Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Че от другите не ми пука, да си запушват ушите.
Защото улов ще има, ако трябва и пред публика  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kalli, кефиш ме максимално, душата! Само така, миличка, няма да се даваш!
Нали знаеш- на който не му понася- да се изнася!
Много им здраве на другите- ти имаш важни задачи да изпълняваш, така че- действай Hug Peace
Кали, забравих да те питам снощи- как е Калоян?

# 211
  • близо до София
Здравейте момичета!
Аз уж се бях заоправяла ама хич не се оправих. До утре цяла седмица съм с 37,4. Днеска гърлото ми е като прашно, спадна ми гласа и не мога да говоря въобще. Притеснявам се ,че това продължава вече цяла седмица. Освен ,че си пръскам в гърлото спрей Орофар, и си слагам капки в носа Ксилометазолин, нищо друго не пия. Е пия си Дуфастона и Фолиевата. Аспирин протект  го спрях. Стаменов беше казал ако не ми мине да почна Аугментин 325, ама честно казано понеже температурата ми спадна от 38 първия ден ,на 37,4 ,мислех ,че ще се оправя и не го почнах, сещате се защо. Утре стават две седмици от инсето. Ако нямам цикъл мисля да си направя един тест и да взимам мерки с тоя вирус, че вече не издържам. А кръвен тест дали правят във всяка лаборатория? Ще ми покаже ли със сигурност верен резултат? Момичета много съм се притеснила, хем искам да е положителен резултата, хем се притеснявам, че от тази вирусна инфекция, продължила толкова дълго и в този ранен период да не стане нещо лошо ако има бебе. Кажете какво мислите, опасни ли са вирусни инфекции на майката в такъв ранен период на една седмица от зачеването? Вече не знам какво искам.

котетопет, съжалявам много! За Дуфастона, на мен ми казаха ако прокървя да го спра.

Вес, честита годишнина!!! Още много такива щастливи да посрещате, но с едно-две ,може и три дечица до вас!

# 212
  • E-CLM & CH-VD
И като гледам май ще правя бебе на плажа  hahaha Joy
Защото улов ще има, ако трябва и пред публика  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kalli, ако те видя под някой чадър на плажа точно в този момент, да ти се обаждам ли? newsm78 Laughing

Силви, кръвния тест винаги е верен! Дано на теб отчете полижителен!  Praynig

Коте, да се пазиш повече другия месец!  Wink

Лека вечер, момичета. Мен нещо напоследък чата не ме пуска Confused, дали не са го затворили за влизане от чужбина? newsm78

# 213
Много им здраве на другите- ти имаш важни задачи да изпълняваш, така че- действай Hug Peace
Ами, да  Crossing Arms Mr. Green
Миналия месец мъжът избяг в командировка, сега няма къде да бяга  newsm48

Кали, забравих да те питам снощи- как е Калоян?
Калоян е добре, днес цял ден ми помага да събираме багажа за морето. Аз събирам и докато се обърна той извадил всички дрехи ....
После тръгнах да чистя, той взе подомиячката, първо избърса мръсния балкон и после изми там, където бях чистила  в хола и всичко стана....smile3506
Щом ги върши такива, значи е в добро здраве  Hug

# 214
Kalli, ако те видя под някой чадър на плажа точно в този момент, да ти се обаждам ли? newsm78 Laughing

Хахаха, то ще е тъмно, няма да ме познаеш  hahaha Joy hahaha Joy
И все пак, ако ме познаеш, обади се  Mr. Green

# 215
Вес, то на чата пише, че е вход само от България  Sad. Аз тъпо и упорито се опитвам да го излъжа, ама засега губя с 1 и половина на много.

силви, 2 седмици след инсето трябва да е достоверен кръвния тест fingerscrossed

kalli, добре че се е оправил сладкия Калоян  Hug

# 216
  • София
Кали, радвам се, че дребното е добре вече, а майка му е по-спокойна! Peace Така с пълни сили и спокойствие ще може да му "изфабрикувате" едно другарче на плажа! Praynig Peace

Коте, а ти по-внимателно следващия месец! И да звъннеш утре на док!

# 217
  • E-CLM & CH-VD
Вес, то на чата пише, че е вход само от България  Sad. Аз тъпо и упорито се опитвам да го излъжа, ама засега губя с 1 и половина на много.

Juturna, аз го лъгах доста пъти. После изведнъж ме отряза и край  Crossing Arms

Кали, на плажа никога не е достатъчно тъмно  Laughing (личен опит)

# 218
  • там нейде .............
Добър вечер на всички
аз сега успях да се докопам до форума.
Честито на всички нови бременлинки  bouquet  bouquet  bouquet Лека и безпроблемна!
А мен лелката пак ме навести newsm45 newsm45 newsm45
та ставам НеЧакаща на 26.07.07 - дано юли е моя месец (пък и другата седмица заминаваме на моренце ...... а щерката в Бургас я сътворихме  newsm03 newsm53 newsm03 )
Успех на всички Нечакащи   bouquet

# 219
Ако има имунитет срещу токсоплазмоза, което съм сигурна че е така, проблем няма.
Стеф, аз имам един въпрос по темата за токсоплазмозата. Имам котка от 7 години. Преди 2-3 седмици си пуснах изследване за токсоплазмоза IgG  и се оказа отрицателно. Това не значи ли, че нямам антитела и може да създаде проблем при евентуална бременност?  Или пък значи, че всичко е наред и няма проблеми? Хич не ми е ясно. newsm78

# 220
  • София
Добро утро, момичета!!!
Силви-стискам палци за тестчето, ако си решила наистина днес да го направиш!!! Praynig
Скарлет-аз също преди 2 месеца си пуснах изследване за антитела на токсоплазмоза, мононуклеоза, рубеола и др....Оказа се, че тези 3-те са положителни...т. е. съм ги карала някога...Щом при теб теста за антитела е отрицателен, значи не си била болна от това заболяване още!!! Да ме поправи някой, ако греша, но аз така ги разбирам нещата...Аз като си правих изследването, доста се бях притеснила да не би в момента да съм болна от всички тези заболявания, което е нелепо...после си обясних, че всъщност ги пуснах за IgG, а не за ImG...

# 221
  • v. turnovo
Добро утро! Силви, силно стискам палци за теб Praynig! Момичета, аз довечера заминавам за Търново, като се върна в събота или неделя ще докладвам как е минал изпита и има ли лелка/ тя сигурно ще дойде, ама все пак се надявам/.Лек ден от мен и като се върна да видя ,че има много нови бъдещи мами Hug

# 222
  • София
Добро утро!
От няколко дни насам всяка сутрин като си меря Т и е над 37, но днес е паднала доста....това май не е на добре! А освен това коремчето започва да ме наболва, все едно скоро ще ми дойде..... не знам какво става! Егати и  шантавата работа! newsm78
Силви, какво става с теб? Пусна ли си кръвен днес? И?.... Хайде, казвай, че все стискам палци!  Peace
Аз съм си, ще видиш на моренцето какво хубаво бебоче ще си направите, така че споко! Peace

# 223
  • БУРГАС
Добро утро и от мен!
Силви, хайде зарадвай ни!
Ники, успех!
Кали, чакаме те с нетърпение на морето! Радвам се, че малкия е добре!
Вес, ти ли питаше за морска срещичка? Айде идвай!
Вили, като ти гледам графиката, Т хич не ти е драстично паднала! Много си е добре. Освен това е около седмица след ову-то. Дано това е имплантация!
Айде, баба ви Стела отива да се труди. А кафе днес няма ли?

# 224
Добро утро!

smile3515 23.07. или около....

Честито на чертичките, на годишнините и на тези с добро настроение!
Ютурна, не съм ходила на лекар - евентуално след две седмица ще хукна по доктори

Общи условия

Активация на акаунт