"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 490
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Здрасти  55 както казва малката ни Ели, БРАВО и БЛАГОДАРИМ на Ники отново   remybussi
пешеходке, уцЕли! шаменет е с ударение на първото Е, затова е главно. Хубава идея, наистина, ще потърся такова колело.
liletka, Ели на 18-ти този месец тежеше 7280 с памперса и постланата пелена и я измериха 68 см.

Аз днес съм без вода вкъщи и смятам да се изнеса у майка ми по някое време, това на нищо не прилича.

Моята сладкишка-кротушка също намали обедното хранене на половина, как ще растат в тези жеги така децата!?

Опитвам се да я уча да цоцка вода от шишето, но тя само си играе с биберона и се муси на капналите капки вода в устата й. Вие давате ли вода? Хайде да пуснем анкета по тоя върпос некст тайм?

Изследванията ни от кръвта и урината педи каза, че били "хубави" и толкоз. Попитах за хемоглобина - бил 119.
А кръвната група можело само с кръв от вената  #Shocked
Я кажете, какви лубриканти ползвате за секс, тъй като след прегледа ми установиха, че съм ок и нямало причина да не мога да правя секс, обаче нъц. След раждането се промених тотално и не знам как ще правим второ, като не мога...   newsm73

# 31

..Я кажете, какви лубриканти ползвате за секс..

На мен гинеколожката ми изписа Глайтгелен  Peace
Незнам дали е от гела или на психическа основа , но положението вече е мноого по-добре!!

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 12:02 от polkam

# 32
На 12-ти този месец Венета беше 7.450 кг с памперс. Тя вода почна да пие от скоро, но ние проблеми с шишето не сме имали, че от мъничко бебе понякога се налагаше да я дохранвам и е свикнала. Проблеми имаше с водата, че не й харесваше, тъй като захар не съм слагала. Сега я цоца с кеф - явно е от жегите.
Нищо не ползваме при секс, не се налага. Нито след миналото раждане.
Най-накрая се наканих да ходя на гинеколог. Срам и резил, още не съм ходила след раждането. Ще си взема направление следващата седмица и отивам.
Шемет, явно не скучаеш! Дано не е сериозно при беб!
Венета е поканена на първото си бебешко парти в неделя. Всъщност е погача на една майска девойка! Мъжете ще ни закарат и ще се моткат по градинки и катерушки, докато ние гостуваме.

# 33
  • Düsseldorf
Привети и от нас, дами!
Лилетка: не се шашкай, Свилена на 5 месеца и 10-тина дни беше 6 020, едва ли за 20 дена е качила  много, така че имаме доста да ви гоним. А изглежда жизнена, което е важно, аз за теглото й не се притеснявам.
Та, ние днес ставаме на половин година, което си е повод за празник за нас в къщи, но няма да очаквам поздравления и пожелания, нали аз предложих да престанем да го правим, нека съм последователна! Wink
Честито зъбче на адашчето на Понтес!
Хубав ден и се спасявайте под дебелите сенки... Ние от петък до понед. вече ще сме на вилата, само там се диша!

# 34
  • София
запис и от нас!
най - накрая успях да намеря време да изчета старата тема Peace
всички бебоци са страхотни. венетка наистина е изумяваща #Crazy  , а инес е голям сладур. ще снимам ния с рокли, че и ние да влезем в надпреварата за мъже Mr. Green
нашето посещение в ямбол завърши в неделя. прибрахме се почти примрели от жега. ще кача снимки в най - скоро време.
лилетка, ния е 7200, така че не се притеснявай.
честито зъбче на алексис Hug

# 35
Запис и от нас!!!!

Ники поздравления......
Аз днес ще взимам изследванията. Сутринта с първото пликче свършихме работа ,събуди се към 8 сложих му веднага пликчето залепих го той поритка и аз чух мъжа ми-"работата е свършена".около 50-60 мл. беше и го боцнаха към 10 часа плачка малко.

Ние още не сме яли месо и не знам как ще е хемоглобина newsm78.
Предпазваме с презервативи поне до 8 менструации ще е така после противозачатъчни по съвет на доки.

Ние се спасяваме с климатика ,а сега видях че събота и неделя времето ще е кофти ,а  имаме резервация за Хисаря,дано да е нормално топло та да топнем Алексчо в минералните води......

Честито зъбче на Алексис Heart Eyes

# 36
Здравейте мами
Запис и от нас в новата темичка
Нека и ние се похвалим малко...вече втора седмица папка ме нещо различно от кърма и за сега сме въвели картофче и морковче...в интерес на истината повече ни хареса морковчето от картофчето...скоро може би ще се похвали ме и с някое друго зъбче а в петък ще ви пиша какво е станало на консултацията(имам предвид кг и см)...за сега е това
Благодаря на Ники за новата темичка
И лек и приятен ден на всички

# 37
  • София
Ники поздрави Hug
Да си похваля ревличката как стоически издържа на боцкането за кръв, с усмивка направо.
Ама като ни се спи голяяяям рев му удря, сигурно от жегите ще да е.
Мн смешно ми стана сутринта с колектор номер 1, щото го напълнихме с 2 вида материал, та михме дупе и на втория опит събрахме 10 мл.
За анкетата писах да не се поздравяваме. Имам предвид най- вече  за месечинките, защото мн бързо се изписват темите, инак празници може, все пак не са всеки ден Wink
За секса, Глайтгелен  ползваме и е чудесно- макар че на мен взе да ми харесва от скоро, преди това си имах неприятно усещане #Crazy
Пазим се с презервативи, гинеколога ми препоръча Линдинет, но само като прочетох листовката и се отказах, не мога да се престраша и тва е newsm78
Евка също се муси на манджите в жегите, само каша не отказва, водичка пием вече по около 100-150мл на ден(розов Девин или чешмяна преварена).

# 38
Здравейте момичета!!!
Ако знаете как се бях затъжила за вас последните две седмици когато учих за държавен изпит. ВЗЕХ ГО И ТО УСПЕШНО!!! Имах чувстото че този ад никога няма да свърши![smilie=smile3511.gif]
Пропуснала съм поне 2 темички, но май няма да имам време да чета! Утре заминаваме на морето- на Влас. Може да се видим с мамите от Бургас.
Иначе Ива е горе долу добре, като изключим постоянния запек. На последната консултация беше 7.400 и 71см. химоглобин 125, но имаше по-високи тромбоцити.
Лошото е че на морето нямаме интернет, но ще ходя в клубове за да ви чета и пиша!
Много целувки на всички бебоци по голите крачета!
До скоро  bouquet

# 39
  • Русе
Здравейте,момичета!
Болни,здрави ние отидохме на море.Лекарката каза,че може щом спадне температурата.В събота сутринта дойде вкъщи детската сестра да ни боцне и потеглихме към Златните.Там щях да търся лекар,който да продължи с инжекциите,но Елито направи алергия от антибиотика.Цялата стана на пъпки и петна.Иначе много добре си изкарахме.Само да стоя на балкона и да си гледам морето ,за мен беше  разтоварващо.
Ето и снимков материал.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3273677
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3273853
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3273887
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3273891

Адриана,EASpirit само не отивайте при Калинов.Имам неприятен спомен от него.Беше GP на баткото.Има толкова много пациенти само,защото ходи по домовете.

# 40
  • Vaudreuil Canada
Опитвам се да я уча да цоцка вода от шишето, но тя само си играе с биберона и се муси на капналите капки вода в устата й. Вие давате ли вода? Хайде да пуснем анкета по тоя върпос некст тайм?
Я кажете, какви лубриканти ползвате за секс, тъй като след прегледа ми установиха, че съм ок и нямало причина да не мога да правя секс, обаче нъц. След раждането се промених тотално и не знам как ще правим второ, като не мога...   newsm73
По първа точка и аз го мъча детето с вода но само фонтанчета получавам като резултат - не ще и това си е.
По второто - вие нали се кърмите - това е страничен ефект - като спрете щяло да се нормализира. Попрочети в кърмаческия - големи оплаквания имаше по темата.

# 41
Хемоглобинът на Венета е 116. Това май беше добре, нали? Сега ще зачета назад да видя, някой беше дал повече инфо.  Пък на баткото е 122.
Майче, мило, ти две деца ли си раждала или кво? Няма да те показвам на мъжото, ама мен ме депресираш, тъй да знайш! Hug

# 42
Момичета, здравейте!
Имам нужда от помощ PraynigНезнам какво се е случило, но не мога да си вляза в профила newsm78Иска ми потребител и парола, а аз съм си забравила паролата Rolling EyesПращам вече хиляда писма, но не ми изпращат нищо на пощата #Cussing out и сега много се дразня, а не искам да се регистрирам на ново Confused
Какво да правя newsm78

# 43
  • София
Хемоглобинът на Венета е 116. Това май беше добре, нали? Сега ще зачета назад да видя, някой беше дал повече инфо.  Пък на баткото е 122.
под 100 е леко неприятно. поне така си спомням от предишните теми.
ния започна да пие много вода. преди въобще не искаше, но предполагам от жегите е така.
честито на silverstar за изпита  bouquet

# 44
Хемоглобинът на Венета е 116. Това май беше добре, нали? Сега ще зачета назад да видя, някой беше дал повече инфо.
добре е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт