30 арабска - юбилейна /с контрол на входа/

• 14 856
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Марси, докато стане хладно, ще минат още 6 месеца поне. Ами ако ми направи същата история с отита докато сме в Щатите, обикновено при смяна на климата нямат проблеми. Да не говорим, че започва и училище сериозно през септември, всяко отсъствие от по 2 седмици на месец както е сега ще му се отрази зле с този арабски. Юни не са стъпвали и един ден, а учат до 5 юли. Дано да има леко и бързо възстановяване, изрично питах докторът за жегите и дали да не го отложим, но той беше категоричен да ги вадим сега. И то след като му проследи състоянието. В началото, преди да си отвори устата и да види ужасът вътре, ме разпита за историята му и не беше толкова впечатлен, но после си промени мнението. А в никакъв случай не е като останалите хирурзи с афинитет към ножа, ако може ще го спести или пък да го направи за пари, както правят някои частници тук. В нас е хладно, без да е студено, поддържаме към 26 градуса, иначе става много студено с тези централни климатици.

Рени, не се впечатлявай от сънародниците, и аз се засилвах като чуех българска реч в началото, но след като ме гледаха с неподправено учудване, вече не правя опити за насилствени контакти. Виж, когато е писано, ще стане. Една българка, която е тук от 10 години ме заговори и  се превърна в много добра приятелка. И тя е Ели, и тя е раче. Heart Eyes

# 121
  • по пътеката
зна4и е добре сега да се направи, не знам как действат централните климатици, тоест важното е да не бие студа в малкия като се движи из стаята, да е равномерно разпределен, постоянна темп е добре!това са няколко дни само ,а и ще е на антибиотици!после  полека-лека ще закрепне, аз лудвам ,ако някой е болен с отит и хрема, все едно аз не мога да дишам и емпатията ме прави по-болна от болния!накрая винаги се разболявам! ooooh!а и операторът май е добър! Peace

# 122
Ноиа според мен се довери на доктора. Peace 4овека си знае работата,тук пове4ето месеци са топли,не мисля,4е отлагат операции поради тази при4ина.Допитаи се и до друго мнение естествено и дано решението да е наи-доброто за ДТ Heart Eyes
Аз съм ЗА централните климатици.Таваните са ни супер високи,климатика духа горе и температурата е равномерна из целият апартамент..Спалните са с отделен климатик,там държа по-топло,4е децата спят открити Simple Smile
Рени добре си се завърнала Hug Има още много неща да видиш от Бг сънародници.Не си го слагаи при сърце Peace
Свеар все така да си наддава малкия иншаалах  Praynig

Малкият не иска да яде днес,криви се и пла4е.Заспа без да обядва. ConfusedЩе за4езне слабушкото.Даи му диня,цяло пар4е омита Shocked но вси4ко останало  със ЗОР.Как пък едно не се падна ящно като маика си Simple Smile

# 123
Здравейте и от мен  Hug
Аз малко се поизгубих,но днес нали е празник и минавам.
Гале честит празник на родите ли те ти   bouquet
Дани радвам се,че сте решили да задържите бебчо  Hug
Рени добре си се завърнала  HugРадвам се,че ти е харесало.
А колкото до българите,то и тук сме си такива.
Макар че аз  не го разбирам това
Свеар браво на малкия  Hug
Лек и усмихнат ден на всички.
Болните да се излекуват по-бързичко

# 124
  • In a surreal moment!
Ха  здравейте и от мен .  АЗ станах много рано с намерение да поливам , но се повъртях и се отказах - ми то хладничко днес - царска работа .  снощи късно един приятел ни донесе 2 котета - чееерни сладурковци - умирам за такива .  Е да ама цял ден ни правят луди - така се крият...  Един път ги намерих , но от 7ч сутринта пак се покриха и никакви ги няма - в 3 стаи изчезнаха newsm78  или са се измъкнали в градината -- ама уж никой не е оставял врата отворена - студиоХ ...
МАРСИ - много съм зле  #Crazy хич не се сещам за тия сливи ! Кога сме говорили за тях - не беше ли за еклери ?
ГАЛЕ - честит празник на мама и тате - да са ти живи и здрави !!!  bouquet
НОИЧКА - махайте ги и дано да има подобрение детето !!!
НА ВСИЧКИ  - много Heart Eyes и приятен ден !!!

# 125
  • по пътеката
свеар, ето ти един сайт за продуктите, за да се ръководиш -http://www.zdravoslovno.com/Proteins.html
има доста неща , да се про4етат!странно, 4е месото,рибата и макароните са по индексирани за белтъци от сметана, кисело мляко,сладолед, царевица, торти, шоколад! говори пак с диетолог, но може да се дава на детето  от любими неща, кекс (5), крем4ета, може, масло с конфитюр върху бисквита!плодовете ги прави като нектари или на желета, украсявай с интересни форми4ки и така! за манджите- броколи, карфиол и картофки в масло или на пара, доматена супа с ориз или фиде, картофена крем супа,супа с тикви4ки или борколи, пе4ени ябълки или ябълки в масло, банани в шоколад, трябва да му дигнат килата! линда на 2.3 м беше 12 кг!риба тон не знам колко е белтъ4но, но е  много добра откъм нужни мазнини!майонеза(1.83) може и таратора не е много високо индексиран!но ти си виж!прави лютеница за мазане на солени бисквити,домашни!ние тука ни е традиция кьопаолу, пе4ени -пипер, домати,лук, 4есън и после смляни+ зехтин и каперси в добавка, може и маслини!дано да ти помогне сайта!

# 126
Благодаря ти много марси
По късно ще прочета сега приспах малкия и започвам с чистенето и миенето на подове После пак ще се включа ,че сме и на втора страничка

# 127
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето ме и мен за разпис по сред нощите... преди малко се прибрах...Излязох сутринта в 7 и15 за работа и сега се прибирам в 21 часа....краката ми бяха на САМУНИ ooooh! ooooh! не можах да си сваля новите чехлички от краката Mr. Green
Много сте се поизоставили.. къде сте?!????
АЗ отивам да творя, че ще има нов фотошопски конкурс след дни  Mr. Green

Галенце, честити ти именици, да ги нацелуваш и поздравиш от мен!! ДА са ти живи и здрави, да се слушат, както и ти тях и те теб!!!! Laughing   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Приятелко любима, ти къде се губиш бе!

Пепи, ти нямаш ли имен ден днес? newsm78 newsm78

# 128
Момичета здравейте !
Честит Празник на празнуващите днес !
Много здраве и щастие !  bouquet
Ноя , много ви се събра мила , дано по-скоро мине всичко и да ви е мир в душите ! Praynig
Лека вечер !

# 129
Галенце,да са ти живи и здрави родителите!Само да ги радваш и да им осмислиш старините,в най скоро време!  bouquet  bouquet  bouquet

# 130

Добро утро момичета. Възползвам се, че Деси още не се е събудила и ви черпя по едно капучино за късмет  Mr. Green.
Днес е хладно при нас, затова ви изпращам малко и на вас  Twisted Evil. Весел ден желая на всички  Hug.

# 131
Мерси за капучиното, сватенце. Heart Eyes Ще карам само на него и вода днес и утре, защото е пълнолуние.  Wink Марси, възползвай се, сваля се трайно, една проятелка в София така се раздели с килограмите след бременността, по 4 на месец.

Дани, и тази седмица ще е много напрегната Twisted Evil Как върви при теб, мина ли ти сутрешното неразположение. Аз бях много уморена първите месеци, но след това като пушка, не се спирах и само се молех да не родя през нощта, че много ми се спеше. Laughing

Кате, тук съм мила, нали беше уикенд и се възползвахме максимално да заредим батериите и хладилника. Joy Пусни някой шедьовър и на нас. Twisted Evil Heart Eyes

Дидонче, Пепито няма имен ден, иначе щеше да почерпи. Wink

Миленче, много си е добре Кхалед, просто е по-деликатен, важното е да е здрав. Heart Eyes Аз се радвам, че моите си възвърнаха килограмите, особено Атли, беше свалил три килограма за една седмица.

# 132
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз съм на линия, станаха рано да си изпия кафето, да омиткам форума, че после ще бягам да си купувам палатки за дините.... Joy Joy Joy Joy Стискайте палци!!
Радвам се че Елито се е включила за малко, ама пиши бе мила как аса децата, бабите, родата.....
Ноичинце, ама не мога да свикна с този ваш уикенд по средата и това е!!!!
И аз от болестта от раз свалих 3 кила, а ма ми стискайте палци да не ги кача пак!!! Преди това от диетата свалих 3 кила отново, но за цели два месеца #Cussing out
Шедьоври по-късно, че сега бързам  Heart Eyes

# 133
И аз съм на линия, станаха рано да си изпия кафето, да омиткам форума, че после ще бягам да си купувам палатки за дините.... Joy Joy Joy Joy

И аз съвсем скоро разбрах кой ми е момера на палатките Embarassed, преди това ги мерех на око, ами дини, какво да ги правиш. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 134
Добро утрооо!

Още не е напекло и е рахат  Flutter

Ели тъкмо си пия кафето и твойто като добавка ми идва екстра  Money

Гале, да са ти живи здрави именниците и да те слушкат, пък ти да ги радваш много!

Я кажете, това с липсата на пробни по магазините само в Саудито ли е , доста кофти ми излежда.

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 10:57 от AniSim

Общи условия

Активация на акаунт