"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 650
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
ШамЕнет, радвам се, че са пуснали водата, дано да нямате скоро проблеми!  Praynig

Ние пък нямахме нет вчера по наши технически причини.  Sad
Искам да питам - излизат ли пъпчици на бебеоците ви от жегата? Викито е цялата в едни малки червени пъпки - по ръцете, гърдите, много ми е жал да ги гледам Sad Разсъблечена я държа, но имахме ходене напред-назад тези дни по жегите навън и предполагам така са се получили.  Thinking

Относно захранването ни - понеже кашля девойката сме спряли всичко и е само на кърма. То и с тези пъпчици, ако въвеждах нови храни, кой знае кои пюрета щяха да го отнесат.  Mr. Green
За водата - и Вики не ще да пие почти нищо. Отделно, че не знае какво да прави с шише с биберон - бута го настрани и си чеше венците. Само с обикновена чашка успява да глътне няколко глътки като й сипвам по малко в устата. Днес купух мек накрайник, ще се видим как ще е с него. Ако не стане - направо с чаша за големи, макар че много плюе и се олива  Confused  Това не би ме притеснявало по принцип, защото суче на поискване, но напоследък памперсите й са доста по-сухи. Нощно кърмене имаме 1 брой, но напоследък приспиването след него е цяло приключение - почва да се върти, да се заиграва девойката, иди й обяснявай, че е време за сън  #Crazy

Имам идея за следваща анкета или пък тук отговорете, че ме интересува - На каква възраст на бебето смятате да се върнете на работа? Някои мами знам, че се върнаха вече, другите какво смятат?

witcha, Юлиан е невероятно красиво момченце, пу пу, направо с тези очи все едно ти говори Heart Eyes
А къде го крите досега тоз красавец?

di, страхотна снимка, където сте двете нахилени  Laughing

Браво на maiche за фигурата!
shrew, докато не видим, не вярваме  Crossing Arms

troia, пъпът не сме го хвърлили още, но аз лично не смятам да го пазя. Засега сме се спрели на СУ, някой ако има по-добра идея, да казва!

Сори за фермана  Embarassed

# 106
  • София
Ето гледам алексче, страшна фото сесия на Ния е направила  smile3501
Ама и момата си я бива / особено с панера на главата /  Joy
rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
то не е панер, а истинска шапка.

# 107
Здрасти, мами !
Е, моя дивчо днес ми взе акъла. Притесни се от пустия колектор ли- час и нещо не успя да се изпишка. И аз накрая се ядосах и с колектора в памперса тръгнах към лабораторията и кръв да му вземат. Не ми стигаше тоз номер, ами заспа в колата и аз съвсем се вбесих. Едвам се въздържах от изкушението да го занеса да го боцнат заспал. Ама жестокост в таз майка ... Всичко все пак се нареди в последния момент. Сега си чакаме резултатите.
За нощното хапване и Дани си го върна от една седмица и аз сутрин съм като див звяр от неспане - 3-5-8 !!! Ще се трае няма как. Искам да питам има ли мами сред нас, които са на хипоалергенно АМ. Как го пият бебоците и дали не го подлсаждате по някакъв начин ? Искам да давам на Дани след банята и кърмата и малко АМ, за да се засити и да не се буди поне до 5. Но нали сме си алергийка и трябва от това мляко да се пие, но то си е отврат.
И забравихме да поздравим всички мами, които са се дипломирали, спомням си за СилвърСтар с пожеланието за успешна професионална кариера !!!

# 108
Привет и от мен!
За килцата дето ги качих докато се бременеех не се тревожа - свалих ги,че и още 3кг успях!  smile3534
Ц.ц.те са ми същите по мое мнение! newsm03
Ама като гледам и чета за ваш'те дятита и се депресирах май!  newsm78
Моето нито стои седнало,нито си лапа палчето,нито от корем може да се върне по гръб,а в проходилката само седи и се оглежда като пръцнало зайче в храсти! Само по корем се обръща и иска все изправена да я държа и се хили доволно! Май изоставаме с упражненията!  newsm78
за жегата - климатика работи нон-стоп в хола!
за пюретата и кашите - захранвам отново!  Sick Ноли я хвана дрисъче и яко повръщане миналата седмица и педи каза да я караме 2-3 дни само на мляко,та сега пак захранвам! ooooh!
за водата - не иска и не иска! Давам чай на Хип.
алексче,многоооо сладки фотоси!  Joy

# 109
...........
Въй ! ....  newsm78
Вярно бе  Shocked. Дано не съм ви обидила  ooooh!
То така е като бърза човек .....
Извинявай повторно  Peace

# 110
...........
Въй ! ....  newsm78
Айде да го отнесем на жегата .. май и Магеста е гладна, ама за хлебец в панер, хехеее ...
Ето и снимки от Гърция, на който му се разглеждат в таз жега http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24560&AlbumId=97948

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 17:05 от poli.jekova

# 111
  • София
...........
Въй ! ....  newsm78
умрях от смях hahaha
ама то наистина прилича на панер hahaha Joy Joy

# 112
  • сто акровата гора
Ох хваща ме май вирус някакъв, егати силната хрема и ме боли гърло  Sick Не се живее, кихам често пък Соня се стряска и вече даже приплаква, явно й писна да я стряскам. Тя пък има запек, направо ужасен, давах сливи, череши не и не, сега отивам за сок от круша дано помогне, че много се мъчи момичето като се напъва да ака и плаче, боли я че е твърдо. Помогнах колкото можах с термометъра, ама не е работа така, мъчи ми се мушморока  Sad .
Абе днес нещо не ни е ден, то от вчера ама ... нали бях писала че свекър ми е болен. Е излезе биопсията, рак е, на белия дроб.  Cry Започва химиотерапия, какво да ви кажа, само гадости напоследък ...
Извинявайте че ви говоря така в черни краски ама много ни се струпа на последък  Rolling Eyes

# 113
# 114
Tini_Mini, имахме обрив по вратлето и отзад където е памперса, ходихме на док и изписа Тридерм, мина ни като на кученце  Laughing. Много майки се оплакват от същото, то жега ли не бе, то чудо ли....
Ох, извинявайте, че не мога да ви изчета, много сте сладки, много готини бебчета ама мнооого бързо пишете .... #Crazy
а, хемоглобина ни е 131  bowuu. Прегръдки на всички  Hug

# 115
мами,Соня отказва да яде на столче!хапва малко и после започва да плаче.като я сложа на леглото-легнала,яде!имате ли предложения как да я науча да се храни права,или да изчакам сама да е готова за това???ето тук правим упражнението:
http://www.vbox7.com/play:5dfc4343

ПП:по повод отговора на Бети Л. по- долу:Соня започва да яде и на 5 лъжичка губи интерес или не знам какво става и трябва да я сложа да лежи,за да продължи да яде. Hug  освен и аз да правя маймунджелъци  newsm78

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 20:49 от Били хлапето

# 116
За кърменето нощем - и ние по 2-3 пъти.  Едно момиче от форума даже ми каза, че като тръгнат зъбчетата и по-често. Дори отново й се разранили зърната от честото сучене. Бебето дори сучело след като вече нямало мляко - само да си чеше венците.
Поли Жекова, аз съм пробвала този номер със засищането - не стана! Дори само адаптирано съм давала - за да го засити хубаво, е пак си се буди също толкова често.
Soceress, много съжалявам! Ще се моля за свекър ти Praynig!
Били хлапето - хапва си детенцето бе, от това което се вижда поне! То и мойто в един момент почва да шава и губи интерес и малко се правя на маймуна да си доизяде приготвеното.
Алексче, страхотни снимки - малката Ния е голяма сладурка!
За връщането на работа - уффффф! Мислех на есен или след Нова година. Сега нещо се поразколебах. Може и повечко да си остана вкъщи да си я погледкам. Повече деца няма да раждам и това ще ми е - после само работа.

# 117
  • Русе
мацки, не се притеснявайте! Моята маймунка е само на АМ и нощем яде през 3 часа  Rolling Eyes
Опитвах да й слагам по 1 лъжичка повече, че да може да се засити и да спи повече, ама не става  Tired
За скубенето на косата- прави го, когато й дам млякото преди заспиване вечер, и ушите си дърпа, абе...  ooooh!
А пък номера с палчето го знае отдавна  Laughing
от няколко дни се е научила и да се плези на всички  Crazy

# 118
  • Русе
Били хлапето ,днес храних Елито в проходилката и си изяде по едно хипско бурканче и пюрето на обяд, и кашата следобяд.Преди в столчето доста трудничко и насила й тиках лъжичката,а сега сама си отваряше устата и си изяде всичко за минутка.

# 119
Били хлапето ,днес храних Елито в проходилката и си изяде по едно хипско бурканче и пюрето на обяд, и кашата следобяд.Преди в столчето доста трудничко и насила й тиках лъжичката,а сега сама си отваряше устата и си изяде всичко за минутка.
Ей, да не вземете да ме отчаете- тъкмо ще вземам столче за хранене, че шезлонга и количката са ни вече в цял асортимент пюрета.
А за засищането- преди му давах АМ преди нощния сън и успяваше номера, а откакто ни откриха алергия към проклетия белтък на кравето мляко, не му давам АМ и взе да се буди и си се храни напоително през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт