката му нараства средно с около 0,5 см през последните 4 месеца. Нормално е да започне по-малко да нараства иначе представяш ли си с какви глави трябва да сме.  Mr. Green
Мила, след баня мажа мушмурока с бебешко мляко на Нивеа. Последният път взех на Wickles. Също ми харесва, защото се разнася по-добре и добре понася на детето. Кожичката му е мека и засега няма проблем. Много често обаче се случва да пропуснем мазането вечер, особено ако вече много му се спи. А ние напоследък все окъсняваме с прибирането от разходка.  Crazy
След къпането през деня (поне 1-2 пъти) изобщо не го мажа.
За кошарката. - Откакто купихме кошарката си е на долно ниво. Нашата няма опция за люшкане, пък и Калоян не обича да го люлеят. Единствено, когато реша да го приспивам в количката, трябва да е в движение иначе приспиването е "мисия невъзможна". Свикна да заспива на нашата спалня, обикаляйки я цялата докато капне от умора и накрая заспива във всевъзможни пози. Вечер го местим в кошарката след като заспи дълбоко. Обаче събуди ли се през нощта, не заспива докато не го взема при нас.

# 213
Здравейте момичета Hug
sleepy-Тази снимка като я видях много сериозно те съжалих Joy Като описваш Калоян,имам чувството че говориш за моята девойка,и тя е същия дивак.Само иска да ходи,хич не иска да стои в количката.А в къщи само мрънка.
За нивото на кошарата-ние отдавна я смъкнахме защото малка се изправи на 6 месеца.Обиколници имаме и без тях сигурно щяхме да сме сини целите,дори слагам и възглавници,че това дете хич не го слуша главата и само се удря Sick
За обезопасяване на ръбове-нищо не съм правила защото не я пускам сама никъде,има си голяма кошара за игра и там я държа
кръц-да знаеш,че ще ти крада сина,като го видя и ми пълни душицата,страхотен е Heart Eyes
mila71-аз мажа малката с тоалетно мляко на Мустела и кожата и става страхотна Flutter

Друго не се сещам,ЧАО за сега Hug

# 214
Както и вчера тук е малък ад и пак ще си стоим в къщи
за мазането-не го мажа откакто станаха жегите.
за ръбовете-купих на Chicco кръгчета който се слагат на ръбовете ама той си ги маха,защото те се лепят и му е много интересно да ги хваща.Може и да се завият с болчета май ама Blush пусти му мързел.
Вече започна вечер да не иска да заспива в неговото легло и го слагам на нашето само да заспи и го местя.Първата вечер мислех да го оставя да спи при мен ,че татито  го нямаше ама то не се спря.На вората вечер заспа така http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=171  за пръв път така надупен Joy Joy

# 215
 Embarassedнапоследък рядко се мажеме с мазила.Извадиме ли го от ваната и започва рев,така че слагаме пампата набързо и даваме вечерята.
Вчера му подадохме документите за лична карта  и паспорт,снимахме как му взимат отпечатъци Mr. Green

# 216
Здравейте и от мен. Hug
Явно не само мен ме е хванал мързела. Mr. Green
КалиМа много са хубави бебоците и вие разбира се.Какво стана със нашия сайт newsm78 Grinning.Предполагам че нямаш време но аз да попитам де. Mr. Green
Мила аз след баня продължавам да си го мажа със мляко на Бюбхен.За сега съм доволна от тази серия но като че ли олиото беше по-добро.Малко не е за тези жеги ама с маслото нямаме проблеми.Все пак ние нямаме никакви обривчета /да чукна на дърво/ и за това го ползвам него.
За обезапасяването на ръбовете аз още не съм го правила понеже малкия не е чак толкова врътлив и май проходилката е достатъчно широка за да не опира такива ръбове.Но предполагам че по-нататък ще се замисля.
Слийпи браво за вашите мерки.Щом лекаря ти е казал че всичко е ок значи нямаш повод за притеснение.Все пак и ние сме финни така че знам какво е. ShockedВажното е всички малчовци да са здрави. Hug Peace
Айде това е за сега че малкия ме побърка. #Crazy Sick

# 217
  • Откъм Варната
.....Какво стана със нашия сайт newsm78 Grinning.Предполагам че нямаш време но аз да попитам де. Mr. Green.....

Ми нямам време  Embarassed, бебо много шавлив стана и не ме оставя да мисля, камо ли да правя нещо

# 218
Ми нямам време Embarassed, бебо много шавлив стана и не ме оставя да мисля, камо ли да правя нещо

ааа сватя да не се оплакваш от детето- много си е спокоен значи  Crossing Arms те всичките станаха шатливи  Peace

Ние спим на второто ниво на кошарата но не заради люлеенето, ами по скоро долното ниво ми идва ниско за през нощта и трябва да ставам от леглото, голям съм мързел значи  ooooh! През деня обаче спим в количката, какво е туй чудо от нея не знам, задължително с навирени крака нагоре  ooooh! много е смешна  Crazy

Аз да се похваля, то какво аз то по скоро сестра ми, аз съм придружител, спечели награда от Мтел, за двама, в събота да е на концерт на Джъстин Тимбърлейк в Лондон и петък заминаваме със самолет  Crazy Още не мога да повярвам, че в петък и събота съм в Лондон  Crazy

спирам за сега  Hug

# 219
Аз да се похваля, то какво аз то по скоро сестра ми, аз съм придружител, спечели награда от Мтел, за двама, в събота да е на концерт на Джъстин Тимбърлейк в Лондон и петък заминаваме със самолет  Crazy Още не мога да повярвам, че в петък и събота съм в Лондон  Crazy
спирам за сега  Hug
Леля Зеля честито много се радвам когато някой спечели по такъв начин.Дано да си изкарате хубаво и ако имаш възможност снимай.Да видим и ние как е в Лондону.... Mr. Green

# 220
Здравейтеее

Малко се загубихме,но Цеци не беше добре.Две вечери подред вдигаше пчти 39 градуса температура Sad.Нямаше му абсолютно нищо друго.Двама доктори казаха,че най-вероятно са зъбки,но не дават гаранция,че ще избият скоро.Много,много се измъчва Tired.Както спи през нощта писва, тъкмо го успокоя и заспи,след час пак същото.Знаех си аз,че като нямахме колики,зъбите ще ни го изкарат през носа.Няма да казвам,че съм недоспала,то е ясно.Майната му,само той да е добре,иначе незнам на кой свят съм.За два дни смъкнах два килограма.Миринда,същата съм като теб.Има ли му нещо,не мога да ям,да спя Sad

Гудза,благодаря ти за милите думи Hug.Ама не си го даваааам на мама глезльото.Да цункаш Жаки от Цеци Heart Eyes

За леглото
искам да ви предупредя.Ако не се смъкнат до определен период на най-ниското ниво,после има вероятност,детето да не иска да спи,защото се плаши от промяната и от това,че е по-долу.Чела съм,че до 10-ти месец най-най-късно трябва да се махне горното ниво
За мазането след баня - мноого рядко,ако се сетя веднъж в седмицата му правя масажче с млякото на Мустела

Диди,радвам се че сте по-добре.Не се сърди,но свекърва ти има право Naughty.Дано не се случи разбира се,но най-вероятно ще се разболяват още много,много пъти.Трябва да сме силни и да се държим заради тях.Уверявам те,че детето винаги усеща и ако майката е видимо спокойна,усмихната,то се справя по-бързо и лесно с болестта. Hug

Мира, Цеци има голяма кифона Mr. GreenПоследно май  му беше порастнала със сантиметър.Главурест е и незнам на кого,нито аз,нито баща му сме с големи глави Crazy

Зеляяяяяя,пукнах се от завист.ОБОЖАВАМ ДЖЪСТИН Heart Eyes Heart Eyes.Аууу как искам да дойда с вааааааааас. Моля те,моля те,СНИМАЙ и после ми пусни снимките да си го гледкам.Страхотен е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Приятно изкарване,много да се забавлявате и кефите Hug

Да ви се похваля,големия Цецо ми купи кола  car003 Много е сладурска и я взе с голямо намаление от негов приятел.Малка,обличка,има си климатик,дизел,сравнително нова е,много сладурска Simple SmileДовечера отиваме на полигона да потренирам newsm01 Имам книжка от 7 години,но не съм карала редовно и съм позабравила.

Лек ден на всички и много целувки от мен и Цеци  love001

# 221
  • София
Здравейте момичета,

Влизам само набързо да се похваля, че от вчера успешно подновихме кърменето. Ех, кърмата не пръска на фонтани както преди, много е намаляла естествено, но това ми е най-малкия проблем. Ако може да се увеличава, ако ли не - здраве да е, важното е, че сме добре. Сега отиваме до доктора да видим дали наддава Митко, но видимо изглежда добре, така че мисля, че няма проблем.

Hug от нас

# 222
Здравейте и от нас!
 Вече се завърнахме от голямото гости и докато ви изчета, мина  доста време.
 Бебе Гошко вече е 9.300 кг. и 75 см. Сложихме и последната ваксина, всичко мина много добре. Никаква реакция за сега  Praynig.
Кръц честито возило.
Мажа Гошко след баня с олио на Бюбхен, доволна съм.
Имаме 4 зъба и още 3 белеят и венците ни са зачервени. Дъвчем и хапем всичко каквото ни попадне  Laughing.
Иначе е голям дивак, да ни е жив и здрав  Hug. Правим какви ли не бели и пакости, а сме все още в паяка. Joy.
Ядем почти всичко без проблем , но и сме на кърма вечер и сутрин в 5.00 или 5.30 часа  Wink.
Стига за сега.
Приятен и весел ден от мен  lovekiss

# 223
  • София
Това го пиша цял ден и бързам да публикувам, че пак ще изчезне. Надявам се, че довечера ще имам повече време.
За обезопасяване на ръбове - Не знам какво може да се направи. Общо взето тичам след него и при критични ситуации направо хвърча и пищя. Дани много се забавлява с мен.
за мазането- Докато бяхме на почивка реших да пробвам да не го мажа. Оказа се, че водата в басейна е точно за дерматити и детето не реагира. Иначе го мажа с млякото за чувствителна кожа на Чико.
Нивото на кошарата - Моята е без нива и не мога да кажа за другите.
Размерите- и на мен ми казваха, че когато не качват на килца наддават на см.
Зелче, приятно изкарване.
Диди, радвам се за вас. Само така  Hug.

# 224
  • София
Димитър си е възвърнал теглото. Сега е пак 8,700, и още си е 70 см. За една седмица си ги е сложил 600 гр. Дано не е вредно такива варииации в теглото за такъв кратък период.
За главичката - изобщо не знам колко е, но ако имаше проблем сигурно щях да разбера.
За нивото - още е на горното заради люшкането нощем. Не че пак не се разнасяме по цяла нощ с тия зъби де.
за мазането - мажа си го с мляко Бюбхен.
Кръц дано бързо разкарате високата Т. И Митко се събужда с рев нощем, определено е заради зъбите. Сякаш пищи от болка.
Зеля страхотно е това, радвам се за вас.

Общи условия

Активация на акаунт