ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 652
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Привет!
За да са живи и здрави всички малки бебешори! Да радват родителите си!   bouquet  bouquet
Ми то голям юнски бум на юлски бебета май!

Гледах снимките на бебката на Ками. Много е сладка, но малко ме изненада дебеличката пелена с която е завита. Аз съм приготвила единствено памучна пелена. Тънко ли е?
И майка ми като видя че съм сложила дрешките за изписване в обикновен найлонов плик ми се изсмя  Rolling Eyes, не било красиво - ми те няма да ходят на изложба в какво да ги нося?

За кошниците - не знаех че ъгълът е различен при различните кошници. Аз си харесах тази http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3151
защото ми се видя невероятно лека в сравнение с останалите.

# 121
Снощи в 2.40 nellyani е станала мама на момиченце, Жасмина - 3кг, 48 см.

# 122
  • София
Честити момчурля на Анна м!!!   bouquet

На нас днес ни монтираха кухнята - 15 дни по-рано от очакваното... Много съм щастлива, но сега ще пада голямо миене и подреждане  Simple Smile

А така, докато пиша - още едно  Laughing Честито и на Нелиани!

# 123
  • На края на вселената!
Честито на Нелиани!
Честито и на Анна!
Да са им живи и здрави мъниците и много да ги слушкат!

За мама Анна - в 00:29ч на 26.06 се е родило бебе Калин - 2590гр, а в 00:30ч бебе Даниел - 2200гр. В 7ч е направила първата обиколка на стаята след секциото. Добре са. Мама Ани благодари за подкрепата!

# 124
честити палавници на Ани_с! да са й живи и здрави и бързо да се гушкат вкъщи! Simple Smile

за кошниците за кола - и аз много се притеснявам как трябва да се сложи бебео, даже се опитвах да намеря някакви инструкции в ент-а, но не можах. дано наиситна производителите си знаят работата и ги правят така, че на бебо да му е удобно, защото и на мен нашата мис е вижда кривичка... ето я: http://911.bg/baby-market/pi/2106476_272_200_000_pos1.jpg  newsm78

хайдееее докато пиша - още едно бебче  Party Честито и на Нелиани!

# 125
  • София-Красна поляна
За кошниците - не знаех че ъгълът е различен при различните кошници. Аз си харесах тази http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3151
защото ми се видя невероятно лека в сравнение с останалите.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=558 тази май е по-добра и на същата цена. Пише че долната част се отделя така че също ще е много лека.

Честито бебче на Нелиани!    bouquet

# 126
  • sf
Честито  и на Нелиани!

ама като почнат тия бебенца и в един ден по няколко  Joy

# 127
Честити бебчета на Ани и Нелиани! Да са им живи и здрави!

Рокси,страхотна красота!

# 128
Ехааа, честито бебе и на Нелиани!!!!! Hug Hug Hug

Кога и ние ще се похвалим с бебеее...?!? mamma

# 129
  • София
Не мога да насмогна да честитя тия дни Laughing

Честито на мама Нелиани! Да й е жива и здрава Жасмина. Всичко най-хубаво им желая!

Тествах нашата кошница с бейбиборна на Цвети. Наистина само крачетата се вдигат, а тялото /кръстчето/ не се прегъва, а е изправено. Установих обаче, че презрамките не са подходящо регулирани, а самото регулиране не е много лесно. Така че, проверете и вие.

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 19:17 от Лекси

# 130
  • sf
и на мойта кошница не са регулирани презрамките- ама как да ги тествам сега като не знам бебето колко ще е дебело  newsm78

# 131
  • USA
Честити бебенца на Нелиани и Анна-м. Да са много здрави и усмихнати!   bouquet

Наистина започна дъжд от юлски бебета Simple Smile Много са сладки бебоците!

За кошчетата за кола тук има доста информация, за съжаление на английски: http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/pregnancygear/5754.html
При нас са задължителни - не те изписват ако нямаш столче. Според мен е важно. Много хора ги използват и като количка в първите няколко месеца. Въпреки това, лекарите предупреждават, че не е хубаво бебето да прекарва много време в столчето.

# 132
  • София
ЧЕСТИТИ МОМЧЕТА НА МАМА АННА-М  smile3525И ДЕВОЙКА НА НЕЛИАНИ! [/color] newsm51  ylinfant

беболинчо, според мен няма проблем да видиш мамите в ТК. Днес имахме уговорка с Гоца, но се отложи та тя ми предлагаше за утре сутринта. Най-добре й звънни и се разберете. Иначе новините оттам: вече дават момичетата на Ива да ги кърми и се опитват. Дано наддадат бързо, че де си ходят у дома. Рени имала малко повече шевове, та й било трудно с ходенето, ама това са рисковете на професията, нали? Wink
Рокси, страхотни са терасите. И аз си мечтая за нещо подобно. Ако не, става и къща с двор  Sunglasses.

# 133
Моля някой да ми прати телефон на някоя мама от ТК на лични да ги видя утре. Благодаря  Hug

# 134
  • София
Честита принцеса на мама Нелиани!  bouquet
Беболинчо на ЛС ще ти дам на Ивка че само нейните имам от тези които са там Simple Smile
Ах умирам от жегаааааааааааааа Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт