А при вас е на 3 дни, аз лично не бих се притеснявала 
Не се шашкай и си следи мокрите памперси през деня!

Щото газеца на синковеца все още си е обринат, точно там кадето му се долепят бузките и ме притеснява че ще стане рана!Вече стана седмица го мажа с разни неща дето ефект от тях нула! За коликите и аз да се оплача много зле работата РЕВ РЕВ да му се чуди човек как да го успокоява особенно когато сме с количката навън е тогава само нас гледат! Това с чая на хип утре ще го купя и ще го пробвам! А днес да ви се похваля купих слънцезащитен крем, че моя синковец малко го е жулнало ония ден и има пъпчици по лицето! 
А относно бодуването нощем малкия мъж снощи от болки неможа да се ориентира за сефте и след яденето му в 23:00 се събуди в 3:00 после в 5:00 и после в 7:00 и трите пъти му дадох защото знам че е болничко с тоз корем е как да не го съжалиш детенцето! Ади лека от мен!
Щото газеца на синковеца все още си е обринат, точно там кадето му се долепят бузките и ме притеснява че ще стане рана!Вече стана седмица го мажа с разни неща дето ефект от тях нула! 

Включвам се докато малкото спи заедно с баща си.Днес ходихме на консултация,полека лека започваме да наддаваме.Докторката казва че е малък за колики,но ние още от родилното все се свиваме,изпъваме крачета и ръчички и докато не пръцнем или не се изака,след това сме спокойни.Засега не давам нищо за колики,но ще пробвам това с ютията и горещите кърпи.За будуването поне два часа в денонощието.Някой път е следобед,но по-често нощем.Поне тази нощ беше кротък и не плака изобщо,само си гледка и ни слуша като си говорим с баща му.

Аз пък не мога да си нагушкам малката. Голям ми е кеф
Като знам колко бързо растат и как после ще ми липсват малките ръчички и крачета 
/и естествено оставих половината работи така.на бързи обороти стигнах до парка щото пак огладняхме.та имам чувството че не мога да се справя.ами ако я нямаше свекито и трябваше да готвя
проблема е че свикнахме на ръце да се приспиваме
това е засега ревнахме

Раждането мина нормално, или поне така казват, че нали ми е първо
Наложи се да ме позашият добре, до преди 2-3 дни не можех много да си седя на д-то, но затова пък имах много да се забавлявам с малката принцеса, та нямах време да мисля за такива неща.

Препоръчани теми