Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 809
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Гер4о, аз май съм изпуснала... newsm78Каква координаторка търсиш?

# 76
  • на правилното място, в точното време
Герчо, благодаря ти за рамото,което ми удряш в борбата с идиотизма в БГ, но определено ми идва в повече #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не е истина просто, като започнеш да правиш нещо, защо попадаш все на идиоти, които не само че са се доказали като такива, ами се опитват и теб да изкарат такъв  #Cussing out
 А относно бат`Бойко - давам ви линкче към НАРЕДБА за реда за получаване и управление на дарения от Столичната община Най отдолу са документите,които трябва да попълня по образец. На договора за дарение си пише : ДАРЕН :Кмет на Столична община Бойко Методиев Борисов  #Cussing out #Cussing out Не знам какъв се явява - пълен или непълен член, обаче те отказва отвсякъде да правиш нещо. На пръв поглед запознавайки с наредбата - си казваш- ей,Бравос! Ама като разбереш,че после заради твоите 5 парцала, дето си занесъл и се е наложило да остойностиш за 10 лева, тия 10 лева се изрязват от бюджета на Дома, който после се чуди как да изхрани децата.
 Аз имам предложение - Герчо,да направим "Клуб на каръците в България" - няма по-достойни за членове на управителния съвет от нас!  bouquet
Майра,не разбрах подаръка какъв е ? Ти ли си? hahaha Айде докладвайте как сте се представили  newsm51
 Калинче, инструкциите по правилно бебеправене - лично,душо и след уточняване на някаква тарифа   Joy Joy И розата хич не е лоша   bouquet
 Абе,хора,знаете ли ,че ако някой надникне в темата и прочете половината от постингите на страница, ще се обади в най-близкия психодиспансер.Почти без изключение- всички сме за там! Някой сме за доживот  Mr. Green Ама и там къф купон ша си треснем , а  Joy  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha
 Айде,че утре нов ден - нов късмет! Лудите не са се свършили! Mr. Green Mr. Green

# 77
Ехо здравейте,
Гер4о, умори ме от смях Joy , но на теб не ти е било леко. Ако имаш възможност трябва да си направиш римейк, самостоятелно, че като те знам как се юркаш с работа, ти трябва заслужена почивка.
Майричка, хайде и моите съболезнования за вишочайшата визита. Дано се разсейват с Ясмин и не ти създават много главоболия. Не успях да отида по-далече от Ница... все пак бях по работа Rolling Eyes А моите французи ме смаяха. В края на юни презентираха маркетинг план 2008. Аз за първи път се натъквам на такъв high level marketing. Евала на хората! Ние в БГ компаниите, ако успеем да изкараме някакъв план през ноември, това се смята за супер постжение, че ако го и защитим през декемврии ехеее, направо сме за отличен. Тц, тц, тц!... Нямаше такава сергия със сладолед, бе мила!
pepi111, добре че е имало при кого да избягаш...
Ха, ха, Минъон, и Ники дълго време ни татосваше всички... Честит рожден ден на патерици  bouquet Все така свежа и енергична да си! Мое-то беше много хубаво Grinning Повелавам ти истинска почивка на морето
Равия, браво на батко Митко. Той си е гордостта на мама. А ти сама трябва да си дадеш почивка, стига си се товарила. Започвай да делигираш отговорности на другите без да се чувстваш виновна или длъжна.
Кали, Кате, ама вие наистина заминавате. Браво навас. После искам подробен снимков отчет Party Laughing Нашите морски планове са за края на август - началото на септември. Ще ходим тримцата и ще посрещаме рожденнии дни.
Дес-ка, ти я давай по-спокойно сега. Стига си се трепала и ти Naughty
Велмар, ти на морето миналата година в 8-ия месец..., ама я си виж снимките и тогава си беше секси парче Mr. Green Хич не ми разправяй за тюлени... И се пази, да не пипнеш някой летен вирус
А, Майра, Минъон, аз изпитвам панически ужас от летенето със самолет, едва издържах (само аз си знам как) 4х2ч полета сега, а ако бях бременнааа... просто не ми се мисли

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 00:16 от Kabiv

# 78
  • нейде там, където ....
Боже, колко простотия имало на тоя свят, боже!
И на мен се бяха случвали какви ли не чудесии, ама от как се запознах с вас, вече знам - то мойто е било пастички с бозичка.
И да не ми се измъквате в отделна Лудорийска тема, че тогава съвсем не мога да хвана края. Скоро ще ви чета само от работа, а там (понякога) има и шеф . .  Embarassed Аз бих участвала за Луда мама, ама по-скоро със самия факт, че съм мама втори път в България. Иначе, преди майка ми честно си е признавала, че ако аз съм била първото дете, второ нямало да има. Ама аз съм си късметлийка.
Надявам се да ходим на море от 21-30.07., в бунгало, на устието на Камчия. Приготвила съм си цял бански. Той хем прибира коремчето, хем повдига и дъ-то  Mr. Green
Трябва да пиша отчет и довечера съм на изпит, стискайте палци, че и резултата от предния да е приличен и да не ходя на поправка!
Още 2-3 месеца ще ми е постничко на работа и широко около врата, после затягам коланите и се изстрелвам където ми видят очите.
Приятен и безконфликтен ден на всички!

# 79

Надявам се да ходим на море от 21-30.07., в бунгало, на устието на Камчия. Приготвила съм си цял бански. Той хем прибира коремчето, хем повдига и дъ-то  Mr. Green

Веднага казвай какъв е този чуден бански! Аз вчера си купих 2 бр., ама и един върху друг да ги навлека, пак няма да оправят положението  Rolling Eyes Имам да свалям 14 см от обиколката на талията - направо ужас. Купих си и една туника за отгоре и ще видим дали ще се престраша да я сваля...

Герчо, Равия, не са се свършили идиотите, и за нас има доволно. От вчера - номинирам мърлите от магазин Етам. Не стига, че накупих боклуци за над 200 лв. (не ми се инвестираше в нещо наистина марково, което, надявам се скоро няма да ползвам, но и техните не са много евтини, особено за качеството, което предлагат) ами трябваше да им подвиквам, за да ми донесат нещата в пробната, а накрая едната ми вика - "Може ли по-бързо, че преди 10 мин. трябваше да затворим"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Плащам - няма "Довиждане", няма "Приятна вечер" или "Пак заповядайте"...
За такива - само глад и е..не!

# 80
Гер4о, аз май съм изпуснала... newsm78Каква координаторка търсиш?

Ами търся си координатор за телевизията, ама и малко секретарска работа ще и прехвърля, че да не и е широко около врата. И понеже ми трябва човек, дето да може да бачка 6 дни и да не ме гледа на кръв ако трябва да остане до късно положението става сериозно. демек търся офис мениджър дето да прави и графици за снимки или координатор, дето да поръчва и канцеларски и вода  Joy Joy Joy.  та понеже ме блазни мисърта да открадна истински координатор от някъде или  шеф на продукция да е бил, че да знае основни неща, че предишната координаторка още я учим и още не е зацепила като хората, а вече 2 години е тука

# 81
Уволниха бившите ни координаторки при последната смяна на ръководството. То едната си  беше бременна де, ама другата вършеше доста добре работата си.В момента не знам на къде е и с какво се занимава, но мога да поровя да видя дали ще открия нейни координати...

# 82
Леле снощи ако знаете какво даваха тук - 1 дете на 5г тежало 110кг. Майка му се чувствала самотна след като мъжът и починал и изразявала обичта си като тъпкала детето от сутрин до вечер с какво ли не  #Crazy Милото не можело да се помръдне #2gunfire Сега е отслабнало бая след като са се намесили всички служби, ама виси от него кожа като не знам какво Sick Може да върви, ама кокалите са бая изкривени Cry И майка му пак му позволява да яде хот-дог и подобни боклуци - било дете и му се ядяло #2gunfire А детето на 10г казва, че мрази живота си, защото всички му се подиграват. Да споменавам ли, че случката се развива в Америка...

# 83
  • нейде там, където ....

Веднага казвай какъв е този чуден бански! Аз вчера си купих 2 бр., ама и един върху друг да ги навлека, пак няма да оправят положението  Rolling Eyes Имам да свалям 14 см от обиколката на талията - направо ужас. Купих си и една туника за отгоре и ще видим дали ще се престраша да я сваля...

Чудният ми бански е 2 презрамки, на раменете, почти като трико, ама без ръкави и изрязанко на гърба (умерено). Едва се нацеждам вътре, ама презрамките наистина ми придърпват дъ-то. Ще ви пратя снимки с него, ама от морето  Mr. Green Препоръчаха ми и парео да си взема, че били модерни, ама аз си мисля, че беше намек да си скрия и пищните бедра  Joy

П.П. Ако ви остане време, надникнете в подписа ми, ще ме направите по-силна Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 15:09 от jd

# 84
Ей че смях пада тука  hahaha

Равия, подарих му се, ама без панделка, че нямах време да купя  Mr. Green След като хапнахме, казах че отивам да мия чиниите, но влязох в банята и се върнах след 10-на минути гола, без панделка. Иначе празнувахме скромно, само ние си. След работа излязохме да се почерпим с бебо и после у нас.

Майра, направо нямам думи  Shocked

Все се каня да ви питам как се справяте с времето? Ние не можем да седнем да вечеряме преди 9-9.30  Whistling Не ми стига времето  newsm78 Аз ли съм смотана?!?

Дали има бъдеще като пианистка???

# 85
Като гледам не ни е седмица  на всички #Cussing out
Вчера, преди работа си вдигнах кръвното в кварталната детска градина с една тъпанарка, която се титуловаше Педагог и след като няколко пъти и зададох въпрос за приема догодина в немската паралелка на 1-ва група и поисках да се видя съвсем възпитано с директорката, защото знам че тя отговаря за това, тя ми каза "ти не можеш ли да четеш маааа", като ми сочеше някакви списъци с имена на приетите тази година деца, но никъде там нямаше и думичка за регламента в немската група, при което аз и обясних спокойно как стоят нещата от живота, и как всъщност точно тя е една малограмотна колежанка, която не знам как си позволява този лукс да ми говори по този начин и с този тон и как трябва да бъде сигурна на 100%, че мога да чета и пиша поне 10 пъти по-добре от нея, защото съм учила много повече и много по-дълго време,  и колко съм благодарна на Бог, че детето ми няма да посещава детско заведение с подобни "педагози"  и т.н и т.н , а тя щеше да си разлее чашката с кафе по мърлявата престилка  Joy , гледаше ме с широко отворени очи и мълчеше... Казвам ви, че полудях и окончателно приключих с държавните детски заведения, та дори и с частните групи в тях! Просто не мога да позволя на някакви лелки, които си мислят, че като са взели по 200 лв рушвет от новоприетите веднъж годишно са хванали бога за рога и са толкова велики, че могат да разкарват хората по 10 пъти да се срещнат с великата им директорка, както и да се държат толкова просташки! Реших догодина от 1-ви март да го пускам в частната до нас, тъкмо ще е навършил и 2 години и да приключа въпроса с яслите!
В офиса ми е пълна лудница, климатиците пак се счупиха, управителите бавят договора за поддръжка, карат ме да търся 3 оферти за нови, въпреки че знаем вече от къде и какво ще купим  #Cussing out шефа ме праща на срещи със скандинавци без да знам за какво става въпрос и иска репорти да му пиша, тъпи гърци правя бъгави инсталации по системката ни, абе шоуто е пълно и от вчера няма спирачки!
RAVIA  аз от вчера си мисля мисля и се чудя как е възможно  #Cussing out егати държавата, егати пожарникарите  #Cussing out
Миньон , аз такива любезни продавачки ги правя сами да си говорят после искам среща или разговор със собственика и накрая нищо не купувам  Joy
dew  ние вечеряме в 22:00 !

# 86
Дю, ние вечеряме рано (към 8ч), ама щото аз готвя следобяд или пък ядем аламинути Wink Много е сладка малката на пианото - някой от вас ли свири? В стария апартамент над нас свиреха и детенцето започна да дрънка към 3г някъде също.

Кате, защо точно немски си избрала? При нас от 2 седмици е следната ситуация - аз казвам "Не" за нещо, и получавам "отговор" - Nein, Nein от Ясмин hahaha

Аз вече имам страх да ходя по магазини в бг да си призная. Нали все ходя неглиже и знам реакцията на продавачките и направо не влизам в магазините...А пък и цените вече са станали по-високи оттук  Crazy

# 87
Дю, ние вечеряме рано (към 8ч), ама щото аз готвя следобяд или пък ядем аламинути Wink Много е сладка малката на пианото - някой от вас ли свири? В стария апартамент над нас свиреха и детенцето започна да дрънка към 3г някъде също.

Кате, защо точно немски си избрала? При нас от 2 седмици е следната ситуация - аз казвам "Не" за нещо, и получавам "отговор" - Nein, Nein от Ясмин hahaha

щото ми се струва ужасно труден  Rolling Eyes аз за 2 месеца командировка там една дума не научих  Embarassed и нали съм амбициозна майка  Embarassed искам да почне с немски .... и да научи още 2-3 езика, с моя калпав английски много ме е срам ама нищо не правя по въпроса, поне на детето да промия мозъка докато е малко  Embarassed
Аз пак съм в центъра на офис драмата с климатиците в сървърното... единия накрая тотално се скапа и е 35 градуса, а шефа каза не ме занимавай, намери и монтирай 2 малки климатика  веднага Shocked Shocked Shocked , добре че съм чаровна и измолих незабавен монтаж  bowuu защото в началото ми казаха след 2 дни  Shocked

# 88
Ей ще знаете че от това лято ми дойде до гуша.Всички са пощуряли, прекарвам в офиса всеки ден от 8 сутрин до 8 вечер и накрая пак има недоволни.Още нямам идея за отпуската къде ще я караме.
Кате браво за лелката в градината и аз се подготвям като отида за последно да им кажа каквото съм наумила, апети и без това няма да е от септември  при тях ама да видим.
dew пианистката е страхотна.

# 89
Кате, като каза климатици , ме подсети да се похваля( то малко неуместно   спрямо твоята ситуация... Embarassed), ама от в4ера сме имали климатици hahaha.След като 3 седмици се изпържихме  буквално, нйа-накрая са сложили някакви. АМа дали работят и дали ще вършат работа- още не се знае.
dew, да не си послюмяла да я правиш пианистка Naughty.Аз съм се заканила на моята д ай 4упя пръст4етата едно по едно преди да се заседи там Sick.Трябва да е втори МОцарт , за да се съглася да я пусна да свири ... Crazy.Е- , за обща култура съм съгласна и на тромпет ако иска да свири, но .....професионално да се знаимава с това- НЕ!!! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт