Споделете 12.8.

• 18 704
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Виждам потенциала във Верж.
И аз

# 256
  • UK
Мърморано, днес бях в Мола. Табелката още си седи на магазина за опаковане.
Имам уговорка от Август, затова не си търся постоянна работа на осемчасов работен ден. Иначе е супер.

Отказа ли се от въвеждането на данни?
Не, разбира се. Едното няма как да пречи на другото. Нямат нищо общо.

# 257
и аз сега кво да правя една кутия Капи Ябълка?

# 258
Не ги слушай, Верж! Сега ти е момента да жулиш яко мента. Станеш ли на трийсет плюс - само ментов чай за вкус.

# 259
  • Пловдив / София
Споделям, утре съм цял ден сама на работа и нямам мн. работа и какво ще правя до 17.30 не знам Rolling Eyes

# 260
Станеш ли на трийсет плюс ...

Бога ми, аз имам толкова много до 30+ ...  Mr. Green

# 261
Заваля!

# 262
Бягаш до супера за зелен Собиески.

# 263
Тони, не съм си на мястото в Красива мама. 100 кила съм, нямам проблем с порите, не слагам тонове грим, знам къде да се подстригвам и се обезкосмявам без проблеми. Имам разширени вени, но нямам проблем с тях. Какво да питам, какво да им отговарям?

Пробвах и в отчетни, но не мога да разбера защо говорят в множествено число. Ние пикахме, ние акахме. Поникна ни зъб. Аз си имам 32.

Аз ли не съм добре? Искам да ми се трупат публикации от Клюкарника.

Ще протестирам! newsm50

# 264
Люсанка  Grinning в нашата отчетна рядко говорим в мн.ч., ела там. Ти познаваш Януарките, знам аз.

# 265
Споделям, че от половин час се опитвам да се свържа с Бейб по мобилните, но "абоната в момента разговаря"  Close

Тя е в София, и сигурно си урежда среща със съфорумци, а аз ще си изям ушите от завист.  Close Close

На всичко отгоре не мога да получа и инфо, в кого кво се разбира толкова?

Бягаш до супера за зелен Собиески.

Embarassed Не мога, не съм взела душ, мириша на картофи.

# 266
Въпрос към пиячите (да не казвам пияндурници), чудя се какво да е тази вечер. Омръзнаха ми ония коктейли. Как се погаждат бяло вино с тоник? Не бързайте, отговаряйте спокойно, магазинчето е денонощно.

Вергилия, ако е толкова драма, мога да мина да ти направя доставка.

# 267
 Embarassed Embarassed отивам до магазина, не се сдържам - желанието за алкохол е по-силно от миризмите на манджа, които се носят от мен. Дано не ме усети някой.

Кво да взема обаче - мента и бира ясно, ама нещо така да заплета ли? Ще помисля, може на Калина коктейла да пробам.  Thinking

# 268
Въпрос  Как се погаждат бяло вино с тоник?
Имаше една комбинация от джин, бяло вино, тоник и много лимони, но не помня пропорциите... ех.

# 269
  • Варна
Честно ви казвам, ако забременея с второ, отивам в отчетните! Предусещам, че ще е голям купон  Grinning Маминки, сладинки, колко сте порасли, ще се вживея в роля жестоко!

Общи условия

Активация на акаунт