Това имах предвид.Не съм някоя безсърдечна майка оставяща бебето си да плаче без прегръдки.

и ми каза теглото помислих че се шегува. дълъг 52 см. е моят шишко,има смешни бузки и пълни крачета и ръчички,нещо което у кака Гери липсваше с нейните 2.750кг.
)

Ако ти се реве, пореви си, по-лошо е да задържаш в себе си. Аз така се криех в началото, в резултат на което се натрупваше в мен и се изпокарах на цялата къща, плюс че ревах половин час 
До 10-та ми година си бях руса, после потъмнях до кестеняво. Тъй че споко
Моят мъник се роди като мен - с черна коса 3 см. Сега чакам мъха
Душичка! И да ви се оплача днес пробвах рокли за сватбата на кръстниците ми! Ами голям ужас приличам на дебела лелка с големи цици.
утре трябва да си купя нещо, ама като си гледам голямото дупище как да си купя нещо! Уф!
и с количка да влизаш в магазини е много трудно и да пробваш, ама ще се преборя някак си!Светли мерси за инфото утре имам път от там и ще питам за валшебния крем! 

.Аз съм майката на хитрата Калина,която часове преди да я роди озвучаваше дълго време целия трети етаж от предродилна зала.Надали си ме забравила 
Ама много са ни сладки бебчовците, нали? Просто по-убаво от юнско бг-мама бебе нема! 
А като не изцеждам на 3-4 часа, само за 2 дни кърмата ми намаля наполовина! Ужас! Хайде пак на стария режим
Като оправихме кърмата, пробвах пак класическата схема на поискване - когато иска, колкото иска, не изцеждай ако няма зор. Рев ви казвам, не може да се нахрани това дете по този начин, нищо че коремчето пълно, чак връщаме, гърдата мека - демек яко яло, но рев и не се наяжда и не се наяжда. И като станах
Та последно време така я караме - по цици почти не висим, будим се през 2-3 часа, хапваме си от шишето и пак спим. Като проспим целия ден, после половината нощ будуваме, та татко и мама да нямат нужда от ТВ програма, щото аз съм достатъчно шоу. Мама се цеди през около 4 часа, изцежда между 100 и 140 общо, което ми стига за около хранене и половина. Демек две цеденета = три яденета. Коликите като ни мъчат, дядо все пита, защо не й слагаш маркучле в дупето, навремето ние с теб така правехме 

. Аз все пак спечелих последното място от трите, които бяхме за 17.06
.
. Препоръчани теми