Добре дошли в отбора на новообебилите се и новодошлите мами!

Наистина днес се диша спокойно.
Ние сутринта подадохме документите за еднократната помощ. Едни гърди напред вървим.

Да ви разкажа за консултацията: бебо е наддал доволно, даже предоволно от 3250 на 4950

резултатът е Вигантол 2 капки дневно.
Направихме първата ваксина - сърцето ми се скъса - а аз си мислех, че Ники много е плакал от коликите - просто не съм знаела какво е рев.

Дадоха ни направление и за ортопед. И ни казаха да мислим за следващата ваксина - затова давайте съвет каква ваксина да слагаме

Поотшумя напражението с хепатита, но свекърва ми е болна и в момента лежи в София. Много сме притеснени - вероятно предстои операция. Дано всичко се оправи.
Момичета, благодаря ви за подкрепата - до скоро.
Дишайте дълбоко днес!
Педито каза, че бебо бил от тези, дето се източвали на дължина, затова не бил наддал много. Но иска да го дохранвам - след всяко кърмене 30 мл Фризо, а той да изяжда колкото иска и да го следя.

. Освен здраве - редувай с БОчко, идеята е да е максимално омазнено местенцето
) трябва да те викне на "пробно" кърмене на 15тия ден, за да провери как се храни бебето, как суче, и колко наддава
. Трябва да измери бебето преди и след кърменето пред нея. Принципно самото пробно кърмене не е с особен смисъл за изчислението на количество изядено, защото се смята на минимум денонощие. 
!
Приложих всички съвети в кърмаческия форум... Преди 2 дни бях така и мина лесно, сега не знам какво става...
Болеше повече от секциото. До 11 съм се цедила, налагала кърпи, включих даже електрическата възглавничка и определено помагаше. Не знам колко мляко изцедих, много нещо. Накрая заспах каталясала. Днес гърдата е много по-добре, сякаш през нощта буците са се поразсеяли. Давам на бебо да суче редовно от нея, но много бързо се умаря, явно му е трудно на милото.
Разочарована съм.