Споделете 12.8.

• 18 704
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
Споделям, че и фотобъкета не работи и камерата ми не замразява добре, та сладоледа ми е почти на крем. И че съм без нито лев цял ден и ще убия Стефан.

# 196
  • България-Швейцария
И че съм без нито лев цял ден и ще убия Стефан.
Уф, пак ли Tired
Сериозно обмислям идеята да те хвана да ми помагаш на парче, това лято проекти бол, буквално изплезваме езици вече.
Занимава ли ти се с въвеждане на цифри?
Може и у вас да го правиш.

# 197
  • UK
Стига да не мога да объркам нещо...

# 198
е, стига де, Мърморано, дай малко по- сериозно

# 199
  • UK
Аз съм съвсем сериозна. Исках да кажа - да не объркам нещо и да не изложа CTramell, това имах предвид. Но да, звучи много тъпо, сега като видях какво съм написала.

# 200
ще си правиш проверка на цифрите!

# 201
  • България-Швейцария
То се прави в специална програма, няма страшно Simple Smile
Днес ми е малко напечено, но ще измисля примерно за утре или някой от близките дни как да го организирам и ще ти звънна да се разберем.
Първоначално може да постоиш и малко на място, докато се ориентираш кое как Peace.
И споко, никой не се е родил научен Laughing

# 202
  • UK
Добре...

Съжалявам, ако звуча малко неадекватно или още по лошо - незаинтересовано - изобщо не е така... Просто наистина - винаги ме е било страх в подобна ситуация да не се изложа и да не изложа човека, теб в случая... Не искам да звуча незаинтересовано, наистина. Щом казваш, че няма как да объркам нещо, значи няма, аз не съм глупава, предполагам не става дума за нещо сложно, значи ще се справя.

# 203
  • Be realistic - plan for a miracle.
Преди малко ми се обадиха да отида на интервю утре за една работа... В 10.30 стискайте палци да се представя добре... Работата е много хубава, макар че изглежда трудничка (дано само изглежда...) Ако ме вземат няма да видя морето, но пък ще посъбера парички за операцията на очите да си я платя сама...

# 204
Бижутерии ми подариха. Водя английски и аз.

а можеше и мен да учиш, ако се беше разкрила малко по-рано. сега друг ме учи на английски.

# 205
Взех изпита!   Hands Clap
4 е любимата ми оценка тази година  Mr. Green

# 206
  • Sofia
На диета съм от днес  Confused

# 207

Недей, това е много екстремно.

Хапвай си! Нищо, че имаш апетит.

# 208
  • UK
Уф, крайно време е да си прочета доклада по Египет, все пак...

# 209
  • Sofia

Недей, това е много екстремно.

Хапвай си! Нищо, че имаш апетит.
Да бе и да стана дебела и горзна. Не ща ! По-добре слаба и измъчена

Общи условия

Активация на акаунт