"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 501
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
E-e ,момичета!Благодаря ви много за комплимента!
Ето още две снимки да се стимулирате,а не депресирате.

EASpirit ,нямам вести от mam21

# 61
  • Бургас
Браво maiche,как го постигаш? newsm10

# 62
Здравейте момичета! Най сетне мога да си отдъхна- взех си държавния изпит и завърших!
Мисля догодина пак да запиша- но не съм решила окончателно- по новия закон 3год-професионален бакалавър, 4 год - бакалавър- аз имам 3 и ми е нужна още една, но ще видим.
Сега лятото мисля малко да си почина-искам да отидем на моренце с мъжа ми малкия да го оставим в бабите- аз ще си почивам или какво? Ей така за 3-4 дена ама сама догодина може, като тръгне сега е много трудно.
И ние вече паднахме от леглото, бах на село и го оставих да спи на спалнята и излязох-по едно време страшен писък, а то милото да се върти паднало. В нас също много се върти в леглото вероятно от жегите. Ние също сме на климатик и го пускам вечер по малко на 25гр.
Вече си имаме и паяк и го използваме доста успешно. Ето малко снимков материал: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=91
Това е за сега от нас лек ден на всички!
Момичета все се каня да ви там вашите бебоци дърпат ли си ушите и косата.Нашия постоянно си скубе косата над ушенцата

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 18:39 от ka_tq

# 63
И ние ще ходим да посрещаме Джулая,ама без бебока.

# 64
ka_tq, чудесни снимки!
Ние имаме същото столче, и подобно бънджи, което обаче още не сме вързали никъде. То ми омръзна да ръчкам татито!
Само като по-опитна да споделя - сега ще ви е много по-спокойно на море с бебоците, отколкото догодина, когато ходят. С баткото бяхме когато беше на годинка и 3-4 месеца и беше ад. Не се спря това дете, ние също. Хапвахме на крак почти, гонейки го из курорта.
Майче, наистина, как го правиш. Аз с килограмите ще се справя, но този корем..... Ти все едно никога не си раждала!
Имам сведения, пък и лично видях, че и Клеми изглежда чудесно. Пък и тя с две дечица. Клеми, пак зачезна! Какво стана с изпитите?

# 65
Запис и от мен...Ники   bouquet
.....нямаше ме 2 дни....малко в странство из страната,  даже и до София за 30 мин бяхме.....доста неща ми минаха през главата...и хубави и лоши....но сега отивам да Ви  чета , че имам да наваксвам  Hug

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 19:58 от HEBMEHTE

# 66
  • София
kлеми изчезна по италия при сестра си. Peace оказа се, че с нея сме съгражданки и майките ни са дружки. колко е малък света Mr. Green
видях майка й в ямбол и тя ми каза, че нямали нет тези дни.
майче, АШКОЛСУМ Peace

# 67
  • Бургас
Нашето пъпче не е хвърлено никъде, пазя го за бебешкия дневник.

ka_tq на Петър ръцете постоянно са му на ушите. Не мога здаразбера разучава ли ги или просто го сърби, но все са му зачервени Simple Smile и това от как е бебе. Имаше един период, в който спря и сега пак почна.....

Оф ние сега избираме кола и голям кошмар, ходене на пред назад, на сервиз да ги гледат, в обявите пише едно, пък излиза съвсем друго...., много некоректни продавачи. То хич не било лесно да купиш кола......, тъкмо бяхме харесали една и нещо се провалило, пък аз така се настроих да си пътувам вече.....

# 68
Е пък като ще се дуем.....аре и аз да си мина по реда  Grinning  За 2 месеца свалих 10кг......ама това със салати и мноооог секс  Flutter Абе умирам от глад.  Искам си сега аплодисментите, стига сте зяпали тялото на майче......а тя дебела, дебелааа  Mr. Green

# 69
...ама това със салати и мноооог секс  Flutter Абе умирам от глад. 

shrew , за какво си гладна, че не стана ясно ?!  Wink ... и дай снимки да видим, преди и сега, че как иначе да хванем вяра.

А мен ме интересува какво стана с lia25, варненските майки да докладват - успя ли момичето да се устрои, че много се притесняваше как ще се чувства. Е, поне е при мъжа си... и на моренцето !

# 70
направо се депресирах с тези килограми... завиждам ви Confused
Малката последните няколко дни изобщо не спи нощем и не знам защо така... ужас направо.
Иначе вече все по стабилно обикаля с проходилката и идва да я гушна като я викна Simple Smile голяма е глезанка Simple Smile

# 71
Записче Simple Smile
И да се похваля,4е в петък ще избягаме от жегата в София и почти цяло лято ще сме в Бургас при родителите ми. Колко е хубаво като има кой да удари едно рамо за бебчо.newsm44 Даже мисля и да поспортувам там,4е коремчето ми си е доста голямо.Браво на отслабналите мами  bouquetПожелавам весело лято на всички бебчовци и мами.  bouquet

# 72
Е как да не е ясно.....за секс съм гладна  Laughing
Снимки не давам докато не сваля още 15кг.
И Алекс все си ждрапа ушите.....абе интересно им е на децата  Simple Smile Не стига, че няма коса, ами за капак се опитва да отскубе двата косъма, които има  Simple Smile
Пъпчето прибрано в една кутия и се чудя дали да го хвърля, искам си го.

# 73
Здравейте, мами  Hug
Ние се завърнахме от екскурзийката ни - над 2000км  Crazy Детето се държа доста добре, поспиваше повечко, абе чудо  Hug
Поли, трябваше да се разберем по-рано и ние бяхме в този район  Crazy Можеше да си спретнем форумска среща  Laughing Топнахме детето в Бяло море  Mr. Green А още не сме го водили на плаж на Черно море  Blush
liletka,много красива булка си  Hug
Мамо_Шуши, ти направо ме разплака  Hug
Moonlady, ще се възползвам и за рецептите и за хороскопа на бебка Blush, дано да си се поосвободила вече  Hug
Извинете ме, но аз съм още на предната и попредната тема  Blush А докато ви изчетааааа  Whistling
Още имах да пиша  newsm78 Утре като се сетя  Blush
Велючито също много се скубе и си дърпа ушите ooooh!
Много ме изненада скоро като почна да й капе косата, ама доста  #Crazy а новата й косица е много светла, червеникава  Crazy
На последната консултация Велизара беше 7 кг Confused
Венетка направо ме изумява, браво  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 00:08 от di_

# 74
  • Варна
за лубрикантите - докато кърмех ползвахме чист вазелин. като ми спря кърмата и естествения лубрикант се върна  Whistling за съжаление с него и цикъла ,който ме тормози и в момента баш в жегите Tired
за драпането - и Лора постоянно се дърпа скубе и дере около ушите.явно е някакъв период  Rolling Eyes
lia и Габи са добре,днес се видяхме. горещичко било в квартирата каза Confused
ще кача снимки  Peace
за килограмите - аз пък отидох и си купих 3-4 парцала да ми повдигнат самочувствието  Whistling
ужасена съм от себе си - имам стрии чак по триъгълника Shocked ще се престраша да кача една стара и една слонска снимка,да видите що е то син ивичест кит и има ли почва по нашето черноморие.... само да не взема да откажа кандидат - майките  Joy
........................
ето тука си личи плажната топка дето съм я глътнала:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144929&photo=4

а ето снимки от днешната срещичка. има и още, но другите мами трябва да ги качат  Whistling
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144929&photo=7

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 01:12 от Virginity

Общи условия

Активация на акаунт