Благодаря за отговорите!!!

Малката заспа, мъжете ще гледат футбол и аз реших да седна пред компютъра.
Ходихме следобед на консултация, за съжаление няма добри новини относно размерите ни. Наддали сме само 100 гр., а на ръст, глава, гърди - нищо!!! Нито сантиметър.

Та на 8 месеца сме едва 6600, 67 см., глава - 41 см. Направо нямам думи!!! Дали от жегите, от намаляването на храната или от това, че тя рязко се промени двигателно - не се спира. Само се върти и се надига на ръце, лежейки по корем. Ляга, става, ляга и пак. Непреъснато рита с крачета, даже удря мрежата на кошарата и я поклаща. Докторът каза, че ако и сл. месец е така ще пусне стерилна урина за бактерии - не разбрах каква е връзката, може би не се усвоява храната ако има такива или друго.
Кръц - Надявам се да се стабилизира бързо малкия и да си починеш - доколкото може, че вече порастват и започват трудните периоди!!! И ..........честита кола!!! Чудесно е, че можеш да шофираш, аз така и не успях да взема книжка. Не ставам за шофьор. Никакъв усет за дистанция
нямам, а за краката и педалите - пълна скръб, така и не успях два крака и три педала да съвместя!
А за кощарата - да, има логика това с нивата и май ще я смъквам скоро преди да се изправя, за да свиква.didita4u - Браво за наддаването и възстановяването!!! фонтаните и при нас спряха!!!
В тази връзка колко може да се изкара с кърмене сутрин и вечер. Иска ми се до годинка да изкараме. От няколко дни започнах и към 15 да давам да суче, че ме достраша да не пресъхне изведнъж.
Леля Зеля - и ние спим и лежим така в количката. Явно и е удобно понеже изглежда доста доволна!
Ето ни и нас в любимата поза!
http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05622.jpg
Влизам сутринта да се къпя и по едно време замириса на гадно. Надничам от душ-кабината и гледам от канала, който е на пода на банята излиза вода и разни гадости.
Банята пълна с вода, преляло и в хола, килима целия мокър...
Като я оставя на столчето за хранене или в кошарата почва да мрънка и ако се позабавя малко да я взема, чак със сълзи реве. 
А още колко болести ни чакааат... 
Голяма е сладурана (пу-пу).
Диди,
за подновеното кърмене.Кърмете се по малко но по често и така ще се регyлира лактацията.Евелинка,пести си силите и отделяй и повече време за себе си за почивка.Сега имаш нyжда от спокойствие.Хайде,че отивам да си взема дyш и да си лягам.Спокойна нощ
. Оставих сутринта Криско в леглото и отидох в кухнята да му правя сок - чух го че се размрънка и разрева, но довърших сока и се връщам, а той реве изправен на кошарата и в момента в който влизах се тупна по дупе. Ами ако се беше килнал напред - полудях...
Засега сърце не ми дава да оставя Криско и снощи даже си поплаках... 
.Сега е в мен и само вири крака по лаптопа и блъска.Наскоро беше извадил едно копче от клавиатурата и татито много ми се разсърди
,кака елена си играе аз сега сядам за малко пред компютъра,от сутринта съм хванала метлата и доста работа свърших.

Иначе можем да се похвалим с второ зъбче