"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 650
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Аз тъкмо се бях зарадвала, че ей така от нищото съм свалила 2 кг. (защото за половин година с грам не мръднах) и гледам вече манекенки в нашите редици. И кат си видя овала ми призлява.....иначе корема ми си е почти същия като преди бременноста.

А за пъпа знам, че трябва да замине на там на където ти се иска да го влече детето. Теодориното пъпче го дадох на баба му да го хвърли в Софииския университет, та покрай ученето да си се върне в София. Ако си го оставите в къщи......все към дома ще го влече. Ама това са бабешки поверия........всеки сам си решава.

# 76
Косе Босе, Вела е страхотна Heart Eyes Пиши как сте, не ни забравяй!
Мерси, Понтес, много мило - на фона на невероятната дамска конкуренция в нашата темичка. Simple Smile
Не съм ви забравила, чета си ви много редовно, но нямам време да пиша по ред причини.

Гледам, че обсъждате килограмите на дечицата и мамите. По първа точка - Вела беше 7.100 кг на 6 месеца точно, само на кърма, в групата на стройните фиданки е засега. До няколко дни и ние ще преминем в отбора на захранените, събрах ценен опит и идеи оттук  Hug По втора точка - за себе си съм убедена, че си върнах килограмите още четвъртия месец заради усиленото кърмене, но кой знае дали е така.

За пъпчето - хвърлихме го според поверието... но то май се сбъдна по-рано, отколкото го бяхме предвидили Simple Smile

Усмихнат ден на всички!

# 77
Момичета, идиотите от Софийска вода без предупреждение са решили да ни оставят без вода и днес, дори още от ранна сутрин, и в 6 ч. нямаше вода. А вчера едва издържахме с беба у майка ми, без климатик, там тя има и котка (беба я пазим от котката все още, а там мебелите са в косми) и на всичкото отгоре, отидох там уж заради водата, но и там по закона на Мърфи имаше повреда и нямат топла вода.  #Crazy #Crazy #Crazy
Иска ли някои да ме приюти за днес...?

Да ви кажа, смятам да си купя еднолитрови бутилки вода и с тях да си мия ръцете, а и да поливам бебка като се наложи.  Cry

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 08:03 от шамЕнет

# 78
Добро утро!  Hug

Virginity големи сте сладури и бебчовците и майките  newsm03

По първа точка - Вела беше 7.100 кг на 6 месеца точно, само на кърма, в групата на стройните фиданки е засега. До няколко дни и ние ще преминем в отбора на захранените, събрах ценен опит и идеи оттук  Hug По втора точка - за себе си съм убедена, че си върнах килограмите още четвъртия месец заради усиленото кърмене, но кой знае дали е така.

И ние така. Вчера бяхме на консултация: 7100 кг. 67 см. Растем само на височина, на кг. по-малко, направо манекен. smile3503 
Биха ни 2рата противохепатитна. Малко се разплака, ама аз си го цунках   love001 и го гушках бебо  smile3541 и му мина.
А за кръвна картина и урина след няколко дни. Дадоха ни направление за млечна кухня и ще почваме кухнята.

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 08:17 от KrisDiMar

# 79
Eто ни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=101
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=102
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=103
[http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=104
Вержиииии, тия снимки от 1 януари 2006 къде ги пробутваш  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 09:14 от di_

# 80
  • Русе
di_ ,много сте хубавки.Също и плажния тоалет с голия гръб на Велчито.
Аз не мога да си представя да пътувам с Елито 2000км.Като се прибирахме от Варна,плака един час и се измори и заспа в мен.
И след това ме питате как съм слаба.Четири пъти на ден я приспивам на ръце подрусвайки се на леглото т.е. тренирам мускули  и на ръце,и на крака.Като се събуди иска само пак на ръце,ако я оставя на леглото рев.Вчера й купихме проходилка,че да си почина малко.

# 81
di_ - страхотни сте, най-много ми харесва снимката, на която и двете сте усмихнати - направо греете! Hug
Вержи, благодаря за снимките и сведенията за Лиа25. Изглеждате добре, а за килограмите - аз с годините съм се уверила, че става само по един начин - глад - и по малко спорт, коремни преси явно ще се наложат.
Пък Шру се е заинатила като магаре на мост и само се хвали, а снимки не ще да дава!
Майче, и ние на ръце се приспиваме, явно не е това номерът за отслабването - при мен поне!
ШамЕнет, нямаш кола - иначе бих те поканила вкъщи, на село, природа, по-прохладно е мъничко, вода имаме!
Венета също се почесва зад ушите и си скубе косата, която и без това не е много! Страшно ми е смешна, защото има 2-3 косъма, които са супер дълги - десетина сантиметра, на фона на останалите е много готино!
kundurdjieva, направо ви завидяхме! Да се накъпете и за нас!
Нашето пъпче си е вкъщи, в библиотеката - над томовете на Дикенс на английски език! Там държа и пъпчето на баткото. Моето собствено пъпче също беше пазено по този начин - в библиотеката при книгите. В резултат - случайно или не - страшно обичам да чета!
Честита половин годинка на бебе Лазар на мама nevena131313, бебе Анастасия на мама KITTI, бебе Иван на мама tedy_mishka, бебе Йоана на мама STASII!

# 82
шамЕнет ,хващай автобуса и ела при нас!знам,че е тъпо предложението Embarassed ,но...не мога да се представя с бебе и без вода!!! #Crazy #Crazy #Crazy и то в тая жега!!! smile3512 smile3511
Соня и тя често си дърпа и чеше ушите,особено,като и се спи.
ние утре сме на ДК и ще видим как е с кг.,но последно беше 6.900.не мисля,че е наддала много.да се оплача,че май и Бактробанът не ни помогна особено за стафилококите. Cry ще накарам да и вземат секрет утре и да видим какво е реалното положение и се надявам да ми се струва така.
а относно моите кг. аз постоянно вися из темите за диети.свалих 7 кг. и от 2 седмици и грам не съм махнала.коремът ми не е в 6м.,а в 4м.сега ще ограничавам още храната и да видим.имам 15кг още за махане.поне. Embarassed Blush
ние тези дни често пътуваме до Пловдив и използвахме да навестим роднини из селата там.Соня и Митко много се радваха и добре приеха промяната на обстановката.аз се притеснявах как ще спят,но...добре им беше.надявам се и на балкана и морето да е така,че то иначе каква почивка ще е,ама,както дойде!
лек ден на всички!ние ще бягаме на вилата.дано там е по-прохладно...  Praynig

# 83
  • София
добро утро и от нас!
пиша набързо, защото чакам едни майстори да майсторят едни работи у нас. наканиха се най - макрая Mr. Green всичко е на вили и могили. а като минат тези хали през нас, ще чистя до сутринта сигурно #Crazy
Е пък като ще се дуем.....аре и аз да си мина по реда  Grinning  За 2 месеца свалих 10кг......ама това със салати и мноооог секс  Flutter Абе умирам от глад.  Искам си сега аплодисментите, стига сте зяпали тялото на майче......а тя дебела, дебелааа  Mr. Green
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
аз пък като ям като на световно, ще има да чааааааааааааааакам да поотслабна.
поне съм доволна, че ния се научи да заспива на кревата естествено до мен, но поне не я влача на ръце.
чао от мен! приятен ден на всички  bouquet

# 84
di много сте сладки . Абе изобщо всичките ни бебенца са страхотни!!
Сутринта успешно напълнихме колекторчето. Като ви четях тука за неуспешните опити, се бях заредила с няколко пликчета, ма то взе че стана от раз! Между другото и аз вече се оциклих!

Все се каня да ви питам, промени ли ви се бюста от бременноста или кърменето. Щото моя се стопи направо. Незнам дали е от кърменето или от рязкото отслабване ама вече нося сутиените които преди това ми бяха малки.    smile3518 А какви ми бяха напращели..   bombs
Така че , мамчета които още не сте отслабнали- по-добре бавно!

Честито на празнуващите днес! И специално на бебе Йони на мама STASII!!!

# 85
  • София
Аз пак погледах снимки и се въодушевих. Велизара е страхотна сладурана и май много добре се чувства на моренцето. Бебоците на варненската среща са страаашни, виждам добре се грижите за Лия и Габка Laughing
witcha, Юлиан е невероятно красиво момченце, пу пу, направо с тези очи все едно ти говори Heart Eyes

ШамЕнет, аз чак сега влизам в нета, разрешихте ли проблема - ако не можете да дойдете при мен, само дето няма климатик и е топло, но пък има вода!

# 86
И ние в Симеоново сме без ВОДА ДНЕС smile3511

Току-що се прибрахме от лабораторията,давахме кръв и урина.С тая урина направо се видяхме в приключение днес,оказа се,че ние много ценна Laughing

Чао засега,отиваме да спинкаме Hug

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 12:25 от liletka

# 87
Здравейте  Hug момичета макар и рядко да пиша да ви попитам прибраха ли ви се коремите,моя още не е все едно съм бременна в 4-5 месец и колан носих не помага изобщо Sad

# 88
Биса, най-после новинки от теб!
Тъкмо това обсъждахме - килограми и кореми. Моят също не се е прибрал - някъде като в четвъртия месец съм!

# 89
  • Варна
Биса тъкмо това разправях и аз  Cry и ти беше като мене с огромно коремище си спомням  Wink
сега говорих със свеки,каза че и те нямали вода,явно не е само в СФ проблема  Confused
polkam - бюста ми е като ушите на кокер шпаньол  cry той милия големи трансформации претърпя през годините , но явно бременността и кърменето го съсипаха психически  Laughing сега старите сутиени са ми малки, а кърмаческите - големи,защото увиснах  Cry
шамЕнет - идвай във Варна, вода бол   grinning039

Общи условия

Активация на акаунт