30 арабска - юбилейна /с контрол на входа/

• 14 855
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Днес направихме покупки  - вентилатор мощен за жегите  и  нова силиконова клавиатура, върху която мога да си ям манджите:hahaha: hahaha Mr. Green

Кате,честито ти придобивки!Ама това ядене...........не ми харесва!После цели шатри трябва да търсиш! Joy Joy Joy

и мен и мен..ама се налага по някога И ДА СЕ ЯДЕ!! Embarassed Embarassed Mr. Green

# 166
и мен и мен..ама се налага по някога И ДА СЕ ЯДЕ!! Embarassed Embarassed Mr. Green
Ох....знам!Пусти луканки,сладки работи и още и още....Само ядене ми е в главата! Embarassed Embarassed EmbarassedДобре,че е само това............. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 167
Здравейте и от мен
Дидона съгласна съм Нокията си е Нокия ,преди две години ни падна в морето Атлантическия океан ,е бе на плажа Тъкмо взе татко да се охлади му се изплъзна от джобчето на шортите
Всички казвахме на глас Алахума салли аля саидина Мохаммед и го намерихме ,подсушихме го и проработи Още ли е жега в Бг
Рени съгласна съм с Дтти най подходящ в такива сватбени случаи е табло с изписана сура от Корана
Марси къде изчезна Давай някоя рецепта за лютеничка какви са тези солени домашни бисквити,че малкия не яде сол ,а лекарката ни каза да му даваме Аз вече си напазарувах доматчета ,пиперки,патладжани,зелки ,тиквички, картофи моркови,зеленина,мята и лимони,портокали за кексчета и сок Татко заведе децата на карате и ще напазарува дини,тъй като не ги разбирам аз
Приятна вечер на всички ако някой има вегетариански рецепти да ми ги праща ,продуктите вече ги написах

# 168
свеар имам рецепта за соленки с 4ервен пипер ако нямаш пипера може и без него,дано да ти свърши работа
масло-125гр
сирене 125 гр
брашно 250 гр
2 яйца,5 гр сода бикарбонат  и 5 гр черв,пипер
от тези продукти се замесва тесто и се оставя да втаса за 30 мин. след това се разточва  и се нарязва на пръчици.пе4е се в умерена фурна
дано да ти свършат работа
Кате сигурно ти завиждат че така са те започнали за палатките,оба4е докато слушах хлапетата и четях какво сте писали ми се мярна силикон и в пърчия момент си помислих за нещо друго #Crazy но после си го дочетох и ми светна

# 169
ДИДЕ забравих да ти честитя избавлението на телефона

# 170
Здравейте и от мен!
Взимам си забележка и ще се отчитам по честичко! Blush
Рени аз съм ходила на така но пакистанска сватба ,ами мъжете бяха в един салон а жените в друг!Ами булката е седнала с маика си и май сестра си на един трон посредата окичена със 10 кг злато сигурно #Crazy и всеки минава и я поздравява, незнам мъжа ми какво е подарил!не го и питах!
Ние само минахме и поздравихме булката а тя седеше като препарирана!
След това седнахме а то беше доста голямо и инаваха едни филипинки да раздават, разни работи за ядене!
нищо особенно според мен но ние стояхме само 30 мин, колкото да ги уважим! имаше доста деца и много интересни пакистански дрехи!Е аз все още нямах!А сега имам ама си седят в кувейт! След това доколкото знам се събират мъжете и жените! но нали ти казвам ние бяхме само за около 30 мин!
Кате честито ти нови придобивки!Смао така! newsm10  261uu
Ох тази лунна диета и аз съм я пробвала и съм издържала 2 пъти на лунен ден!но е важно да се съчетае с друга диета! newsm39
Ох какво да ви кажа за нас, ами децата се чудят по цял ден какви да ги свършат!сами все блъска по вратата да излиза и ако някой дойде започва да му обяснява нещо да го вземат навън!
Каот чуе телефона и повтаря Ало ало!,А най смешното е Дай This! направо ме изумява!Инче големи целувки с малката!ама са много малки и двамата и не могат да играят, а и сами е по такъв самосиндикален и не обича да му се месят като си играе!А тя е локо побойничка та може да си представите какво е! smile3535 gydi
И нещо друго да ви питам сега гледахме тук един филм/Сирияна, мисля бяхме говорили преди за него!много дулбок и много сложен филм!някой гледал ли го е?
Аз ви изоставям че едвам гледам!  bouquet

# 171
ДИДЕ забравих да ти честитя избавлението на телефона
smile3503 :Мерси,Деска!

# 172

ДИДЕ няма за какво,като гледам пак ние се разписваме по нощите,моите тъкмо заспаха и сега ме 4ака това

за после не знам

# 173
Ох,Деси,съчувствам ти!Алекс и майка ми спят,а аз нали съм нощна птица,още не съм заспала.

# 174
# 175
ДИДЕ да те питам като мед.лице от много сладко не се ли полу4ава диабет newsm78/за кексовете става въпрос/ Joy Joy Joy

# 176
  chef Свеар Тунис правят една постна манджа"Омак Хурия".Прави се с моркови,домати и малко чесън.Морковите се сваряват,пасират и се запържват с доматите и чесъна.Добавя се червен и черен пипер,каруия и сол на вкус.Друга манджа,пак постна е "Шакшука"-бъркотия.Лук,картофи,1-2 средни домата,грах или зелен фасул,чушки,2-3скилидки чесън и същите подправки.Запържваш лука и доматите,добавяш вода и всичко останало.Почти,като е готова манджата се добавят няколко яйца(зависи от количеството),без да се разбъркват.Bon appetit!Ами това е,но ако проявяваш интерес,ще ти пиша на лични за др.рецепти.  bowuu
В България(София) е топло през деня,но вечер е хладно и се живее добре.   bouquet

# 177
ДИДЕ да те питам като мед.лице от много сладко не се ли полу4ава диабет newsm78/за кексовете става въпрос/ Joy Joy Joy
А,Деси,този е диетичен и от него се слабее и младее.Почивните дни минаха... newsm78,яж,яж! Joy Joy Joy

# 178
Деси,забравих да добавя,че и на имунитета добре влияе и повдига тонуса! Joy Joy Joy

# 179
А,Деси,този е диетичен и от него се слабее и младее.Почивните дни минаха... newsm78,яж,яж! Joy Joy Joy
щом така казаш ще те послушам Peace

Общи условия

Активация на акаунт