ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 643
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Здрвейте момичета!
Честито на всички нови мами. Много ви благодаря за милите думи.Като ги четях и се разплаках. Изписали сте толкова много, че няма как да ви прочета на куп.
От вчера сме в къщи. Беба е добре, но сме поотслабнали.
С няколко думи да ви разкажа какво ми се случи. След като на 19.06 отидох на доки, се успокоих, че няма да е тия дни. Вечерта си гледам кротко ТВ и си чоплех семки когато ми изтекоха водите. Отидохме в болницата, кръвното ми беше скочило , на беба тоновете също и за капак нямах и сантиметър разкритие. Нямяхме друг избор защото през деня бебе беше мн пасивна. Няма да обяснявам за операцията - беше с пълна опойка, а за момента, когато ми я донесоха и само за няколко секунди я гушнах. Имах чувството, че цял живот съм я познавала и съм знаела, че това е тя.Въпреки, че бях ошошовена още от анастезията на другата сутрин веднага я познах. За мое щастие бях сама в стая, дадоха ми бебе веднага - само 8 часа след операцията, така че това ме вдигна веднага на крака.Но по цяла нощ не спех - исках само да гледам какви физиономии прави докато спи. Имам малък проблем с гърдите - запушват ми се каналите и страшна борба.
Но всяка жертва си заслужава. Няма нищо по прекрасно от това чувство. Благодаря на Господ за това щастие и се моля, всяка жена да изпита това вълшебство.
Аз отивам при бебе, защото е време за хапване, а тя сама рядко се сеща!
Поздрави на мама Стефи и малкия бебо!

# 91
  • София
Ето го съкровището:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147600

Честити месечинки на първите юнчета, много да радват мама и тати!

Малко по-късно ще разкажа за секциото, но с две думи всичко мина нормално, не е страшно, а резултата помага за бързото възстановяване Simple Smile

# 92
  • София-Красна поляна
munka77 не се вижда албума грешно е даден линка.
Стефи няма нужда да се извиняваш информацията ми е много полезна. Много ти благодаря!  Hug
Ели и на теб много ти благодаря!  Hug
След обсъждане решихме да купят http://www.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09026546
Аз лично няма да се възползвам, но след време като им ходя на гости ще е супер.  Peace

ПС. Честито на малките съкровища!   bouquet

Оправи се! Много сте сладки искам и аз вече...................

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 13:35 от NaMeLeSz

# 93
Мунка,много сте сладки и двете!
Да похваля,днес си взех изпита и сега ми остана само още един.То вече предизвиквам съжаление с тоя корем
Това с разстройството нормално ли е,че и мене ме мъчи тия дни.Че и нещо взе  ми се гади сутрин.

# 94
И мен ме сви корема днес, но с тези плодове, които хапвам незнам дали не е от тях. на една лекция казаха че разхлабен корем е признак за скорошно раждане  newsm78 ама колко скоро не разбрах

# 95
  • София
Мен пък ме свива от малтофера...

Ама са ни много хубави и 3-те юлски бебета Grinning. Дано и другите мами скоро качат снимки.

mokoloko, честито  bouquet И аз, докато бях бременна с Цвети, се дипломирах без проблем благодарение на големия корем Wink

# 96
  • BG
NaMeLeSz, надявам се да са доволни от него. Нашият е абсолютно същия!  Peace

# 97
  • София
Мили майчета, здравейте Grinning
Много дълго сте ги рисували тези беби, докато са били в коремчетата ви Heart Eyes И  baby_neutralЕва, и  baby_neutralЕма, и  baby_neutralИлия - куклички мили Grinning
Да честитя и новото ни попълнение -  baby_neutralАлександър на мама Кирова Hug

И днес съм наказана сама в къщи. Дори вентилатор не смея да включа, че от това течение бъбреците ме свиха през нощта...Сокчета и сладолед, и всичко е наред Simple Smile

# 98
Здравейте и от мен.
 Гофретките бяха супер, но нещо климатика им не духаше както трябва и си бяха отворили вратите и прозорците, но ние бързо хапнахме гофретите и се запътихме в най-близкия Макдоналтс за по-един шейк, а там на климатика не ни се тръгваше.
 Аз тази нощ освен от жега не можах да спя и от контракции, нещо ме бяха нападнали, но за сега се размина, дано оживея още някоя и друга нощ  Praynig
 Много са ни сладки бебочковците  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Честито на всички мами прибрали се у дома с техните съкровища   bouquet и да ни пишете подробности за раждането и за първите дни у дома.

# 99
mokoloko, честито!   bouquetИ аз трябваше в петък и събота да съм на изпити,но ги изтеглих по-рано, че ако трябваше сега да ходя щях да се откажа!

Много са сладички бебчетата!

# 100
Пу пу, да са живи и здрави малките сладурчовци  bouquet
Мунка, на едната снимка госпожицата ти така си е затулила ушето с ръчичка че все едно още е в корема ти, направо ми разтопи сърцето  Hug
Прасчовците хапнаха гофретки както е докладвала Татяна. Аз след това геройски ходих по улиците, купих термометър за водата на бебето ( за който мъжа ми каза че бил грозен, все едно на стената ще го слагаме, ама нейсе) и успях да си намеря чехли за подутите ми крака.
Преди 10 минутки се прибрах, натопила съм си крачетата в студена вода, взела съм всички телефони и дистанционни и поне 1 час няма да помръдна Laughing

# 101
  • BG
Прасчовците хапнаха гофретки както е докладвала Татяна. Аз след това геройски ходих по улиците, купих термометър за водата на бебето ( за който мъжа ми каза че бил грозен, все едно на стената ще го слагаме, ама нейсе) и успях да си намеря чехли за подутите ми крака.
Преди 10 минутки се прибрах, натопила съм си крачетата в студена вода, взела съм всички телефони и дистанционни и поне 1 час няма да помръдна Laughing
Направо ти се възхиавам как издържаш навън в тази жега!!!  #Crazy

# 102
вярно че r0ksi е голям герой! Няма спиране  Peace
Аз преди малко бях на обяд с приятелка в Мола дето ми е на 4 мин от нас и докато се прибирах като се почнаха едни болки  ooooh! Много зле ми беше, до сега никога не ме е боляло толкова. Добре че си намерих едно сенчесто дърво и поседнах. Но не бяха родилни болки май.. само от едната страна ме болеше корема. Само колкото да се стресна бяха.

# 103
Момичета, вмъквам се за малко да ви съобщя радостната новина, anna m е родила Калин и Даниел снощи. Всичко е минало добре, да е жива и здрава и тя и цялото й семейство. Heart Eyes

# 104
  • Бургас
Честито на мама Ани, да са и живи и здрави малките юнаци. Ама и те не щат да чакат поне малко  Laughing Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт