Отговори
# 105
...той даже е по-хубав сега...ама като кадрови войник е прическата box
Мдааа, по-зрял ми се види!!!  Laughing
Пикльото му с пикльо! Пу да не му е уроки!!! Heart Eyes

Ех...на мама се е метнал smile3533

# 106
...той даже е по-хубав сега...ама като кадрови войник е прическата box
Мдааа, по-зрял ми се види!!!  Laughing
Пикльото му с пикльо! Пу да не му е уроки!!! Heart Eyes

Ех...на мама се е метнал smile3533
Е, ай ся!
Ам` на татито `ич ли няма?!?!??? newsm62 newsm62
Аз все уверявам нашия тати, как синът му е одрал кожата му, пък ти обратно!!! tooth tooth tooth tooth tooth

# 107
Как сте,мацки?
Как ви действа жегата?Чета някои слабеят smile3501
Мен едно ми е отпуснато,не ми се прави нищо след работа.
Добре че децата заминаха в НЗ при бабата.
Ще почивам newsm10
ЛЕК  ДЕН!!!

# 108
Как сте,мацки?
Как ви действа жегата?Чета някои слабеят smile3501
Мен едно ми е отпуснато,не ми се прави нищо след работа.
Добре че децата заминаха в НЗ при бабата.
Ще почивам newsm10
ЛЕК  ДЕН!!!
И туй не е малко!!!
То си е направо шестица от тотото.
Аз очаквам в Събота да имам туй удоволствие да се отдам на себе си само... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  ...Е и аз най-после да се вклЮча! Малкия беше скъсал кабелите на модема и вчера дойде техник да ни сложи нов.
   Вие къде се каните да ходите? Защо не дойдете на нашият остров. Едва стана 15 градуса и днес цял ден ще сме навън. До вчера валя непрекъснато цяла седмица. Ние на разходка ходим с шал и шапка, а парното те го вклЮчваме по за 2 часа сутрин и вечер.
 ПРАТЕТЕ МАЛКО ТОПЛО!

Да си споделя проблема. На новата детска градина Алекс вече е в групата на големите и имат само един час сън от 11 до 12. После обядват и имат занимания. Имат свободни игри сутрин и следобед по 30 минути, цялото останало време имат различни "часове".Милото се уморява още в 3 следобед!Много ми е чудно какво толкова ги занимават и учат. Та той е на година и половина!

Излезте да посъберете малко слънце и заради нас!

# 110
  • в Tara
сливенски момичета
препоръчайте ми някоя качествена козметичка, също и фризьор Flutter Sunglasses

# 111
Здравейте, момичета!
Аз използвам, че Алекс заспа, да се включа за малко.
Честито на Дидка за новите придобивки - колата и голямото момченце WinkЛеле, като голям мъж е направо с новата причОска. Пу, пу!!!
Честито и на систъра - за новия ник и за почивката без ремаркета. Аз я знам колко ще си почине, де, ама хайде, нека се надява Laughing. Като се върнат да ми го пратиш онова голямото за някой ден Naughty, че да ходим на плаж Heart Eyes
Силви, и малката е сладурана на първия си плаж, а и майка е много добре Hug
Лек ден на всички, отивам и аз да се тръшна за малко, че имам спешна нужда. Алекс ми се буди по десетина пъти последните нощи, че не стига , че е болничка, ами има и два нови зъба #Crazy

# 112
Здравейте!

Ако на някой му е  по интерестно от горещените и диетите.

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=148335

# 113
Здравейте!

Ако на някой му е  по интерестно от горещените и диетите.

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=148335
Кое обаче, че не разбрах! Thinking
 Grinning

# 114
Здравейте!

MamaChrisi това нашето топло не ти трябва,защото е прекалено топло.А кабелите как ги скъсахте?То май доста сила иска!

Дидка много е сладък дребосъка!Изглежда по-голям.Честита придобивка!

Иве нищо ли не яде детето?Те и моите на детската градина не ядяха ама в къщи все по нещо хапваха.Мариета в градината ядеше само хляб.В къщи сме на вълна филия с масло и сирене.Ей като ми каже намажи ми филия лошо ми става-не мога да я накарам да яде друго.Един ден и казах,че ще я уча да прави таратор,стана и интересно и после яде.

Vanq_B и на мен ми се иска малко спокойствие.Не че нямаме къде да ги изпратим за малко,но защо пък да си почиваме-по-добре да полудяваме.Ако знаете как се дразнят едно 15 и едно 5 годишно. Joy

# 115
мОМИчЕТА, МОЛЯ ви....помолете се за моя приятелка да не си загуби бебето Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

...скапан живот smile3518 smile3518 smile3518

# 116
Дидка моля се всичко да е наред,дано да стане чудо  Praynig Praynig Praynig

Ваня ако зависи от него ще яде само пица/едно-две парчета/,вафли и такива глупости...почти нищо не иска и не обича...основно яде картофи, ориз, боб,месо на хапки-задължително, спагети...от зеленчуците краставици и моркови, а от плодовете ябълки....май е това Sad За яденето в градината не ми се коментира,защото ми е болна тема...
Много хубав подход си намерила към Мариета Laughing и аз трябва да опитам Peace

Нели опитай пак със снимките Peace

Тес да не излезе, че е от кътниците...

Хара имах голямо желание да помогна, но не можах да намеря телефона на момичето, при което аз ходя...дано Лони да влезе тя ще ти каже Peace

Мама Хриси ти ми обърка представите Rolling Eyes, ние тук се топим от жега, а вие с шапка ooooh!, а за дъждовете не се учудвам,то при вас като че ли непрекъснато вали

Силве много хубава баня да ви завиди човек,това къща ли е или апартамент...много голяма тераса има Thinking

# 117
Привет!
Аз два дни не съм се разписвала, но съседите, с които сме вързани в мрежа, като заминавали за някъде, по принцип, си изключвали кабела от рутера. Ама, умни глави, взели, че изключили нашия и два дни - суша. Направо се побърках. Добре, поне че беше за два дни само.

Не, че ви дразня, ама днес пак бяхме на басейн с Жен-шен и семейство.  newsm47 Само, че аз изгорях като първия човек и сега лекичко ми опъва на раменете. Ама, то за мене ред да се намажа не дойде. Пък и уж все под сянката седях, ама докато топях Гогито в басейна и съм се цръвнала. Направо съм розово  Animal Pig . Някой ден ще приложа и снимки...

Даже взехме единодушно решение с мъжо да не ходим на море, а да си направим почивка тук. Ще си вземе отпуск и ще ходим всеки ден на плаж, пък ще си спим вкъщи, че като гледам на море можехме да отидем за не повече от 2-3 дни. Кой ще ни приеме да нощуваме? Пък и колко багаж трябва да тътря, ... не е истина. Пък и Гоги е още малък - по-добре така, а догодина живот и здраве, вече ще го заведем.

Хара, аз ходя в козметично студио "Грация". Там си има масаж, козметик, маникюр и фризьор. Само масаж не съм ползвала, иначе от всички други съм много доволна. Тел. им са: 0888863157 и 044/ 625145.

Дидка, сега прочетох за приятелката ти.  newsm17 се за нея, дано всичко е ОК.

Тес, стискам палци малкото ангелче да се оправи, а на Ваня - само приятни изненади в края на учебната година. newsm10

На всички лека и спокойна нощ!

# 118
мОМИчЕТА, МОЛЯ ви....помолете се за моя приятелка да не си загуби бебето Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

...скапан живот smile3518 smile3518 smile3518

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дано да го запази, милата!!!
Да лежи и да не шава твърде!
В болница ли е???

# 119
Добро утро Hug

Благодаря Ви ИВе, Лони и ЛунИ bouquet  bouquet  bouquet
Момичето и бебето за сега са добре Praynig
Тя е в болницата -  3-4 дни ще е там под наблюдение Peace
Аз честно да ви кажа, в Канада не бях чувала за изтърване на бебе и т.н. а тук много често се случва.Чудя се защо Thinking

Лони
и това е варинат за почивката Wink
Аз много се надявам да отидем на море за седмица, но само с ВиКо, иначе то аз нищо няма да усетя Tired
Миши - живот и здраве - догодина Wink

А къде се намира този салон "Грация" - и как са цените newsm78

Малински
, изгуби се Hug

Общи условия

Активация на акаунт