ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 656
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
NaMeLeSz, това против комарите, което сте си взели на Чико ли е? Аз ползвам такова ( прави ултразвук и е без таблетки), но за контакт, а не на батерии. Също върши работа. Само че пише че е хубаво да се използва в затворено помещение, за да не се разсейва ултразвука. Използвала ли си го навън? Аз разбрах че има такива на бетерии след като си бях купила това за контакта и малко съжалих.
Че докато чакаме общинарите да напръскат.... ще остареем сигурно.

# 151
Честита дъщеричка на Нелиани! Grinning  bouquet
Цитат
Ама а сега кажете контракции ли са или понеже малката беснее така се получава   

Веси, може и да не боли кръста  Wink

# 152
Ааааааа, и да се похваля, че вчера разгеле поизкарах малко отрицателна енергия като се прибирах #Cussing out Laughing
Та прибирам се аз и един манго слиза от асансьора и ми го задържа да се кача. Кавалер!!! При което от вътре от вътре ме лъхва смрадта на гадната му цигара, сигурно мелник!!! Като се развиках след него.... Хич не ми дойде на ума, че съм сама жена в тъмен коридор с мръсен циганин!!! Та, връща се мангото - не ме бил чул! и аз му повторих - браво, че пуши в асансьора и сега цял ден всички ще трябва да му го дишат!!! А аз трябва да се возя 17 етажа до горе! Айде да ми каже как се проветрява асансьор!!! Не можа да свари да се извинява мръсника...
Ако си беше нормален чист човечец сигурно нищо нямаше да посмея да му кажа, но мангото си го отнесе #2gunfire
В крайна сметка, добре че работеше и другото возило..

# 153
е успокоихте ме  Crazy
Ми снощи си бяха ритмични - на 30 мин  newsm78
Май ще се ходи днес по някое време до болницата, пък ако решават да ме връщат  Tired
За хемороидите - лоша работа, ама и това ще го преживеем  Wink
а за комарите да ви кажа мъжа какво измисли - намери една програмка  за компютъра дето излъчвала ултра звук и за сега действа май  newsm78
Хубавото е че става и за неговия телефон и навън също върши работа, е батерията пада за нула време ама бебунка няма да я хапят  Peace
Ама като се прибере ще го питам каква е точно, че аз не помня много много  Blush

# 154
  • София-Красна поляна
NaMeLeSz, това против комарите, което сте си взели на Чико ли е? Аз ползвам такова ( прави ултразвук и е без таблетки), но за контакт, а не на батерии. Също върши работа. Само че пише че е хубаво да се използва в затворено помещение, за да не се разсейва ултразвука. Използвала ли си го навън? Аз разбрах че има такива на бетерии след като си бях купила това за контакта и малко съжалих.
Че докато чакаме общинарите да напръскат.... ще остареем сигурно.
Ами нищо те нали са на еднакъв принцип. Разликата е че едното е портативно. Ами навън не съм но четох някъде че на една мама мъжа й ходил на риба на язовир (пълно с комари) и не са го ухапали. Като се роди бебка ще го пробвам и навън.

# 155
  • София
привет от геройски оскубните на козметик- ха дано тоалета издържи че ме е гнус да ме бръснат, а и може да ме порежат.
да кажа че в нас всичко е надолу с главата, кухята иде утре, климатика си стои не вързан и така. хаоса е пълен.....
поздрави от мен и корема и се пазете от тази пещ навън ooooh!

# 156
  • София-Красна поляна
Вчера към 21:30 тъкмо да тръгна към магазина и ме сви една болка - дъх не можах да си поема. Разгеле добрах се до магазина и обратно ама не спря да ме присвива. Като се прибрах пак си продължи. Болката беше ниско долу и понякога и точно отстрани над тазовата кост и точно като менструални болки, а аз честно казано имам доста болезнен първи ден при цикъл. Към 23:30 положението се успокои ама доста се притесних. Малко ми оставаше да хукнем към болницата.  Joy

# 157
Здравейте и от мен!
Имам приятелка с малко дете, тя си е взела машинката на чико с батерии, ползва я за навън и каза, че действа.
Там- Там, това звучи много интересно с компа, разпитай мъжлето. Wink
Аз пък все още не съм усетила и една контракцийка, дори подготвителна и докторката каза, че със сигурност съм имала, но просто явно не ги усещам.
Рокси, за хемороидите ми предписаха едно лекарство, но така и не го открих в аптеките, май е аут от производство. Tired
Ама днес пак ли ще е такава жега, аз трябва да излизам Tired

# 158
  • София-Красна поляна
А да ви кажа за тоалета. Рени като отишла да я приемат си е била направила и не са я бръснали с "бръснача на дядо".  hahaha
Аз вчера като се стреснах и накарах мъжлето да ми го направи че много гадно в болницата.

# 159
Здравейте!
Честито и от мен на Анна и Нелиани!

Аз пък да се похваля, че се дипломирах вчера - и вече само чакам да ми дойде моментът, няма да фърча повече нагоре-надолу Simple Smile

За това нещо против комари - и аз гледах на Чико и сериозно обмислям варианта, щото не се трае. Като гледах в магазина имаше много варианти на Чико за борба с комарите - спрейове също (от типа на Аутан, който между другото е много ефикасен), само че подходящ за бебета. Иначе знам, че вчера или оня ден са пръскали в Сф против комари...

# 160
  • София
да кажа една топла новина- не помня кой искаше стерилизатор още, но ето тук нова обява и добра цена:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=77400
ако не се отваря това е стерилизатор електрически на авент за 40 лева Peace

а това тук е на столче САМ за кола- 40 лева също
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=77385&cat=3

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 11:16 от elpet

# 161
мерси за инфото за комарите!

за тоалета и помощта на мъжа - моя не мога да го накарам подкожно косъмче под мишницата да погледне, та камо ли да помага за отдолу! Та утре пак съм на кола маска.. Sick

за контракциите - освен, че трябва да са ритмични, то трябва и болката да се засилва. Ако е постоянна с водели бракстнон - хикс , но и за тях приемали в болница.

# 162
  • София
Здравейте, момичета Grinning Честито бебче и на мама Нелиани!  bouquet
Sandcastle, в продавалника намерих тази обява за ваксината Анти гама... и като връзка с продавача този мейл - dimitarparushev@mail.bg
Indiscipline, честито! Това е новина, както казва Бареков Peace
Ох оставям ви на прохлада и отивам на кардиолог. Лек ден на всички Grinning Heart Eyes

# 163
  • София
ох аз пак да пиша- ама хубави нещица има в тоя продавалник след като купихме нашето столче много съм му фен Simple Smile
та има и по-етини стерилизатори да знаете, а също и една обява за легълце като нашето но на цена 270 лева, която предполагам може да се договори още надолу
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=77288&cat=4
ако не сте влизали друг път става с твоя си ник и парола Peace

# 164
  • Бургас
Честито бебче на Нелияни. Много да папка и малко да плачка    bouquet

Да ви напиша какво прочетох като продукти които могат да се ползват срещу комари за новородени бебчета в списание Моето дете: Аутан го дават за деца над 2 години.
ZANZARIN - био лосион срещу комари, био лосион срещу кърлежи и био спрей срещу комари - всичките от тази марка ги дават подходящи за новородени и малки деца.
За съжаление не дават нищо за машинките срещу комари  Sad

Общи условия

Активация на акаунт