Каква координаторка търсиш?

Не знам какъв се явява - пълен или непълен член, обаче те отказва отвсякъде да правиш нещо. На пръв поглед запознавайки с наредбата - си казваш- ей,Бравос! Ама като разбереш,че после заради твоите 5 парцала, дето си занесъл и се е наложило да остойностиш за 10 лева, тия 10 лева се изрязват от бюджета на Дома, който после се чуди как да изхрани децата.
Айде докладвайте как сте се представили
И розата хич не е лоша 

, но на теб не ти е било леко. Ако имаш възможност трябва да си направиш римейк, самостоятелно, че като те знам как се юркаш с работа, ти трябва заслужена почивка.
Все така свежа и енергична да си! Мое-то беше много хубаво
Повелавам ти истинска почивка на морето

Плащам - няма "Довиждане", няма "Приятна вечер" или "Пак заповядайте"...
Каква координаторка търсиш?
. та понеже ме блазни мисърта да открадна истински координатор от някъде или шеф на продукция да е бил, че да знае основни неща, че предишната координаторка още я учим и още не е зацепила като хората, а вече 2 години е тука
Милото не можело да се помръдне
Сега е отслабнало бая след като са се намесили всички служби, ама виси от него кожа като не знам какво
Може да върви, ама кокалите са бая изкривени
И майка му пак му позволява да яде хот-дог и подобни боклуци - било дете и му се ядяло
А детето на 10г казва, че мрази живота си, защото всички му се подиграват. Да споменавам ли, че случката се развива в Америка... 
Не ми стига времето
Аз ли съм смотана?!?

, гледаше ме с широко отворени очи и мълчеше... Казвам ви, че полудях и окончателно приключих с държавните детски заведения, та дори и с частните групи в тях! Просто не мога да позволя на някакви лелки, които си мислят, че като са взели по 200 лв рушвет от новоприетите веднъж годишно са хванали бога за рога и са толкова велики, че могат да разкарват хората по 10 пъти да се срещнат с великата им директорка, както и да се държат толкова просташки! Реших догодина от 1-ви март да го пускам в частната до нас, тъкмо ще е навършил и 2 години и да приключа въпроса с яслите!
шефа ме праща на срещи със скандинавци без да знам за какво става въпрос и иска репорти да му пиша, тъпи гърци правя бъгави инсталации по системката ни, абе шоуто е пълно и от вчера няма спирачки!
егати държавата, егати пожарникарите
Много е сладка малката на пианото - някой от вас ли свири? В стария апартамент над нас свиреха и детенцето започна да дрънка към 3г някъде също.
Много е сладка малката на пианото - някой от вас ли свири? В стария апартамент над нас свиреха и детенцето започна да дрънка към 3г някъде също.
защото в началото ми казаха след 2 дни
.След като 3 седмици се изпържихме буквално, нйа-накрая са сложили някакви. АМа дали работят и дали ще вършат работа- още не се знае.
.Аз съм се заканила на моята д ай 4упя пръст4етата едно по едно преди да се заседи там
.Трябва да е втори МОцарт , за да се съглася да я пусна да свири ...
.Е- , за обща култура съм съгласна и на тромпет ако иска да свири, но .....професионално да се знаимава с това- НЕ!!!