"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 525
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
и с танк не могат да ме накарат да си завия детето в тия жеги  Laughing та той е постоянно потен като спи.
За нощното хапване - ядеме си към 2, 3 като стой та гледай. вечер заспива на кърма, нощното е АМ защото през ноща никога не му е стигало, просто нямам тогава, сутринта се събуждаме към 5, 6 за кърмене. Та опитах се аз преди сън да давам АМ с надежда да пропусне нощното папане и се събуди за кърма към 6 но нъцки....
За столчето за хранене - ядем на него и ни плющят ушетата  Grinning
Понтес, аз станах разногледа от четене за захранване и различни мнения и схеми та карах по интуиция  Rolling Eyes. За един месец въведох няколко зеленчука и плодчета като в началото бе по-бавно, после всяко ново го въвеждахме за две дена и така. Никога две нови за един ден естствено. днес купих каша, ще дам лъжичка пък да видим..... newsm78.според мен щом правим нещо с толкова внимание и любов, грешно няма  Peace
Ди, давам си чистия зеленчук с преварена водичка и пасиран  Peace
Девойки, изхвърлих половин кутия Фризолак отворен от седмица , не го бях сложила в хладилника и млякото замириса  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Силвър, поздравления     bouquet
БетиЛ, благодарско за поздравите      bouquet
ох, и на някой друг още нещо щях да казвам .... Crazy  моля да бъда извинена за разсеяността...

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 13:31 от detelini

# 151
pontes, пащърнакът е едно много голямо бяло нещо, корен; който е много скъп, парчето е към 7-8 лв, или поне толкова струваше миналата година, ползва се в много ястия и е адски полезен. Какво си се завайкала за хапването, аз през 2-3 дни давам новия продукт, а вече смесвам по едно-две пюрета, давам и домашно приготвени - картоф, смятам и тиквички да направя, настъргани и попарени, после пасирани, добавям и малко кърма, че иначе е буламач. На Ели постепенно й увеличавам дозата на пюрето на обед, днес изяде около 60-70 мл, не може  повече, след това - цица, докато се наяде. Все още яде през 3 часа и нощем веднъж.

liletka, честито зъбче!  Mr. Green

Момичета, никой не предложи къде да кача писмото-оплакване от Софийска вода, освен едно предложение имаше, в нова тема, ама не ми се вижда добре, къде ще я пусна..., тук не е удобно май...ще взема да ви го пейстна тук? Нещо против имате ли?

Да ви питам, някой от вас смята ли да ходи на концерта на Ал Жеро и Джордж Бенсън на 19 юли!? Аз много искам да отида!!!

# 152
  • София
pontes, пащърнакът е едно много голямо бяло нещо, корен; който е много скъп, парчето е към 7-8 лв, или поне толкова струваше миналата година, ползва се в много ястия и е адски полезен. Какво си се завайкала за хапването, аз през 2-3 дни давам новия продукт, а вече смесвам по едно-две пюрета, давам и домашно приготвени 

ШамЕнет, като вайкане ли изглежда? Просто внимавам много, защото първите два опита за захранване завършиха с обриви. Супер за пащърнака, значи поне е полезен Peace

На Ал Жаро няма как да отида, че ще сме на море, жалко Confused Поствай го писмото, нали не е 10 страници!

И за да ви досадя съвсем - тези пюрета, в които има и оризово нешесте или нещо подобно как се въвеждат?

Хайде спирам, че прекалих.

# 153
pontes, аз започнах с оризова безмлечна каша и затова мисля да давам такива пюрета и каши на оризова основа, обаче ти понеже не си - ми се струва, че като нов продукт трябва да въведеш оризовото нишесте Peace

# 154
Здравейте Hug
Пак не мога да ви насмогна Wink
Много снимки, много клипчета мнооого красиви бебчета ooooh!Да са ви живи и здравички!
Алексче, Ния ми хареса с тези филии хляб, а с "панера" е страхотна WinkВажното е, че и с гадже сте се уредили LaughingНе е напразно пътуването.
Били хлапето, не виждам зажо се притесняваш Rolling EyesАз мислех, че Инес яде лакомо, но твойто сладурче ме изкефи Simple Smile
Относно завивките спим по боди без завивки, но и ние имаме нужда от нещо около лицето за преспивателно(пелена или чаршафче) Laughing
Sosseres, бързо възтановяване на теб, а за свекър ти Praynig
pontes, ЗА ЗАХРАНВАНЕТО ПОНЕЖЕ И НИЕ СМЕ КАТО ВАС ОТ КЪСНИТЕ Wink Смоята лекарка процедираме така:
Първи месец-само зелнчуци на обяд може да достигна и цяла доза ако и харесва.
Втори месец каши + плодови пюрета след обяд като ги редувам, за да не се запича много и да не се натоварва организма още първият месец с разнообразна храна.Тъй като имам задоволително количество кърма другите неща за сега са ни за опитване. Peace
Честито на Силвърстар!Да почерпиш за дипломирането Wink
Честито на озъбилите се сладурчета!Здрави и белички!
 Magesta, вчера се видяхме с вашите приятелчета на НДКи си разменихме тел.така, че следващият път звънкайте Wink
Честито на всички които преполовяват годинката!  bouquet
Хубав ден!    bouquet

# 155
  • Бургас
pontes и аз се чудех за оризовото нишесте, но най-накрая му хванах цаката. Аз лично го въведох ориза като отделна храна преди да дам пюре с оризово нишесте. Купих пюре моркови с ориз на Hame, при вас обаче знам, че имаше проблев с моркова, нали?! Та за това моя съвет е да въведеш ориза, като дадеш оризова каша.

# 156
  • София
здравейте и от нас!
pontes, честито ви зъбче!  bouquet
ние захранването го докарахме донякъде. нашето педи каза по 60-70 грама веднъж на ден и да си дояжда с мляко. засега яде моркови, тиква, картоф, ябълка. онзи ден се обърках нещо и й дадох на хип тиквичка с картоф, а то вътре имало и ориз. хем четох, четох newsm78 но нищо й няма де, но не смятам да повтарям засега.
иначе спи по боди с къс ръкав. даже не я и завивам.
Nikki_Ivanova, мнооооого подредено дете този петърчо hahaha
ето я и ния с друга рокля и сресана Joy
ЩЕ ИМА ЛИ СРЕЩА НА 2 ЮЛИ???

# 157
  • Düsseldorf
Ама каква е красавица Нийчето!!! пу-пу!
Аз съм за среща на 2-ри, ако е по-назапад ще се радвам, ако е в Борисовата градина ще се наложи да го преживея и да се донеса до там... Wink

# 158
pontes4e, извинявам се, ако съм те засегнала! Помислих, че си се запритеснила много. Права си, трябва да внимаваш за поносимостта.
Оризовото нишесте го има май във всички пюрета на Хип, а аз с тях почнах и докато се усетя, Еличка вече ги ядеше. Не мисля, че могат да причинят алергия някаква, защото именно оризовата каша я дават като най-ниско алергенната храна (за започване).

За 2 юли, хайде казвайте къде да се видим, бързо, че да си планирам!

Ето го писмото на моя мил съпруг до федерацията на потребителите по повод спирането на водата ни от по-завчера:
Цитат
Уважаеми Господа,

Софийска Вода без предупреждение спира водата вече трети ден в квартала.

На въпроса: „Защо сте спрели водата по този начин?” ми беше отговорено: „Софийска Вода е предоставила информация на всички медии и ако сте се регистрирали, ще сте получили e-mail на електронната си поща.”

Въпрос:
„Аз съм се регистрирал а нямам такава информация, пощата си я проверявам всеки ден. Нямам време за телевизия и радио, от работа в задръстване, от задръстване към семейни задължения вкъщи, после вечеря и сън. Защо не сте информирали пред засегнатите блокове поне една седмица предварително или защо липсва такава информация?”

Отговор:
„Такава практика имаме само, когато се отчитат водомерите на абонатите.”

Аз им отговорих: „Вижте, вчера съм ви платил сметка над 30 лв. и съм с малко дете. Снощи (26.06.2007г.) вода нямаше до 20:00 ч., след това течеше ръждива, мръсна и абсолютно негодна за пиене, къпане и каквато и да е човешка нужда  вода до 24:00 ч, предишния ден нямаше отново вода от следобяд до 20:00ч. . И как сте ме информирали че ще спирате на 25 и на 26.06.2007г., като аз нямам никаква информация за вашите намерения, а всеки ден си проверявам пощата, и защо разчитате само на този начин за информация.?
1. В Internet и останалите пощенските сървъри както и вашият (този който изпраща писма до абонатите) не е с гарантирана доставка на съобщението (който се интересува, нека прочете как работи Internet).
2. Информационните медии: ами как не допускате, че абонатите ви не са ДЛЪЖНИ да следят медиите, за да научат за вашите прищевки.
3. По горните две са само допълващи, а не основни информатори. Основното е да си залепите известията поне месец по-рано и да смените двата крана или каквото и да е там, но не в 3 дневен срок, а за няколко часа. Вижте как се работи, където има контрол върху монополите. Защо тогава не пуснахте някоя обява в някой ниско тиражен вестник? Така щеше да ви е още по-евтино или от тези безплатните. И как аз да разбера че ще правите профилактика?”

Отново същият отговор и успокоение:
Вие сте информирани по всички медии. Ще има водоноски в близост до вас.
----------
Вече нямам въпроси към Софийска вода, а към вас:
За какво са ми водоноски ? Съпругата ми може ли да пие от тази вода или бебето? Тази вода от водоноските със сигурност дори и не става за миене. И защо „Софийска вода” започва профилактика без да е информирала за това своите абонати?
Защо „Софийска вода” пуска по водопреносната мрежа вода негодна за миене, пиене и е с опасност за повреда на измервателните водомери и топло нагревателите (домашни бойлери) на абонатите си (на 26.06.2006г. от 20:00 до 23:00ч. течеше негодна за пиене вода по водопреносната мрежа)? За повредата никоя компания не може да бъде обвинявана стига тя да бъде адекватно отстранена и в срок, но за едностранното спиране на водата и последвалото пускане на неизползваема вода (която се заплаща от потребителите ) не смятам така. Смятам, че „Софийска вода” трябва да компенсира абонатите си за причинените неудобства, щети, пропуснати ползи и разходи.

Що се отнася за водоноските нека те да пият от тях. Щом те не могат да я осигурят, ние си купуваме минерална.

# 159
  • София
шамЕнет, браво на мъжа ти  bouquet  водоноски, а? hahaha това ме развесели.  Joy

# 160
Сямо да добавя, че и това за водоноските беше ЛЪЖА, нямаше никакви водоноски!

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 16:22 от шамЕнет

# 161
  • София
Сямо да добавя, че и това з аводоноските беше ЛЪЖА, нямаше никакви водоноски!
абе то и да имаше - аз лично за нищо не бих я ползвала тази вода. и цветята си не бих поляла Sick

# 162
Здравейте мамчета,и аз любопитсвам за срещата какво става и за колко часът ще се оговорим.

шамЕнетче,дръж ни в течение какво става с таз компания "Софийска Вода "текста ми хареса,но искам да разбера файда има ли?

Честити зъбчета на новите озъбили се.

Честит празник на всички празнуващи.

Ето ни и нас в албума на 6 месечните,а бебетата ни са наистина кое от кое по хубави.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=109

# 163
алексче ,много е готина бебка.А какви чехлички има.......... Hug Hug

# 164
  • София
Аз съм пак за Борисовата градина Whistling

Общи условия

Активация на акаунт