ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 655
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • BG
Честити малки съкровища на Ана_м и Нелиани!  newsm32 newsm51
Рокси, терасите са невероятни. Дай Боже всекиму, както се казва!   Wink
Фил, честита кухня!!!!!

# 136
Честити бебчета на Ани и Нелиани! Да са им живи и здрави!

Еи, ама то колко лесно ставало само, така като чета и ми се струва хоп и ново бебче. 

# 137
  • BG
Ах умирам от жегаааааааааааааа Sick Sick Sick
Елпет, стискам палци да ви монтират по-рано климатика!!!  newsm10 Знам как се чувстваш.
И бебко е седалищно и на моменти ме притиска, така че едва дишам ...  Sick Единствено ме притесняват честите контракции и затова избягвам да излизам по жегите ...

# 138
Благодаря за телефоните  Hug Мъжо сега се размрънка че не искал да ходя сама и ако той е с мен сигурно няма да остане време да се обадя. Но ако по някаква причина не дойде ще се радвам да ги видя как са. То и Нелиани е в ТК така че си запълваме крилото малко по малко  Mr. Green

# 139
Честито на новите мами!  Laughing

# 140
Честито и от мен на младите мами!

Заприличва ми на руска ролетка.. кой ли ще е следващия?...

# 141
  • sf
Добро утро!
един комар така ме нахапа през нощта, че ....  #2gunfire
направо не знам бебето с какво ще го опазвам. тия машинки в контакта май не стават за кърмачета ...  newsm78

# 142
  • София-Красна поляна
За комарите съм си взела преносимата машинка на Чико с ултразвук на батерии. По-онази вечер бяха влезнали два гада (комари) а пък нали е ремонтирано не исках да размазвам по тавана. Пуснах машинката до мен и си легнахме. На сутринта нямахме никакви пъпки а комарите бяха изчезнали незнайно къде. Май това чудо действа.  newsm78

# 143
  • sf
действат, ние ползваме на РАИД за контакт. кога с течност, кога с таблети, ама дали не е вредно за бебето туй чудо

# 144
Здравейте момичета !
[color=red]Честито на Ани и Нелиани ,да са ви живи и здрави рожбите.[/color]
Да искараме и днеска и от утре по хладно ,че и за дъждец говорят,което ще е супер.

# 145
Добро утро и от нас с бебо. Бяхме на ЖК да ни чуят сърцето и всичко ни е наред  Peace
Искаше ми се да ме видят на видеозон ама не ме гледаха  Crossing Arms
Казаха само, че бебо щял да бъде едричък  Rolling Eyes

Аз най-вероятно ще ходя да ми мерят тоновете в събота в Тина Киркова и ако има желаещи можем да си правим компания дори и да пием по едно кафенце  Grinning

# 146
nikka много ме радваш  Mr. Green
Аз имам още 2 седмици до термина и събота ми се струва тооооолкова далеч, а видях от лентичката ти че ти имаш още 5 дни до термин и все пак си правиш планове за кафе в събота  newsm20
Сигурно аз преувеличавам и трябва да се освестя малко  newsm78

# 147
беболинчо, аз се впрягах първата седмица на 9 месец и очаквах във всеки един момент да тръгна да раждам, ама като видях, че не става и дори признаци няма, за какво да се впрягам?!?  newsm47

Всеки ме пита "айде де няма ли да раждаш", ама на бебУ май си му харесва в корема ми и хич не му се излиза  Mr. Green Писна ми да му се моля да се ражда, та реших да му дам право на избор сам да реши кога Peace
А и на кафенце ми се ходи със себеподобни!!!  newsm10

# 148
Добро утро момичета  Hug
Честита дъщеричка на Нелиани newsm51 newsm51 Бързо да се оправят и да се прибират вкъщи   bouquet
Да мине наистина и днес - после малко хладинка  Praynig
Аз от снощи съм с някакви болки в тумбака - втвърдява се и направо си боли  Tired
Ама а сега кажете контракции ли са или понеже малката беснее така се получава  Embarassed newsm78
Нали при контракции боли и кръста, а не само тумбака  newsm78 newsm78

# 149
Tam Tam, тая сутрин се събудих с мисълта че си родила,не знам защо newsm78
При контракции болката е точно при менструация- от корема, назад към кръста и на тласъци. Поне при мен. Не се притеснявай- аз нали изкарах една неделна сутрин с 2 часа контракции- файда никаква. Ей ме на, още не съм родила. Засичай малко дали са ритмични или не.
Да се оплача че имам хемороиди, баш накрая се изложих и аз... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт