30 арабска - юбилейна /с контрол на входа/

• 14 867
  • 303
  •   2
Отговори
# 135
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз съм на линия, станаха рано да си изпия кафето, да омиткам форума, че после ще бягам да си купувам палатки за дините.... Joy Joy Joy Joy

И аз съвсем скоро разбрах кой ми е момера на палатките Embarassed, преди това ги мерех на око, ами дини, какво да ги правиш. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

...а аз моя отдавна си го знам, ама все не го произвеждат и все зор работата... ще взема да изтракам на машината набързо 2 палатки hahaha

# 136

Я кажете, това с липсата на пробни по магазините само в Саудито ли е , доста кофти ми излежда.

Да, само в Саудито, но дизайнерските магазини си имат собствени.  Изнервящо е, но се свиква, можеш да ги пробваш в тоалетната, има стая с огледало или у вас и после ги връщаш, ако не ти стават. Сега си видях бележката от Маркс & Спенсър, че имам 90 дни да върна покупката.  Другото, което ме нерви, че продавачите са само мъже, дори и на дамско бельо, та с един такъв си обсъждах номера на палатката след раждането. Mr. Green

# 137
И аз съм на линия, станаха рано да си изпия кафето, да омиткам форума, че после ще бягам да си купувам палатки за дините.... Joy Joy Joy Joy

И аз съвсем скоро разбрах кой ми е момера на палатките Embarassed, преди това ги мерех на око, ами дини, какво да ги правиш. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

...а аз моя отдавна си го знам, ама все не го произвеждат и все зор работата... ще взема да изтракам на машината набързо 2 палатки hahaha

Твоята да не е от тези с две спални и хол? smile3532 smile3532 Тук са много разпространени. Joy

# 138
Добро утро момичета  bouquet
Благодаря Ви за милите пожелания Hug
Ели,взимам си с удоволствие.Друго е утрото като ни посрещнеш с топло кафенце Hug Heart Eyes
Катенце,предлагам сега през почивните дни докато правиш разходката да ни спретнеш някой друго фото  Flutter да изплакнем окото.
Ноичка,как е фамилията?Дано вече да сте разредили посещенията по докторите и бързо да се оправите Heart Eyes
Миленка,леко раждане ти пожелавам и всичко да протече нормално Hug
Дидонка,как върви почивката?
Пепи,не се призорвай много с тази градина.Давай си повече почивка нали си отпускарче.

# 139
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Оооо снимки много.. наброяват вече 300  Twisted Evil Mr. Green

Вчера направих убийствена фотосесия на приятелката ми, ама трябва време да ги сваля, да ги ъплоудна, ама като ме зоват улиците....
то времето е супер и за плаж, ама аз с моите 100 кила как да ида да ми се сеят хората... ще гледам слънчицето през балкона

# 140
Добро утро и от мен!!

При вас започва уикенда, а при нас току-що свърши и пак сме си по работните места Simple Smile

Елинце, мерси за кафенцето, отдавна не бях пила с вас...

Нои, браво на малките, дано наваксат бързо с килограмите!!

Миленка, я да се разписваш всеки ден сутрин и вечер, че да не родиш без да разберем Simple Smile Simple Smile Успех!!
Миле, знаеш ли нещо за полетите Дубай-Варна?
Разбрах, че са намалили билетите на 2000 за двупосочен?!...
Знаеш ли нещо до кога ще пътуват?
Казаха само летния сезон, какво имат в предвид до края на август ли или септември?

Лек ден и от мен!!
Тук така е напекло, но аз си го гледкам от прозореца само, при мен е 22 градуса, направо замръзвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 141
Морнинг и от мен  Hug

Ели я пусни нещо по силно,4е само с  капу4инцето,ще има пак да търкам диваните цял ден.
У дома е кошмарно.Имахме с4упена пло4ка в кухнята и мъжо извика да я залепят(за беля),Дойдоха мом4етата и  сега разбиват вси4ки пло4ки от пода.Ако знаех,4е е така щях да си лепна едно супер глу и да не се занимавам Mr. Green

Добре сте вие с палатките.Аз какво да кажа Embarassed Бремена и пак няма никои Embarassed В4ера и аз обикалях да си търся сутиени за кърма4ки.Моделите убиха вси4ко женско в мен Confused Реших да си купя пуш ъпс с предно закоп4аване,4е не се знае пак колко ще кърмя иншалах.
По4наха да ми се обаждат и да ме подпитват деликатно,не съм ли родила още Close Няма отърване този месец Crazy

Нои4 хубаво,4е децата се оправиха. Нацелуваи ги от нас  Heart Eyes Hug
Халед е фин като баща си.Пъргав е и много смешен.Пере арабски,та ме шашка.Да е жив и здрав само Praynig

Марси Пепи,за тези сливки... мисля,4е Марси има предвид прасковки Peace Joy

# 142
Любе,такъв мързел ме е налегнал,та 4ак не мога да се позная. Rolling Eyes Ще се взема в ръце и пак се мятам по моловете и при теб ще се разпиша Peace
За полетите знам само от беседа.Обади им се и ги разпитаи.Изглеждат супер удобни,но сигурно ще са до края на септември.Цената е много разумна.На теб ти пасват идеално.ПОразпитаи ги и си запази нищо не губиш Hug

# 143

Твоята да не е от тези с две спални и хол? smile3532 smile3532 Тук са много разпространени. Joy
oх наистина ме разсмяхте!
Аз в маркс & Спенсър съм виждала G чашка което щеше да ми стане за шапка на главата!
А като гледам и тук жените са надарени като арабките!
Аз бях надарена докато кърмех бях като самата фокс ама сега са си даже малки за тялото ми на плувкиня!
Мерси за кафенцето!
Ели защо мина като бърз влак бе мила!разкажи как бяха реакцийте на родата!как са децата!
Ноя да минава и операцията и после да се насладите на ваканцийките!
Рени защо се впрягаш толкова,повечето българи в чужбина са така!Ами мислят се за нещо много голямо че са успели да идат в голямата лъскава чужбина!и как така и ти си като тях!много странно е това нашето зависничество!другаде не съм го видяла да завидиш на човек дори когато няма за какво!
свиркай си!Ние нали сме с теб тук!макар и виртуално аз чуствам всички като мног близки приятелки и много добре ми действа!дори понякога само да чета и като започна да пиша и малкия идва да ми ПОМАГА! #Cussing out Mr. Green #Crazy Joy
Пепи кажи как върви сватлъка!не се притеснявай за обстановката!ако се харесат младите нищо не ще им попречи хаиде сега!историята помни и по тежки случай!
понякога дори се впечатляват от тези ни наши български изобретения!като да се къпем с канчето!ей как се бях смяла на един такъв случай!
Любе да не се преработиш! Naughty
А верно доста момичета се изпогубиха от форума!сигурно нямат време!  bouquet
лек ден от мен!  bouquet
п.п. тук е все още студено!суитчери, дънки, маратонки яке!абе студенко си е!
вече ми се иска арабско слънце!

# 144
Добър ден! Grinning Гледам рано сте станали!Ели,вярна на традициите и тази сутрин се е отчела с кафето,ама много е лаконична!? Hug Ноичка,Кате и аз май съм от отбора с палатките.  newsm41 bombs Embarassed Laughing Ани,колко е хубаво сутрин,а сега?Пак жега! sweating Гале,не се спираме.Срещи с приятелки,паркове,магазини и вечер сме изморени от ходене.Миленка,точно сега ли падна тази плочка?Майстори,ужас! af Любе,на 22С се живее,ама на 40С? #Crazy Креми, добре ви е хладно на вас,не си и пожелавай"арабското слънце"! sweatingДеси,сигурно релаксира? newsm78Приятен,прохладен и изпълнен само с хубави мигове ден,ви желая!  bouquet

# 145
Здравейте и от мен
Ноя каква е тази диета аз прочетох нещо набързо но не разбрах Нещо кото пост ли е до магриб или два дни само на вода и кафенце Вчера си сварих зелева супичка и карах до вечерта ,ама ни дойдоха гости и тенджерката победоносно си поспа в хладилника Пак се изложих Пак ще пиша ,че имам да оправям къщата от снощи нали знаете как е с малките гости ,изсипаха ни се 10 дечурлига на сватите ,всяка има по 5 дечица и нашите 4 ,къщата направо не се гледа

# 146
Нои4ке праща ли си ми  FWD и маил с тази снимка:

Много странна работа,опасявам се,4е пс-то ми има вирус newsm78 Скаипа също ми играе номера.
"Настинал" е сигурно пц-то,като не си купих антивирусна Embarassed

# 147
 Joy Joy Да, кликнах на буквата "м" и я изпратих на 7 човека. Twisted Evil, а на мен ми я прати едно добро приятелче.  Heart Eyes Да не си я показала на Мубарак вече?  rotfImbo rotfImbo

Свеар, всяка седмица има първа или втора четвърт на луната, новолуние , пълнолуние. Днес е пълнолуние и се отслабва най-много. Започва в 15:45 май или един час по-късно, до същия час на следващия ден е най-добре да си на вода, може и кафе. Аз до сега един път не издържах, но този път ще издържа. Някои гладуват по 36 часа и имат завиден резултат. Дори да е само вода, ако не се тъпчиш след това ще има успех.

Креми, завиждам ти за лошото време. Heart Eyes Не знам дали сватето минава като комета, но и ти не пишеш подробно, камо ли често. Crossing Arms

Дидонче, колко често се връщате в България? Да не оставите магазин или улица неовършани. Mr. Green

Любе, за коя авиокомпания става въпрос? Още нищо по твоя въпрос, направо се червя от неудобство вече. Embarassed Hug

# 148
Момичета кокичета здравейте
Има ли още желаещи за тази диета
Ноя,благодаря ти за сега съм на кафе чай и вода ,означава ли това че трябва да съм на същите до утре 16 45 или това е доколкото разбрах утре до асър

# 149
Да, до утре в същия час. Обикновено в Красива мама пускат тема всяка седмица, но не винаги часовете им са точни, а аз изгубих хубавия сайт, но който имаше всички дати по месеци.

Общи условия

Активация на акаунт