ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 646
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Честито и от мен  Hug Да са живи и здрави и много да радват мама и тати. А пък те какви хубави имена са им избрали  Heart Eyes

# 106
  • София
Честито на anna m !Айде и другите ни близначета се родиха  Grinning Да са послушни малчуганите и да носят двойна радост на мама и тате!!!
Аз не мога да повярвам,че мина точно един месец,откакто родих,а ще има юлчета,които ще се раждат след още месец.

# 107
ЕЙ,ЧЕСТИТО НА МАМА АННА!!!  twin_neutral smile3525 Да я радват и слушат много!!!Тя все се надяваше едното близне да е момиче,ама нищо-да са й живи и здрави момченцата!Аз бях на консултация,Надина много ме слуша,веднага разбра че е за бебето и на всички съобщи,че тя е каката!Бебо е ок,още е 2.600кл,така че нека си стои още месец вътре,няма за къде да бърза.

# 108
  • sf
Честито на ана-м!

много , много да я радват!

и аз имах днес разстройство, странна работа  newsm78

а сега се заех да готвя, че на мъж ми му писна да яде само сандвичи и скара  Crossing Arms
няма да ви казвам какъв ад е в кухнята  Sad

# 109
  • София
Честито, на мама Анна! Да са й живи и здрави. Да я радват и слушат!

# 110
Честито и от мен на мама Анна!Много се радвам за близначетата,да са живи и здрави и да я слушат много.
Днес в Бургас май е най-топлия ден,просто не съм виждала такава жега досега.сигурно е към 45 градуса,просто не се диша.
Седя си в на с на климатика и се ядосвам,че малко съм се поотпуснала с храната.Досега си хапвах умерено,но последните дни като че ли съм се успокоила и си похапвам и то все сладки неща.Дано да не стана слон.

# 111
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА АНИ И ОТ МЕН! ДА СА Й ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВАМАТА ЮНАКА И СКОРО ДА СЕ ПРИБИРАТ ВКЪЩИ!  bouquet

Миме, чудесен е според мен тоз климатик  Peace Дано се уредите и по-рано да ви го монтират- за нас преди седмица няма да е, не знам как ще издържа. Рокси направо ме изненадва с тия разходки, аз само гледам да се скътая някак и да не мърдам.
Много ме убива малкия в ребрата, страшна тежест изпитвам и не мога да дишам, вие как сте с това? #Crazy
Мунка много е сладка на мама малката принцеска и голяма кокетка, как само си е подложила ръчичката под ушето Simple Smile
mokoloko, честито и от мен! Аз най-несериозно отложих дипломната за февруари, дано завърша че направо станах пишман с тая втора магистратура  Whistling
Веси как си бре жена?

# 112
Аз утре сутрин по някое време ще ходя за изследвания в ТК. Мислите ли че някой от нашата агитка там ще има време за кафе в градината или сутринта няма да им е особено удобно?

# 113
Честито на Анна М, да са й живи и здрави  bouquet
Донси, с тва разстройство да не ме превариш, днеска нали се разбрахме нещо Joy
Като решите да ходите за запис на тоновете свиркайте, най вероятно и аз ще се присъединя.

Нашите комшии изроди пак си запалиха скарата току що, трябва да затварям прозорците. Може ли да ядеш скара всеки божи ден без да мислиш за комшиите си? Аман.....  #2gunfire

П.С. Днес на гофретената среща обещах на момичетата да им пусна линк към една тераса, която след като я видях ме хвана яд че живея, дай боже да имам такава някой ден: http://www.nashdom-bg.com/read.php?name=Зелените2&lang=bg

# 114
Честито и от мен на Анна!!! Да са живи и здрави, да радват всички вкъщи и да са послушни!!!   newsm05

Аз направо се чудя, как смело се разхождате из тия жеги. Днес трябваше да ходя на консултация, но като излязох на терасата и като видях каква жега е и се наместих пред климатика. Не съм напазарувала почти нищо за бебчо, но в тия жеги и покупките отлагам. Ако не е нещо спешно - не се показвам навън!  Naughty

# 115
  • в мечтите си
Честито на Анна М,да са й живи и здрави дечицата    bouquet

# 116
Честити бебенца на х.кирова и ани! Да са им живи и здрави малките красавци и да им носят много радост!   bouquet
Ема и Ева са прекрасни  Hug
Честита първа месечинка на Стилиан и Кати  Tada

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 09:44 от marisasav

# 117
  • София-Красна поляна
Честито на Ана М! Да са й живи и здрави!
Днес бях при Рени и Ивето и те и малките бебунковци са добре. Пращат ви много поздрави.   bouquet

# 118
Честито на Анна М. Да са живи и здрави малките малчугани и да я дарят с много обич и радост.   smile3525

Рокси, наистина е невероятно красиво. Дано в най-скоро време да ти се осъществи мечтата  thumbsup

Моето мъжле пък си затри личната карта и сега замина за Видин да си вади нова, че да не взема да родя и да не може да си припознае детето  Mr. Green Дано устискам тази нощ, че снощи и мен ме почнах менструалните болки.  Thinking

Елпет, мен ребрата са ми добре, че малката е седалищно, ама имам чувството, че всичко долу ми е на пихтия.Чак прикляквам от болка понякога като ме изшути. Tired А таткото умира от кеф  #Crazy

# 119
Да са й живи и здрави на мама Ани момчетата и много да я радват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт