Честно да ви кажа много ми липсвате, но ние с Ники сме сами 10 дни и не смогваме да ви обърнем внимание. Свекърва ми е в болница и всички с това сега сме ангажирани-в понеделник ще я оперират в Пирогов и ни е много притеснено.
Стискайте палци да е малкото зло.
Тед, Шоши е права, ужасно рано е за сок, особено ако сте на кърмене.

Кетка, мила незнам как издържаш!
Добре, че Васко ти е под ръка. Аз го храня Никито на 3 часа, но за сега кърмата ми е достатъчна. Едната гърда му стига, другата я цедим и се храни по 15-20 минути. Дано се нормализират нещата.Аз съм запазила час за ортопед в събота, но ние сме си по-големички и на дни и на килограми.
Момичета, стискайте зъби, и аз по едно време едвам издържах от недоспиването, но се влиза в ритъм, като се има впредвид, че бях голяма поспалана
Лилибончето е права - радвайте се на децата и да сте благодарни че всичко е наред! Освен това постепенно бебоците сами ще почнат да пропускат хранене нощем. Никито на около месец почна да прескача едно кърмене нощем - като се нахрани към 10-11 става към3-4, понякога и 5.На нас скоро ни предстои ваксиниране - какво мислите за многовалентните ваксини?
Педиатърката ми каза да помисля каква искам да слагам. Помагайте.
Пикола, възхищавам ти се за смелостта
, че си завела бебо толкова малък на море. Евала! Тук едва ли бих се престрашила така да се излегна в ливадката, като се има впредвид всички гадини, които щъкат необезпокоявано - кърлежи, комари и т.н.Уси, а ти с твоите срвнения ще ме умориш. Спокойно, ще си върнеш формата постепенно. Аз от притеснения така отслабнах изведнъж, че ми се появиха стрии, каквито през бременността нямах. Успех!
Относно пъпчиците - момичета до 1 месец децата се чистят и е нормално да се появяват и изчезват разни такива обривчета.

Тук при нас днес е хладничко, та ще подишаме спокойно. Лек ден на всички и дано успея пак да ви попрочета и да ви драсна някой ред!

EEE, не мога да не се похваля

съвсем малки, ама са от 2 дни и очаквам развитие. Дали ще има полза да се мажа тепърва

Егати комбайнерския тен, а в събота на сватбата ще съм с голи рамене и точно презрамките ще се видят егати ужаса!
И за кърменето не ви разправях как гледат с умиление хората ако знаете! А едно момче като ме видя на пейката и вика "Охааа егати кефа"

.
.