Отговори
# 135
...ЕЙ, ДОКАТО ОТИДА ЗА храната и колко сте изписали ooooh!

Луне, не знам в коя седмица е, но трябва на 17 януари да ражда Wink
Иначе и казах какво си ми казала - пълен покой Sunglasses

След обед ще ходим да я видим
Иве, как е дребчо - оправи ли се Hug

Значи е в третия месец.
Първия път ми прокърви в единайста седмица. Много се уплаших. Веднага влязох в болница. Там ми биха Нож-па и папаверин /болкоуспокояващи - отпускат гладката мускулатура, т. е. помагат на матката да е спокойна и да не контрахира/. Питай дали на приятелката ти са й предложили да си купува Прегнил и да й го бият. На мен ми го слагаха до 15 - та седмица. Той е хормонален препарат, който спомага за оформянето и закрепването на плацентата /дано да обяснявам правилно.../. В момента няма оформена плацента и няма каквмо да държи бебето. Приятелката ти нещо се е озорила. не бива да вдига тежко, да се движи по-бавно, тя сама ще усети. И като овладеят нпроблема в болницата, да си иде и да легне!!!! Да не прави като мен! Ад си позволявах кратки разходки и след десетина дни пак бях в болницата.
Стискам й палци!!!
Да не се стресира от другите, може да има и жени с по- голям кръвоизлив.
Да кажеш как е момичето после!!!

# 136
Мен тоз Папаверин направо ме съсипа, така ми сваляше кръвното, непрекъснато ми беше лошо...смениха ми го, но вече в София с нещо друго, от което нямах оплаквания Peace

# 137
Мен тоз Папаверин направо ме съсипа, така ми сваляше кръвното, непрекъснато ми беше лошо...смениха ми го, но вече в София с нещо друго, от което нямах оплаквания Peace
Аз нямах оплаквания от него.
Много неприятен момент, дано да й се размине на момичето! Praynig Praynig Praynig

# 138
Луне, мерси за инфото - ще и кажа Hug
Иве, вие още ли не сте тръгнали Crossing Arms ...

Казах на Рени, че другата седмица може да оформим среща, по случай идването Ви bowuu

# 139
Луне, мерси за инфото - ще и кажа Hug
Иве, вие още ли не сте тръгнали Crossing Arms ...

Казах на Рени, че другата седмица може да оформим среща, по случай идването Ви bowuu

Дуцка така като гледам, мен може и да не ме вземат....май няма да има място в колата  Mr. Green
Много ме засрамвате днес, червени килими, посрещане... Embarassed Embarassed Embarassed

# 140
...който заслужава - заслужава

# 141
# 142
Честито на именяците! Здраве, щастие и късмет!

Много ме засрамвате днес, червени килими, посрещане... Embarassed Embarassed Embarassed
Ти пък, имай късмета да не се обадиш да се видим, че то толкова приготовления и накрая всичко да е на вятъра!  Naughty

... уличката е нагоре от химическото чистене,точно срещу един зъболекар,който мисля, че е известен вСливен newsm78
Може би имаш предвид д-р Росен Манолов, до бившия Младежки дом.  newsm78
А хотел "Кредо" е до спирката на № 20, между двата светофара, точно срещу "Билла".

Днес го играя "Бюро справки". Май ще взема и да ви таксувам вече.  hahaha  Money

Хайде, аз отивам да положа морно чело, докато малкото зверче спи.  sleepuu

# 143
ШЬ плащам Лони,само кажи как го искаш Mr. Green
Точно така се казваше зъболекаря Hug
Интернет в Сливен нямам,остава да контактуваме чрез Дидката/ако е съгласна разбира се/ Thinking Wink

Сега Ви оставям малко, че мъж ми ме сюрпризира, че след малко се прибира...а аз съм събрала наполовина багажа/около 3 сака и 4-5 чанти..... ooooh!,може и да не ме вземат.../

# 144
Съгласна, разбира се

Лони, по колко ще ни таксуваШ Wink

Хайде да почерпя аз - вече си регистрирахме колата  Peace

# 145
# 146
Лони, по колко ще ни таксуваШ Wink

И на биричка съм съгласна, само че като се видим без децата. Иначе, тъй като много ми се насъбраха, може да подкарам количката на зиг-заг  Drunk и ще размътя на мъника главичката.  newsm47

Дидка, честито за колата! Безаварийно каране! Само на хубави места да ходите с нея!

Иве, ако не те вземат ние от комитета по посрещането ще ги върнем още до табелата Сливен!  Crossing Arms

Хайде, вече отивам да лягам, че не ми остана много време!

П.С. Тези, които четат да се разпишат веднага, да не посочвам поименно!

# 147

Гледам снимките и сърцето ми трепка Heart Eyesпо-хубавоекипче нямаше как да му изберете
Ние сме болни на тема Ливърпул. Алекс като беше по-малък дори бибероните му бяха на Ливърпул. Като се приберем ще организираме приятелска среща...

Сега си дремва дяволчето и аз си имам 10 мин. за мен!!!!

# 148
Пак съм тук. Heart Eyes

# 149
Нели пак не се вижда  33uu
[/quote]

Виж на моето www

Общи условия

Активация на акаунт