ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 666
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми казаха, че плацентата е вече достатъчно зряла и то още миналата седмица като ме приемаха. Петък и аз съм при доки и ще взема да я питам, защото се страхувам, че ще стане много едро и да не ме пуснат секцио. Все пак с таткото мечтаем за трички, а със секцио още на първото ще бъде трудно.

# 181
Щом имаш енергия да 'врътваш' кексове е добре.. newsm10
аз днес едва събрах сили да си опека семки на микровелето. сега ми се хапва диня, ама пусто трябва да стана за целта..

# 182
Пуста лакомия...
отивам до магазина и мятам милинките:)

# 183
Ей рокси как можа да ги споменеш тез милинки. Аз сутринта като ходихме към ТК се оглеждах да видя някъде, но не видях  Confused
ако изпитваш затруднение с омитането им после свиркай  Hug

# 184
  • sf
малеееееее, отде тоя ентусиазъм за готвене? само мисълта за печката и още повече увирам.

ами, няколко неща гледат май- зрялост на плацента, размери на плода, разни такива. все пак при по-дълъг цикъл например има голяма вероятност за преносване, защото термина е изчислен стандартно, а не индивидуално.
май с отлепване на тапата може да се подпомогне раждането. даже и като бъркат за разкритие мисля. ама не ми звучат добре тия насилствени начини-
давайте по-добре  luvbed

# 185

Ох дори за това ми е горещо. А и таткото го е страх да не ми счупел нещо и не се дава  Rolling Eyes

# 186
  • sf
 Joy Joy Joy
аз пък чакам неделя. да не вземе да подейства , че искам юлче. иначе моя мъж не отказва- уморен, гладен, жаден, всичко друго може да почака  hahaha

# 187
  • в мечтите си
Ce Dim я кажи кои са бабешките методи за по-бързо раждане..  newsm78 да пробваме и ние ,че вече не се издържа...искам да си гушкам бебенцето..  baby_neutral
мойта плацента е със степен 3-та зрялост още от 07.юни ....тогава лежах в ТК и на 3D ми казаха....пък гледам че още се мотам и не съм родила ... Sick

# 188
  • София
Скучно ми еееееееееееее, щото ми е горещоооооооооо  sweating
И нищо не ми се прави, въпреки че си имам работа за целия китайски народ...

Хайде да залагаме кой е наред за раждане Mr. Green Едно време играехме на покер с кибритени клечки (за да не е с пари)... та от мен три клечки за КатиАБВ (например), не се е мяркала скоро... Simple Smile

# 189
 newsm53
Например якото чистене - търкане, бърсане и тем подобни 'раздвижващи'. Секса също уж помагал. Препоръчват ги при преносване.
При нас досега не помогат.  newsm12

# 190
  • sf
Цитат
Хайде да залагаме кой е наред за раждане  Едно време играехме на покер с кибритени клечки (за да не е с пари)... та от мен три клечки за КатиАБВ (например), не се е мяркала скоро...

Naughty ааааааа  дисквалифицирана си  hahaha-  КатиАБВ според първата страница е била секцио в понеделник . не се брои. дай пак. аз залагам 5 клечки за Рокси или за мдс.
Янаааааа, има те в "9 месеца"  с картинка на тумбакаааааааааааа

# 191
  • София
Тц-тц, разтопил ми се е мозъка и ми е премрежен погледа от топлината, та съм недогледала...  Mr. Green Влачи трите клечки  Mr. Green И аз се сетих за мдс   Flutter 

# 192
  • sf
 Joy  ся ше събера клечките и ше си запаля огънчееееееее  hahaha

# 193
  • на пистата
прибрах се и да докладвам,моята плацента е още 2ра стапен макар,че пуша по-малко Embarassed бебо е 3400,слезнал е в таза и шийката ми е мека което е хубаво ама имам само 1см разкритие.док не иска да ме изражда не искал на сила ,той бебо щял сам да си реши кога.каза да взема да изтупам килима Joy може пък нещо да стане.

# 194
  • София
Че втора степен за твоите седмици май си е ок  Thinking Третата е вече узряла....

Онлайн има ли ги снимките на 9 месеца? Ся ровичкам в сайта, ама май не или не ги откривам...
Донси, пази си ги за зимата или ги залагай смело  Mr. Green То сега само огън липсва .... Апропо снощи като забърках някаква манджа бях забравила котлона включен  Crazy  Blush Мъжът ми искаше да ме натупа, чудел се що е толкова жега вечерта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт