ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 657
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Аз да ви кажа какво четох за пазене от комари. Това с ултразвука май е най-безвредно обаче може да доведе до гадене и виене на свят и разни такива странични ефекти. Също не е особено полезно за домашни любимци. А и доста мнения съм чела че въобще не помагало, но пък има и много доволни хора....
Нещата на Раид са си отрова. Не било доказано че са вредни, но не е доказано и че са безвредни. Има едни Байгон, за които казват, че са само на билкова основа, но аз каго ги гледах в магазина на етикетчето им има телефона на токсикология в Пирогов  Shocked и не посмях да взема
И другото за което се сещам е Аутан за малки деца /спрей/. Някакви майки се възмущаваха че превода е натамънен малко. В бг текста не пише нищо, обаче в оригиналния пишело да не се ползва за деца по 2 год възраст...
Та като цяло мрежите са най-добрия вариант.. само да има кой да ви ги сложи че нашия татко още се мотка нещо  ooooh!

Indiscipline,  поздравления и от мен! Похвално е че си се справила с всички изпити. Аз до никъде не я докарах и да видим септември каква ще я свърша...

# 166
Здравейте и от мен!
Голяма жега , аз си поспах допреди малко и сега си пия кафето и ви чета!

Рокси, това с хемороидите е  Sick,на мен си ми останаха от първото раждане и сега съм се заредила с един крем,дано спаси положението, че баните със смрадлика и Ултрапрокт(свещички) нищо не ми помогнаха.

Indiscipline, честито дипломиране!

# 167
Aganka, /Беболинчо, Десс,, мерси! Simple Smile

За "опасното" по отношение за препаратите против комари - ми то вероятно за всяко нещо може да се каже, че е опасно - презастраховат се хората. Мойто лично мнение е, че баничките са по-опасни за бебето... Wink.
Иначе на мен си спомням, че ми се подуваха устните от това на Райд против комари, дето е с таблетки и се включва в контакта. И от други хора съм чувала, че им става така... Но си мисля, че тия на Чико трябва да са читави - ако не друго, то Чико си е сериозна фирма (дори и да произвеждат в Китай), а и предполагам, че нещата, които са предназначени за бебета (на която и да е марка) минават зверски контрол и тестове...

Уф... отивам на козметик и после ще ми разширяват зениците Sad. Тва на всички ли се прави преди термина или само ако си с късогледство?

# 168
аз пропуснах да се похваля, че от снощи и легълцето ни донесоха и го сглобихме- Амбър на Чиполино, синьото с овчицата. Ама много мирише! На изкуствени материали. Задължително ще трябва да се пере!

# 169
  • sf
Indiscipline , аз си правих такъв преглед, защото съм с късогледство. тогава очната ми обясни, че дори и да нямаш никакъв диоптър , пак може да си със слаби очни дъна, тъй че очилата/ или лещите/ не са показател . хубаво е да се направи . ти сама ли си поиска или доки ти каза?

# 170
  • на пистата
да се похваля,купихме количка кангаро ексес,много е готина.следобед съм на док и ще му се моля да ме прави нещо да раждам,че не издържам вече,цялата се подувам не мога да стана от леглото,не мога да ходя вече болят ме колената.

# 171
И аз да се похваля. Микробиологията ми е чиста и съм много щастлива newsm44
Сега чакам братовчедка си с нейното бебче на два месеца и половина и смятам да потренирам с него Mr. Green

# 172
Намейка, моля те след прегледа пиши какво ти е казал за предизвикването. Ние пробваме по бабепките методи, но не важат. Само се засилват контракциите, но нищо повече. Ти нормално ли искаш да раждаш?

# 173
  • sf
ох, писна ми от тая жега, писна ми , ама много яко! и горкото ми детенце днес се прибира от море. как ще пътуват дечицата в тоя рейс, не ми е ясно...
аз по принцип искам вече да раждам, ама искам да дочакам юли и още на 1ви съм готова  Crazy
трябва да отида до магазина, стискайте палци  Sick

# 174
Ce Dim, аз също ако не съм родила до 02 ще съм с предизвикано раждане. Ставало с таблетка, а не със система с окситоцин, защото било по близо до естественото и безболзезнено. В петък съм на ЖК и ще разпитам по подробно.
Току що свеки се обади да ме осведоми че снощи били пръскали в Северния парк против комари. Дано да не е само там, че аман от тея зверове Whistling

# 175
  • sf
Роски, защо до 2ри? обикновено се изчаква една седмица след термин и тогава се решава/
така ми казаха с каката, ама аз на 5тия ден след термин си родих нормално.

# 176
  • Стара Загора
Роски, защо до 2ри? обикновено се изчаква една седмица след термин и тогава се решава/
Донси по какво точно се решава?
Ние вървим с две седмици назад и се очаква да пренося. Като попитах колко ще чакаме след термина ми казаха 4е зависи от плацентата и се чака или да почна да раждам или ако плацентата почне да остарява го предизвикват защото тогава беб4о не се храни добре. Ама 4е дълго го обясних ама въпроса доста ме притеснява. Сега плацентата била млада (незнам коя степен)  и термина ми е 10 юли по мой сметки още две-три седмици ще си чакам, но да видим бебчо какво ще реши!

# 177
  • на пистата
Намейка, моля те след прегледа пиши какво ти е казал за предизвикването. Ние пробваме по бабепките методи, но не важат. Само се засилват контракциите, но нищо повече. Ти нормално ли искаш да раждаш?

към 3.00ч ще ходя и ще пиша,но знам,че с таблетка и с леко отлепване на плацентата или на мехура беше не знам точно става най-лесно,така миналата година роди снаха ми,в 11ч и го направиха и в 20.30ч беше родила вече.

# 178
  • на пистата
Донси по какво точно се решава?
Ние вървим с две седмици назад и се очаква да пренося. Като попитах колко ще чакаме след термина ми казаха 4е зависи от плацентата и се чака или да почна да раждам или ако плацентата почне да остарява го предизвикват защото тогава беб4о не се храни добре. Ама 4е дълго го обясних ама въпроса доста ме притеснява. Сега плацентата била млада (незнам коя степен)  и термина ми е 10 юли по мой сметки още две-три седмици ще си чакам, но да видим бебчо какво ще реши!
когато е 3та степен плацентата тогава вече може да се ражда,моята миналата седмица беше 2ра стапен и док каза,че е рано.

# 179
Донси,  така си говорихме още като почна да има съмнения че бебето е дебеланко. Каза че няма смисъл да чакаме да преносвам и съответно бебето да расте още повече. Аз на драго сърце се съгласих. Ама ще видим в петък какво ще каже, щото това си го говорихме преди 2 седмици. И за плацентата знам че след 38 г.с. спирала да расте ( или както там се казва) и накрая вече е възможно да не изхранва бебето пълноценно. Само не знам на всякакъв ехограф се вижда състоянието на плацентата. Щото моята като ме преглежда казва какво е състоянието на плацентата, ама не със степени newsm78
Виждам че и Кони е писала за плацентата. Аз по принцип си вървя точно с датата на термина, т.е. г.с. на развитието ми отговарят на термина.

Момичета, само за ядене мисля, направо не мога да се понасям. Яде ми се нещо тестяно и се боря със себе си да не врътна някой кекс или милинки.

Общи условия

Активация на акаунт