направо откачам,бременна ли съм ?

• 4 756
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
Преди няколко дни писах тук,че ми закъснява а правих три теста, като и трите в началото са отрицателни, а след няколко часа се появява втора мнооого бледа черта! Rolling Eyes Все още не ми е дошло, а минаха вече 16 дни откакто ми закъснява, и съм страшно объркана. ThinkingОткакто се помня винаги съм имала редовна менструация 23-26 дни, в този диапазон, а сега я няма и я няма ShockedИзчетох де що намерих за тестове,признаци и т.н. от което взех да се чудя дали наистина май накрая няма да се окаже че съм бременна, десетки момичета са писали за няколкото си отрицателни теста , а накрая се оказват бременни Shocked Shocked Shocked, на някои от тях дори чак в края на първия месец им е отчел теста!
Кажете според вас възможно ли е все още теста да не може да засече хормона?? Rolling Eyes
Поздрави,
Ниа

# 31
Разбира се ,4е е възможно, въпреки ,4е на опаковката е написано 98% то4ност.Подобни тестери дори и в лабораторни условия дават понякога нето4ен резултат-знам го от приятелка лаборантка.При мен беше обратното- без бременност от4иташе 2 4ерти.По принцип ,ако има бременност, видеозона може да я открие ве4е( нали каза 16 дена закъснение).Така 4е иди на лекар и успех!  Praynig Praynig Praynig

# 32
отиди на лекар мила не чакай повече стискам ти палци късмет  Peace

# 33
отиди на лекар мила не чакай повече стискам ти палци късмет  Peace

Възможно е да си бременна. Също така, закъснението може да е предизвикано от фоликулярна киста или от ановулаторен цикъл. Много причини може да има!
Най добре отиди на лекар. Ако е бременност, ще се види!
Успех! Дано да е това, което искаш! Praynig

# 34
  • E-CLM & CH-VD
Още в предната тема момичетата те посъветваха да отидеш на лекар.

Резултата от тестовете трябва да се отчете според упътването в съответния тест, а не да го пазиш и да се взираш с часове в него.

Не разбирам, какво толкова страшно има в това, да отидеш на преглед?  newsm78 Тук във форума не можем да отгатнем нищо. Ако има бременност, добре; но ако има проблем - колкото по-рано се открие, толкова по-добре за теб.

# 35
Вес,
Ти имаш ли деца? Досега никога ли не си била изправена пред дилема като моята? Rolling Eyes
Винаги ли тичаш на доктор?
Ходя редовно на лекар и всичко ми е ОК,затова и сега така се изненадвам! Simple Smile
Дразни те явно въпросът ми,ами в такъв случай не отговаряй, не е толкова трудно,нали? Laughing

# 36
Ниа,
с най-добри чувства - имаш 16-дневно закъснение. Не си направила кръвен тест /поправи ме, ако греша/, не си посетила гинеколог. Не разбирам! newsm78
Казваш, че ходиш редовно на лекар, защо сега не отидеш? Къде е проблема, не мога да разбера?!
Относно факта, че до сега не си имала проблеми - не е за успокоение! Аз цял живот съм имала цикъл като по книгите, никога не съм имала възпаления, гъбички дори! Откакто планираме дете, незнайно как започнах да задържам фоликули. На тях се дължи огромното ми закъснение и отрицателните тестове, разбира се!
Опитвам се да ти обясня, че злото идва ненадейно! Колкото по-рано реагираш, толкова по-добре! Не се самозалъгвай, тук никой нищо не може повече за ти каже, виртуални ехографи няма, за съжаление! Peace

Рядко ще срещнеш жена, която при такова закъснение да не тича на лекар! Направи го и ти, ако си бременна - ок, ако не си - поне ще знаеш какво става и ще предприемеш адекватни мерки!
Успех!  bouquet

# 37
Nia1 , не се сърди на Вес. Тя просто ти дава съвет. Ние тук и да искаме не можем да ти кажем дали си бременна. Това ти каzвам с най добри чувства беz да се zаяждам. Ако си прочела zакованата тема zа първи симптоми при бременност, си прочела, че при всеки е раzлично. Моите симпоми бяха като ПМС. Колкото по рано отидеШ на лекар, толкова по бърzо Ще раzбереШ дали си бременна.  Peace

П.П. Ако не ти се ходи на лекар си направи един кръвен тест. Тогава Ще zнаеШ със сигурност.

# 38
  • На ръба..
Мили мами и каки и аз имам едно въпросче.Мога ли да си направя теста за бременост преди да ми закъснее или още преди да ми дойде, тъй като стана фалче и ми е много неспокйно а имам още дестина дни до цикъла.Ще се зарадвам ако ми отговорите..

# 39
Мили мами и каки и аз имам едно въпросче.Мога ли да си направя теста за бременост преди да ми закъснее или още преди да ми дойде, тъй като стана фалче и ми е много неспокйно а имам още дестина дни до цикъла.Ще се зарадвам ако ми отговорите..

При всички е различно! При някой теста отчита в деня, преди очакваната менструация, при други - чак след 5-6 и повече дни закъснение.
Това е, търпение му е майката! Peace
Можеш да си направиш кръвен тест - два-три дни преди евентуалната менструация - това е най-ранния тест!

# 40
love_sunrise вече ти е каzала,  каквото трябва. Аz само да допълня, че понякога може да има оплодена яйцеклетка, която обаче не се имплантира и се иzхвърля с менструацията. Така че положителен тест преди zак.снение не винаги оzначава бременност. Поради таzи причина не се препоръчва да се прави тогава тест. Това може да породи много раzочарование при желана бременност и много тревога при нежелана.  Hug

# 41
  • E-CLM & CH-VD
Вес,
Ти имаш ли деца? Досега никога ли не си била изправена пред дилема като моята? Rolling Eyes
Винаги ли тичаш на доктор?
Ходя редовно на лекар и всичко ми е ОК,затова и сега така се изненадвам! Simple Smile
Дразни те явно въпросът ми,ами в такъв случай не отговаряй, не е толкова трудно,нали? Laughing

Не, нямам деца все още. Да, работим по въпроса. И да, изправяла съм се пред такава дилема. И определено не съм се надявала съфорумките ми да гадаят дали съм бременна или не. Тичам на доктор. Ако влезеш в седмичната тема, ще видиш, че много момичета се изправят пред същата дилема. И съвета, който им се дава винаги е: иди на лекар!
И не, въпросът ти не ме дразни. Дразни ме нерешителността ти. Дай Боже да е бременност, но ако не е, както ти казах и предния път, отлагане на прегледа може да има много сериозни последствия за теб.

Ако си прочела поне малко из темите, ще видиш, че след едноседмично закъснение, ако си бременна, с вагинален ехограф може да се види плодното сакче. При 16 дни закъснение, ще се види и сърцето! Не знам наистина какво чакаш? newsm78

Най-нетърпеливите кандидат-мами си правят кръвен тест за 100% сигурност още преди закъснение.
И ако всичко наистина ти беше ок, както казваш, нямаше да се чудиш над отрицателни тестове и 16 дни закъснение.

Успех и скоро да се похвалиш  bouquet

# 42
  • E-CLM & CH-VD

Ако предположим, че лутеалната ти фаза е 14 дни, значи ако е имало оплождане, е било преди 4 дни. Яйцеклетката се имплантира около 7 ден, т.е. все още никакъв тест не може да ти отчете дали има или не бременност. Както са ти казали момичетата по-горе, най-рано можеш да видиш с кръвен тест, 2-3 дни преди датата на цикъла.  Peace
При фалчето, нямаше ли някаква възможност после за постинор? newsm78 Питам, тъй като явно все още не желаеш бебе, или поне така ми се струва от поста ти. Извинявам се, ако бъркам.

# 43
  • София
Постинор-а може да се вземе до 72 часа след полов акт.

Може да прочетеш ТУК

Общи условия

Активация на акаунт