Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 809
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Кали, моята учителка по немски идва винаги с един лист, подготвен за часа ми. Там си записва думи примерно, които взимаме сега и иска да ме изпита следващия път, какво домашно ми е дала и тн ...На следващия час понякога виждам донаписани неща - ако се е сетила нещо. Поне на мен не ми прави лошо впечатление - напротив - радва ме личното отношение и специалната подготовка. Според мен ако носиш един лист със списък от думи никой няма да си помисли, че си ги забравила Peace

При мен миналата година имаше куриозен случай с тия езици - купихме си ресивър и хващаме тоя сателитния Бг канал, ама не го пускахме, че рядко дават хубави неща. Та пуснали си го майка и татко като бяха тук и аз след 30мин се усетих, че всъщност говорят на български ooooh!

Иначе като си говоря с майка по телефона и аз се усещам, че съм забравила много думи Embarassed Ама като единствения ми контакт е с тях, ...сестра ми вече говори на толкова развален бг (омешан с италиански), че имам чувството, че с нея на италиански си говоря, въпреки че не знам Crazy

# 106
Така- виждам 4е тук пак е весело Grinning.Влизма набързо 4е Дария  нещо мрънка и не ще да заспи Crazy.Та- по "музикантския" въпрос. Аз съм против, защото аз самата съм музикант Whistling.Свиря от 4 годишна( доброволно Peace), от там музикално у4илище, консерватория...... ooooh!Та- я ме вижте сега Mr. Green. Мйатапа настрана. Знам прекрасно и плюсовете и минусите. Не мога да отре4а положителните неща, които дава музиката. Аз съм За изучаването на някакъв муз. инструмент, но  не бих разрешила на Дария да се занимава професионално с това( освен ако наистина нее 2-ри МОцарт),защото  лишенията са много. Детство нямах, натоварването  е огромно( то в наши дни с вси4ко е така де... newsm78).Разбира се, трябва детето да се поощрява в каквато насока го вле4е и има талант. Дале4 съм оба4е от идеята за болните родителски амбиции Naughty.Кате,  ти верно си подготвила много у4естена програма за Мишо   в следващите години, но   си права( поне за мен де).Децата няма как да покажат заложбите си в едно или друго поприще ако не опитат и не се насър4ават. АКо не е инструмент, може да е рисуване , или спорт или ....абе- трябва да опита и да се даде възможност за изява на детенцето. Та- това е моето виждане по въпроса Grinning
Сега ще ставам 4е надава вой  от спалнята....После пак ще пиша. Лек ден ви желая, моми4ета  bouquet

# 107
Ха-ха... захванали сте любимата ми тема с хобитата - значи художник, музикант, артист и спортист са хобита, не са професии. както се бъзикаме за иван - не може да носи толкова бой, колкото ще трябва да изяде ако реши да се занимава с едно от тези неща като професия. Аз също исках да стана художник и имах известен талант, но майка ми ме спря с думите - ти картини на кристал няма да продаваш! и беше права жената. Ако искам и сега мога да си рисувам, ама вече мераците ми се изпариха... Иначе и у нас имаме пиано. Имахме две, ама едното го изхвърлихме, ама не съм се сещала да го сложа иван на него. В общи линии го ползваме вместо етежерка.

# 108
  • на правилното място, в точното време
ЗДравейте! Да ви се представя - от клуба на шматките съм! Sick  Днес майка ми на няколко пъти предложи да се занимава с беба, ама аз , "а не,майко,почивай си, аз ще си я гледам". И сега като си тръгна жената, аз осъзнах каква носителка на званието"шматка на месеца" съм    bowuu Blush
 Пък вие ми прадлагате да я оставя за дни  #Crazy и да отида някъде . Следващия път като ви се оплаквам и ви искам съвет как да почивам, просто ми кажете, че съм шматка, аз ша си знам   Sick
 Това с хобита и таланти ми е познато- ходих едно време на уроци по пиано. Отначало ми се ходеше, после официално бях на уроци, а аз играех по площадките. Два дни преди баща ми да ми купи пиано, се видял случайно с  другарката, която ми водеше уроците и станало ясно,че женицата не ми е виждала очите от няколко месеца. Баткото го пробвахме колко е музикален, успокоих се, че има слух, макар, че пее фалшиво  ooooh! Научи се да чете и да свири по ноти и до там. В училище пак ходих да се карам с една тъпа даскалица по музика, че не знаел теорията и искаше да му пише двойка,щото не слушал. Купихме му синтезатор, но нямаше сериозни последици за слуха на съседите. Сега беба ще видим до къде ще стигне с музицирането, рисуването и т.н.

# 109
мами, аз ли нещо съм се повредила, света ли отива на зле. седнала моята приятелка да ми обяснява как се подпичкосва с най-добрия приятел на мъжа си и колко и е забавно, че милия е налетял до уши. тя не работи нищо, мъж и бачка като вол, че тя и децата да имат всичко. И седнала да ми обяснява колко и е забавно, че била хареснава жена!?!? Абе тея хора побъркаха ли се, аз ли нещо съм изкукала, ама като тръгнеш да чупиш някоя пишка не се прави с най-добрия приятел на мъж ти. Пробвах се да и обясня, че стоенето вкъщи и нямането кво да прави ще я довършат, че това и е втори брак, а тя колко било хубаво някой да ти върви като кученце по гъза. мама му стара - хубаво е ама като човек е на 15! като стане на 30 и не е работил един ден и да трябва да си купи тампони иска пари от мъж си не е ли редно поне да не спи с най-добрия му приятел! Ебати сапунката... Абе да си стоиш вкъщ е доста кофти нещо. много си я обичам, ама нямам време за личните и драми в 420 действия и не можга да схвана защо за нея е лична драма, че след маската за коса с дъх на кокос косата и не меришела на кокос...

# 110
RAVIA  за бой си, ми тя следващия път жената няма да ти прдложи.На мен в офиса ми викат че така както съм зарязала децата на вилата съм можела още 5 хлапета да родя.Ама честно казано вече месец са там и взе да ми домъчнява много, макар че събота и неделя сме при тях не ми стига.

# 111
Меле Герчо, как така не си съчувствала на жената - тя сигурно е дала поне 20лв за тая маска, седяла е 1ч с нея и представи си след всичките й усилия и на кокос да не мирише. ooooh! Драмаааааааа Joy

# 112
Кате, Гер4о, Кали, къде тръгнахте на кръчма без мен  Naughty ? Бройте ме с вас!
За хобитата - и мен като малка са ме мъкнели насам - натам. Моя случай беше следния. Нашия род си е музикален по принцип, прадядовците ми са майстори на гайди и кавали, от там идва и "каба"-то във фамилията ми. Братовчедите ми завършиха музикални училища и от малки са по свирни и концерти, та и ние с брат ми трябваше по подразбиране да се занимаваме с нещо музикално. Аз пях в народен хор 4 години. Не мога да кажа, че имам хубав глас и музикален слух, а от там си развалих "л"-то от много "ла - ла - ла". Сега ми е нещо като говорен дефект Embarassed Ако бях по-упорита с народното пеене сега можеше да стана фолк-певица с моя бюст  Joy

# 113
Аз като дете обиколих всички възможни форми на извънкласна дейност (спорт, рисуване, пеене, танци), ама нищо не ми легна на сърце. Най-любимото ми занимание беше след училище да ходя в библиотеката  newsm78 там си пишех и домашните. Даже съм помагала на леличките, които работеха там - записвах книгите в картоните, подреждах върнатите книги и така.

Равия, какво да ти кажа, и аз съм така. Всяка свободна минутка съм с Гергана. На моменти и аз изпушвам, но ...

Герчо,  hahaha Joy Joy, не ти трябват на тебе сапунки по ТВ-то!!!

Кабив, твоя род да не произлиза някъде от Родопите? Тук в района има много майстори на каба-гайди. И ми прави впечатление, че все повече млади хора имат желание да се занимават с това. Ние като се съберем с приятели на някоя хижа или вила, не тръгваме без гайдар. В компанията имаме 3-4 момчета, които свирят на гайди.
Ако бях по-упорита с народното пеене сега можеше да стана фолк-певица с моя бюст  Joy
Joy Joy Joy

# 114
Рода ми произлиза от гръцко, но наистина моите хора са правили родопски модел инструменти... добре, че нашите не са ме натискали да свиря на гайда или кавал, тогава щях да я втасам Joy
Гер4о, и на мене са ми слаби ангелите, ама ако се бях забъркала с някой от приятелите на мъжа ми щях да съм по-тиха и от тревата. Таз "девойка" трябва много да е изпушила от скука

# 115
  • нейде там, където ....
кате, мислех, че само идеята за кръчма на мен ми хрумва та не смеех да си кажа, ама като си казала ти не мога да не се съглася.

еее.. гер4о... сега ще се обиждаме ли?
ние сме си залупени, преуморени и майки с деца, ама кръчамта си е от основните инстинкти и няма как да не ни хрумне Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И аз съм за кръчмата, стига мъжът ми да не е на работа. А ако е в Студентски град - няма занчение деня. В най-лошия случай ще съм с децата, но ще доведа още 1-2-3 работни мами с деца, та те ще си играят настрани и няма да пречат  hahaha

Аз като ученичка се изявявах като художничка, бях в областния отбор по математика, по шахмат, народни танци подрипвах, по 2 езика извънкласно ходех, хор, група за политически песни . . помня ли ги всичките  newsm78. И като ми писнеше и се откажех, с месеци досаждаха на нашите да ме вразумят и върнат в правия птът, т. е. в съответния кръжок. Последно се отказах от рисуването, макар да ме готвеха за Художествена гимназия и в перспектива - да уча архитектура. Ама ни смениха учителя, а с новата не се сработихме. Щеше да ми пише 4 на рисунката на моята стая, щото не съм била написувала абажур. Върви обяснявай, че нямаш, щото не искаш и от там да бършеш прах. Добре, че съучениците ми казаха, че наистина нямам и ходих 2 дена след нея. Изпитваше ни на теория!! Ужас и безумие! Сега се изявявам върху тениските на децата и торти по празниците

# 116
Здравейте на всички работливи мами.Аз също мисля да започвам работа имам син на 9 месеца.Не знам как ще се справя със раздялата по цял ден далеч от него.Но по не съм сигурна,че ще е в сигурни ръце.Моля помогнете ми дайте ми съвет как успяхте да се справите със тази ситуация.

# 117
Миши, добре дошла! Като ни четеш писанията, мислиш ли че от работа и ядове от шефовете ни остава време да мислим изобщо Crazy
Аз лично знам, че като стане 1ч изчезвам да си взема бебка и през останалото време гледам да се съсредоточа максимално, за да не трябва да наваксвам в неработно време Simple Smile

# 118
миши, да ти кажа тук няма да намериш много хора дето да са се впуснали в едни безумни мисли как, защо, какво. Просто сме се върнали на работа, защото трябва, защото е по-добре и за нашите мозъци и за децата ни и т.н. Аз лично не съм си задавала въпроса правилно ли постъпих и т.н., защото никога не е стояла дилемата да се върна ли на работа или не. То беше ясно, че най-късно на 3тия месец трябва да се връщам на тръстиката и това ми спести май доста душевни терзания. А децата си растат. А моя го оставих на 40 дни и да ти кажа тогава беше абсолютно все тая кой му бута шишето с млякото. В момента вече на 1 и 4 м е по-различно. В момента има доста по-голяма нужда от мен, отколкото като бебе, ама 2те седмици отпуск ще са ми последните до следващото лято. та... не се впрягай толкова... децата си растат независимо от нашата липса. 
мами, къде зачезнахте - днес никакви ви няма. Аз отново съм отнесена от вихъра. Главата ми е абсолютно празна вече 6-ти ден. имам чувството, че ми е ниско кръвното ама като пийна 2 кафенца главата ми остава празна, ама аз тавам по-нервна. Направо толкова тъпа съм се чувствала само като бях бременна и ако не бях в цикъл до вчера щях да се замисля дали няма нещо такова и сега. мъкаааа... Явно толкова дълга почивка не е за меене - размекна ми се мозъчето.

# 119
При мен сутринта беше лудница в офиса и нямах време да пиша. Подготвях презентация за проджект лийд-а да показва на израелските колеги. Дано да е минала добре Praynig

Сега тъкмо ми свърши пералнята, сложила съм и да готвя и притичвам между банята, печката и лаптопа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт