"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 650
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Мда, жалко, че съм без кола, щях да отскоча на гости да пообиколя форумките! Всъщност колата е на паркинга, ама като не съм си взела книжката....Много благодаря, знаех си, че мога да разчитам на вас!  newsm51
Снабдих се с доста вода (минерална) и се надявам да пуснат течащата до довечера!  newsm17 Спомням си, в една държава в Близкия Изток, за 2 години само веднъж ни спряха водата за 1 ден, като 1 месец преди това бяха разлепили фини розови листчета на всички къщи по цялата улица с предупреждение на коя дата от колко часа и защо ще спират водата...Ама ние тук в държава ли живеем изобщо...От Софийска вода си правят квот си искат и нито можеш да ги смениш, нито да провериш колко са ти надвзели, нито да си възстановиш нещо, нито да се оплачеш. Същото е и с тока, ама чакай да не говоря, да не ми го спрат и него, въпреки че си плащаме редовно!

Я да питам друго нещо, кърмещите мами, има ли още от вас, които кърмят нощем? Аз от снощи реших да отказвам, дори четох, че трябвало да я оставям сама да се  приспи, ама таткото не издържа и стана да й даде биберон?

А с пюретата, докъде я докарахте - Ели още яде само по малко пюре и главно си сика млякото. Като се разреве, не мога да я храня с друго, освен с цица!

Да ви се похваля, Еличка вече си засмука палеца на крачето - еее, откога го чаках тоя момент!....

# 91
  • Бургас
Оф тая тема с килограмите ме депресира окончателно и ме довърши. Понякога така се мразя, че ми се ще да ида в пълна промяна и да затрият старата Ники на цяло. Знам, че когато спра да кърмя ще отслабна бързо, диетите изобщо не ме плашат, цял живот по състезания това правех и имам тренинг в отслабването, обаче мисълта, която ме психясва е "как ще се изтърпя до тогава". Те хората около мен ме търпят и ме успокояват, ама аз сама себе си не трая. Пробвах се да пазя диета - първия ефект беше, че просто свалих 2-3 кг и ги задържах без да мръдна цели 3 седмици на долу, а втория, че моментално кърмата ми намаля и аз в паниката започнах да се храня нормално пак.

шамЕнет Петър още суче нощем, макар, че от доста време ми се струва, че иска да отказва нощното хранене. Ама какво да прави като не е случил на майка......и вместо да се радва и да го остави да спи цяла нощ, тя го вдига да суче нощем. Ама ко да прай милото, нямало други мами в родилно та да може да избира  Mr. Green

Пюрета все още ядем за да оптиваме и не мога да кажа, че количеството дето го изяждаме е голямо. Само веднъж миналата събота оставих таткото да храни Петър с едно бурканче и му казах да не го насилва, ако не ще. Като отивам след 5-10 минути, бурканчето празно, Петър се облизва като хитра лисица, а таткото от далеко се оправдава: "ами знаеш ли как си искаше детето и омете всичко"  #Crazy направо ми скриха топките.

Петър това с крачето го може отдавна, лапа и смуче така звучно сякаш биба си му дал, но пък има куп други неща, които не може да се справи. От известно време се мъчи да лази. Свива крачета, вдига дупе и е точно като гъсеница. Много е смешен. Явно успява да се придвижи нанякъде, защото на няколко пъти като влизам в стаята го заварвам насъвсем противоположна страна, от тази в която съм го оставила.

di_ снимките са много хубави, особено онази с залеза.

# 92
Като отивам след 5-10 минути, бурканчето празно, Петър се облизва като хитра лисица, а таткото от далеко се оправдава: "ами знаеш ли как си искаше детето и омете всичко"  #Crazy направо ми скриха топките.
Ники ме уби! Joy

Отивам да се поровя в темичките за захранването, че вече е време и ние да папаме нещо друго освен кърма!
А да добавя, че и ние сме си фини мацки: Лора вчера на консултацията беше 6.860 кг /+300 грама/ и едва 62,5 см. /+2,5 см/-миньонче поне засега!

# 93
  • София
корема ми се прибра доста бързо и сега си е както преди. но моето коремче беше доста скромно - 7-8 месец най - много ми даваха. а гърдите ми са си същите, както преди. от 2 седмици не кърмя вече и нямат промяна. обаче 6 месеца не съм свалила сутиена. включително и през ноща си спях с него.
обаче за габаритите ми от кръста надолу няма да говоря Blush цял живот се боря с някакви килограми и като забременях, реших да изям света. почти успях. влязох да раждам 90 кила Thinking уж като кърмиш, щяло да слабееш  - ама друг път. сега вече нямам извинение да ям на воля  Whistling
ето фотоси от пътешествието ни из прованса -  четири поколения жени  искаааааааааааааааам да ям и хляб искам и бекона няма да го откажа
 с мама четем старата темичка тук сме на планина, а жега нечовешка ето ме с на баба шапото пречи ми нещо това май по ми ходи намерих си гадже имам си бънджи
ето ме и с рокля. малко съм рошава, ама карай

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 14:15 от алексче

# 94
  • Бургас
Здравейте и от нас! Преди час се прибрахме от разходка,и сега бебка спи блаженно,само по памперс.Ще чакаме да се разхлади ,и пак на вън.Днес и ние паднахме от спалнята,оставих я за секунди,и "туп" на земята. Но аз съм си виновна,знам ,че се върти като пумпал,и се очакваше някой ден да се случи  това. smile3517Все пак,бързо се успокои.Пюрета ядем,вече и месни,каши през ден,но най много обича плодовите,а те не заместват хранене.Но в тия жеги,не яде по много.Изпълняваме акробатични номера,пръстите на крака са често в устата,а номера е,докато я бутам с количката,да се обръща по корем.Така се вози,и наблюдава какво става наоколо smile3504 newsm32

# 95
Вижте ни как се заливаме от смях, та чак ни се реве  http://www.zazz.bg/play:3d714d8a   и тук   http://www.zazz.bg/play:7fc330ca

# 96
Ау, ще се мре мами! Едвам смогвам да дишаме...
Много смешни бебоци - да са живи и здрави!
И ние сме само по памперс, къпем се по 3-4 пъти...
Плодовото пюре го правя с нашето си мляко и така замествам едно от храненето. Днес ще ядем каша с плодове, дано има повече успех от оризовата...

# 97
polkam, страхотно настроение си имате !
А Елито така се смя вчера като откри котарака у майка ми - прилича й очевидно на плюшена играчка, която се движи и мяука и изпадна в див възторг! Цялата се втърдяваше от екзалтация!
Е, момичета, доживях да ми пуснат водата. Съпругът ми обаче е пуснал такова страхотно писмо в сайта на федерацията на потребителите против идиотите от Софийската вода, че направо ми де изпълни душата, иде ми да ви го пусна тук, ама ако разбере, може да ми се кара, че го огласявам така.
elmi72, пази юначката, че все по-дейни ще стават ...
Виждам, че за килцата говорите - аз съм заковала на 56 и тва е. А бях 53-4 като забременях. Но не ми пука. Имам около кило в циците...И малко ми е разширен таза, явно така ще е. А коремче и аз си имам малко, преди беше на плочки, но какво да се прави. Нали бебка е домувала там. Мисля, че жените, които не са забременявали и не се и опитвали дори...просто не знаят какво е женската красота, така че не се вманиачавайте на тази тема.

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 15:47 от шамЕнет

# 98
Здравейте на всички!!!
Много,ама много са ви сладки бебоците,да са ви живи и здрави!!! Heart Eyes  bouquet

Ние днес бяхме на консултация,Георги тежи 8.150 и е 68 см,казаха,че като навърши 6мес. ще му направят изследвания.
Ужасна жега е,вчера цял ден плаче малкия,накрая се видяхме в чудо и го заведохме при баба му на село и там веднага му се оправи настроението,а е и  спал непробудно цяла нощ,но баща му го взе рано сутринта и той пак си стана киселичък  Tired

# 99
Аз тия дни се чудих къде е Синигерчето и чак сега забелязах,че това е шамЕнет Embarassed

# 100
Всички бебоци са много много сладки!!!! Heart Eyes

Вчера взех изследванията хемоглобина е 122 мисля че е ок!!! Доки каза че всичко е наред.А хепатит Б не са му били понеже нямало 5 месеца от предишния прием. Rolling Eyes
Аз пък с нетърпение чакам събота да тръгнем за Хисаря още днес почвам да правя списък да не забравя нещо  newsm78,те го дават събота да се разхлади но дано там не вали Praynig

С килограмите се боря още малко т.е сега съм 63 -толкова забременях но искам още 3-4 да сваля по този въпрос в къщи си правя тае бо /едни дискове по 10 лева/ много е изморително и ефикасно и след това въртя по 20 мин колело.А на Алекс долу на земята му е много забавно как ръкомахам и подскачам.

Bay-bay Heart Eyes

# 101
Е, не мога да стигна до компютъра и това си е !!! #Cussing out
Чета ви девойки, иначе стриктно, но от мъжа ми и неговите компютърни страсти не мога да се доредя да драсна някой ред..... Sad
Ето гледам алексче, страшна фото сесия на Ния е направила  smile3501
Ама и момата си я бива / особено с панера на главата /  Joy
Това с водата - много неприятно, чух по радиото - дръжте фронта момичета  Peace
Докладвам за мерки : 69 см и 7960 кг - почти като адашчето на EASpirit  Grinning
Да се похваля , че нашта  семейна микроединица  Wink от вчера влезе в S-класата  Sunglasses
Е, S - класата на 19 век , ама  Wink
Да не ви мъча ще ви кажа че си купихме вентилатор и сега всички се тълпим в хола на хла-а-а-а- а- д  newsm44
polkam - ваш'та баба почерпи ли ? Wink
Щото Жижи вика'2 дни баба, ама тя не дойде да го види и ... спря човека  Sad
шаМенет за нощното кърмене - да кажа че напоследък повече се кърмим отколкото спим, ад е някакъв .... Close
Будим се през час, преобличаме се, сущим възглавница....та така !
Ей така стоим в жегите ние Grinning
http://images18.snimka.bg/003289272.jpg
Хайде до скоро !

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 16:06 от Magesta

# 102
  • Vaudreuil Canada
шамЕнет и ние ядеме нощем - още повече покрай тия жеги като не иска да пие вода малкото мрънкалце се буди за цица по-на често. Разгони ми фамилията онзи ден. А от снощи сме кисели та се не трае вече - нали е и болничко милото та едвам диша със запушеното носле. Иначе ядеме по малко оризова каша от кафяв ориз и заради боледуването забавям започването на пюретата. А то и в жегите не е хубаво да се вкарва нов продукт - та сигурно утре или в петък ще подхващаме пюренце. Но по малко - основното папане си ни е мляко.

# 103
Току-що проверих в нета изследванията ни-хемоглобин 116

# 104
Аз сега пуснах въпрос в кърмаческия да спра ли нощното кърмене и Мис Бу ми е отговорила, че особено след 6я месец заради зъбоникненето бебетата се будят и се успокояват със сучене, а при някои и с активно сучене (с папкане). Така че, ще трябва да се стегна и да продължавам, щом е за доброто на бебето ми. Ох! Ама гърбът ми вече е на парченца!...

Общи условия

Активация на акаунт