Гордо вече ме наричат МАМО на Юнско бебенце голямо

• 14 382
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • В сърцето на ММ
Здравейте отново.
Благодаря на всички за подкрепата,съчувствието и разбирането. Hug
Сякаш ми стана по-леко,а и виждам,че всички имат такива или подобни проблеми.Така,че явно не откривам топлата вода.
Добре дошла на Tweety baby,оттървала си се от половината 9-ти месец.
Ние все още се кърмим денонощно на поискване-къде на час,къде на два,къде на три.Но не мога да разбера,когато му подам да суче,защо не засуква веднага,ами първо сякаш се бори с гърдата.Хем я дърпа,хем я тика,като едновременно грухти-много ми е смешен,като някое малко прасенце.А дали така я стимулира да пусне бързо млякото? newsm78
Не слушайте никакви педиатри за премахване на хранене.Децата са твърде малки за режим и влизане в някакви норми.А и едно бебе винаги знае колко му е необходимо.Като поотраснат и насила да им тикате,няма да ядат. Heart Eyes
Хайде успех на всички.И цоцоланите да не се притесняват.Аз съм 76 кг,а бях 53  #Cussing out
Като се погледна и ми се плаче,но пък като гледам какви парашути има из града при това без да са раждали и се успокоявам.

# 226
   Все се каня да питам - някой рязал ли е вече нокти и как става цялата процедура?

# 227
   Все се каня да питам - някой рязал ли е вече нокти и как става цялата процедура?
Aз ги рязах, че много се дере душичката като има колики.
Докато спи е най-добре, понеже иначе има опастност да порежеш детенце.
Ошмулих ги ноктите с една малка ножичка на два пъти, а тя пак се дере, като малки бръснарски ножчета са и ноктетата.
Дано да не си направи някой траен голям белег, от това ме е страх.

Ех, Лъвичке, винаги се радвам на твоите оптимистични постинги, вдъхват ми настроение  bouquet
Големи мъже сте вече.
Моето Габи от раждането досега е наддала около половин кг., скромни мерки, но като за мома стават Grinning
Я да питам - откога се дава Вигантол?
Моята лична каза след първия месец newsm78, а аз си мислех след раждането веднага, че трябва.
И друго - след хепатита нали следват другите ваксини втори месец - дифтерит, тетанус, коклюш и полиомиелит?
Вие какви ще давате? Нали има и по-хубави, които може да се купят?

# 228
Като се погледна и ми се плаче,но пък като гледам какви парашути има из града при това без да са раждали и се успокоявам.
Мдааа и на мен ми действа успокояващо, но като видях мамче с термин като моя на което не му личи че е раждало и ко да кажа
Аз купих ножичка за малкия, че се роди с нокти и още от болницата се беше надрал целия и сега за 3 път му ги режа и наистина най-добре като спи да му ги клъцнеш! Ади че сме гладни и църкаме чао от мени   bouquet

# 229
  • В сърцето на ММ
Забравих да ви питам за смяната на памперса.
Моят син винаги се нааква след като се е наял.Ако е все още на гърдата,моля татко му да му го смени докато още цока,за да не повърне после.Но в повечето случаи се нааква след като го оставя в леглото.Вие как процедирате?Хем ми е жал да го държа наакан до следващото хранене,хем знам че ако го преобуя веднага ще повърне. newsm78

# 230
лионес това за детските не е вярно.аз отидох на 2 рата седмица и ги подадох и сега ще си ги взема след 14 юли.какви са тия щуроти беееееееееее #Crazyна мен такова нещо не са ми казвали.нямаше проблем.
ама на мен за април месец не са ми превели още болничните

За килограмите аз се възтанових бързо сега си се побирам в старите дрехи,и корема ми се прибра,нямам стрии и нацепено.Всеки като ме видии се чуди как съм се възтановила толкова бързо,ще кажеш че не съм раждала.А аз  им викам че с дни не се сещам да ям и безсъни нощи.

# 231
Аз тамън си мислех, че имаме някакво бледо подобие на режим, въпреки че сме на поискване и малката слдуранка реши да ме обори  - от 2 часа през нощта та до 12 ей сега ми е бодърствала! Похапна на пресекулки, сменяхме памперси, люляхме се на стола - тамун реша, че се е онесла и я сложа да спи и тя се ококори и заоглежда и след 5 мин. почне за скърца, че иска да я гушнат.
Та ако ви кажа, че заслужено седя пред форума с бира и бирени фъстъци, след като моята красавица заспа най-сетне (!!!), след същото като по-горе, само че от 9 сутринта, та до 6 вечерта ( Shocked). Малко ме тревожи де, щото за цял ден нито един наакан памперс не съм видяла, ама ако реши довечера да си наваксва ..  Sick
А за пъпчиците...  ooooh!, че ги помислих пак за гадните стафилококи и съм ги мазала цяла седмица  ooooh! с антибиотично кремче  ooooh! Еми няма друго такова животно като мен значи.

Di13, ама много ми е интересно как се сменя памперс докато бебето цока  newsm78  Joy Това ще да е шедьовър просто! Хайде да снимаш да ни покажеш, става ли?

Tweety baby  Hug

... Но не мога да разбера,когато му подам да суче,защо не засуква веднага,ами първо сякаш се бори с гърдата.Хем я дърпа,хем я тика,като едновременно грухти-много ми е смешен,като някое малко прасенце.
Joy Joy Joy много добре казано, моята е съвсем същата, като е гладна... просто не знае на кой свят е, маха като обезумяла, сваля силикона, после се чуди къде отиде манджата...  hahaha
Лъвичке, честита ви усмивка! И ние сме така от няколко дни, но незнайно защо се хилим главно на тати, на мама не. Може би щото тати като се върне вечер и си играе с нас и се лендзи, а мама ходи като зомби наоколо и не събужда желания за усмивки у нас  newsm78 Мама трябва да се поправи  Sick
Момичета, не че ви се радвам на габаритите, ама много ми стана хубаво да разбера, че не съм само аз слон цоцолан... Ще ги борим, гадните суджуци, ама пусто, време си иска, че стриите след раждане от отслабване се оказват по-често явление от тези през бременността!  #Cussing out
Laleto, ние категорично ще слагаме петвалентната ваксина.. верно, плаща се, ама точно тези пари не бих ги спестила.
Хайде много целувки от нас, лека вечер и спокойна нощ!

За килограмите аз се възтанових бързо сега си се побирам в старите дрехи,и корема ми се прибра,нямам стрии и нацепено.Всеки като ме видии се чуди как съм се възтановила толкова бързо,ще кажеш че не съм раждала.А аз  им викам че с дни не се сещам да ям и безсъни нощи.
П.П. Еми нищо чудно че имаш проблеми с кърмата, миличка... то всяко нещо в този живот става за сметка на друго...

# 232
  • Варна
Абе момичета, кога се слага тази петвалентна ваксина? Нашата следваща консултация е на 1 август, тогава ще сме почти на 2 месеца, не е ли късно? И за ортопед се чудя, педито нищо не спомена. Въобще малко претупана беше днес консултацията.

Кетка, горкичката, аз бях така вчера и предната нощ, днес синковецът е неузнаваемо спокоен. Пробва ли да му измиеш очите със светена вода против уроки? Не съм суеверен човек, ама при нас помогна - после спа 5 часа!

Ди13, искам и аз снимков материал  Joy

# 233
  • Варна
Здравейте момичета.

Вече имам интернет и ще бъда на линия.

Успях да ви изчета и искам да кажа за посещението при ортопед. Ние ходихме когато Влади беше на 15 дни. Четох различни мнения и в д-р Спок, че колкото по рано се направи преглед е по- добре, защото може да се направи диагностика за болестта луксация и да се вземат съответните мерки. И по точно не да се направи преглед , а ехография на костите. нашата педиатърка одобри и даже приветства осъщественият преглед.
За момичетата от Варна ходихме при д-р Райков, който казват е най- добрият детски ортопед във Варна. Смея да твърдя, че апаратурата му е много добра и той самият е професионалист. Останахме много доволни. Макар, че нямахме проблеми ни даде различни препоръки за правилното развитие на костите на детето.

Ако ходите на разходки в Морската пишете да се видим. Ние вече излизаме сами, ще ни бъде приятно да се разходим заедно.

# 234
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Малко ме тревожи де, щото за цял ден нито един наакан памперс не съм видяла, ама ако реши довечера да си наваксва ..  Sick [/color]

Кетка, и моят син почна много да прескача и чак се притесних-до сега наакваше всеки памперс  #Crazy

# 235
Здравейте мамита!
Не се вкючвам често защото не остава време.Тамъм седна да ви почета и малкия като ревне.А доколкото ми остава време да ви прочета и ние сме със същите проблеми като вас.И благодаря за помощта.
И да ви почерпя виртуално   party023 beer2 днес ставам на 25 години.
А и нашия вече се усмихва съзнателно.Днес сутринта ми направи няколко такива подаръчета.Пожелавам ви лек ден и приятна разходка на всички и ние ще се въползваме от нея.

# 236
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Честито, Рени, да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

# 237
Честит рожден ден Рени!  bouquetБъди жива и здрава и много усмивки!
И аз не се включвам много често,но пък ви чета редовно.Вчера вдигнах температура и цял следобед бях като прегазена с валяк.То компреси,масажи днес вече съм по добре.И ние нямаме режим,цял предиобед спи,следобед изкарва 1-2часа буден,като си помрънква лекичко.През ноща спим до 12 и по малките часове се кокорчим.За храната,кърмя когато поиска,но понякога не мога да го разбера.Върти се лапа си ръцете и като му дам цица не иска да яде.
За килограмите незнам колко съм свалила,коремчето ми се прибра,макар да има какво още да се желае Mr. Greenи едни такива хубави стрии съм си отгледала нямам думи.Не мога да се вкарам в нито една стара дрешка,в бедрата и дупето доста съм се поналяла. EmbarassedПравя разни упражнения и дано скоро има ефект.Преди два дни вадя от гардероба един панталон който съм купувала миналото лято ами той ми се стори направо детски.Малко ми стана гадно,но няма да се сдухваме!
Наистина много са сладки малките душици като започнат да се усмихват.Стами е още малък но когато го кърмя се усмихва блажено,много е сладък.Ами толкова от мен,ще ида малко да полегна.

# 238
  • София
Момичета, здравейте!
Не съм се отчела вчера, ама при нас няма нищо ново. Нашия вече трети ден е на папаме през 4 часа, което от една страна за мен е добре, ама малката дали си хапва както трябва, се чудя.
Струва ми се, че от едната гърда й е по-трудно или неудобно да яде. Първо я слагам на нея и яде, но по някое време пуска, а като й дам после другата си цока доста добре. Притеснението ми е, че първата гърда дори и след като е яла чувства, че не е съвсем празна, но като я цедя съвсем малко. Моля за съвет. Cry Млечницата в устичката й се изчисти, но мен продължават да ме болят зърната, а се мажа след всяко хранене и не знам дали не се въртим в омагьосан кръг.
Стига съм се оплаквала.

РЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСИЧКИ ПОКРАЙ ТЕБ. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.  bouquet

Весел и спокоен ден! Laughing

# 239
И ние се усмихвамеееееееееее даже вече и на тати от днес ,наистина е прекрасно да видиш една усмихната беззъба усмивка   Hug . Да споделя за ваксините ,значи аз също категорично съм за 5 валентната ,ние ходим при 2 педиатърки (на частно и държавно) и двете ме съветват да сложа от нея ако мога да си я позволя ,а то за детето всичко може!!! Вчера бяхме на консултация и ни казаха ,че се слага през втория месец. Днес се обадих и на другата педиатърка (на частното) за да ми заяви ваксините те са 3 ампулки и тя ми каза като навършим 2 месеца да отидем. РЕНИ 82 честит празник ,да си здрава и много щастлива !!!   bouquet Ди 13 и моето съкровище го прави този номер по време на кърмене ,ама как го сменя татито не ми е много ясно,иначе е супер като идея  newsm78 И да се оплача малко ние още се шашкаме от разходките и ревем в количката ,като ,че ли ще става нещо лошо  #Crazy и днес една приятелка ще ми услужи с нейната та да видим в количката ли е проблема или сме ужасно страхливи както казват педиатърките ни   newsm78 Дано имаме успех с разходките ,че накрая аз ще изтрещя  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт