30 арабска - юбилейна /с контрол на входа/

• 14 855
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
А не сте само вие!
И аз съм нощтна птица!
Аа съм на кексова диета!
кой като мен! Joy

# 181
Деси честито и от мен за телфона!и аз досага съм разбрала че нокията е здрава!моя как е хвърчал и сами ми го позва за играчка,колко пути съм го намирала в коша с играчките, иначе е прибрано дете! Joy

# 182
А не сте само вие!
И аз съм нощтна птица!
Аа съм на кексова диета!
кой като мен! Joy
И аз и аз. Joy Joy Joy  Деси,давай и заради нас!Яж,яж,не се срамувай!

# 183
Абе Деси, да ти кажа тя май бижута много не носи, тя е доста религиозна, ходи с хижаб. Даже с триста зора можеш да я накараш да си сложи грим или лак за нокти. Между другото тя е колкото мен на възраст, 23 и учи магистратура тук в щатите. А в същото време най близката ми приятелка от детството и тя ще се жени на есен, но в България. Аз за съжаление няма да мога да отида на сватбата, но искам да и изпратя някакъв подарък и на нея от тук. Така че и за нейния подарък приемам съвети, че не мога да измисля нищо свястно и оригинално Simple Smile
Рени,щом е толкова религиозна,трябва и подаръка да е такъв.Мисля,че Ноя,преди време прави някакъв подобен подарък, можеш да се консултираш с нея.А за най-близката приятелка-избор голям.Гледай да е нещо,което ще и остане завинаги спомен от теб.Хубава картина,например,която ще вижда всеки ден и така ще се сеща за теб. Peace

# 184

Диде мислех да ти пусна 1 голям,но видях че и Креми е с теб и реших да пусна за всички
ПЕПИ къде си,остави поливането и пусни 2-3 реда Laughing

# 185
Добро утро на вас, а на мен тепърва ми предстои сън. Абе момичета, може ли някой да ми обясни как се добавя снимка към текста във форума? Аз намерих един бутон "вмъкни изображение", но после не знам как да вмъкна снимката, а опитах какво ли не и не става.

# 186
Добро утро и от мен Сабах ал хаирСабах ал фулСабах ал нур  bouquet
 EmbarassedЗасрамена си признавам Като хранех малкия снощи със залог ,нещо като кюполлу така не се усетих ,че ометох снего една чинийка Чудех се колко е вкусно и защо по рано не го обечах,чак тогава загрях че съм на диетаДано поне да има половин резултат Цялото ми тяло ме боли ,особено съставите Винаги е така ,когато съм на диета или по време на постСмятам утре да продължа с кафенце и зелева супичка и долипран,че и главата ми се пръска Наистина ще е по лесно да отида в някоя спортна зала но малкия няма кой да гледа тъй като понякога внезапно повръща и всички се плашат,дори и татко ни Ако излизам за нещо го преспивам и пак с хиляди уговорки Да е жив и здрав и най накрая всичко да се оправи На 6 ,07 имаме анализи и среща с лекарката Поръчихме лекарства да ни ги донесат от Франция,нали ви писах че тук няма за малки деца с това заболяване и дано има малко резлтат ,после ще решим какво да правим,накъде
Да ви се похваля ,май трябваше и с това да започна Благодарение на     марси     днес така сладко се навечеря ,съвсем бях забравила за лютениците и кюполлуто,утре ще изпробвам някоя нова рецепта  bouquet  chef  bouquet
Дидона,благодаря ти пак не се сетих за зеления боб,а имаше много на пазара днес,следваща сябота ин шаа Алла  ще купя Пращай мила явно Мохамед Амин има предпочитание към тунизката кухня  
Дтти Благодаря ти за кексчетата ,ще си ги запазя за по сладки времена,страшни са
Ти как си Как е лечението ти По добре ли си Децата как са Обожавам къщите с фонтанчета и цветя Ние си построихме къща преди една година и направихме една чешма в градината ,за фонтанче нямаше много мястоНо живеем още долу ,горе не е завършена къщата
Ум Сами Била съм в Бившата Германия няколко пъти,наистина лятото им е противно Няма много слънце Поне така бе в Рощок,Дрезден и Берлин Ако имаш опит с диетите пиши
Ноя ,как са децата Извинявай ,до следващата луна пак съм с теб поне за подкрепа Peace

# 187
Добро утро  Hug

Дано настроението е на шест при вас  Grinning Че мен хич ме няма напоследък...потънали са ми гемиите  Confused

свеар, аз си мислех че сте във Франция, заблуда. Браво на малкия, дано да хапва добре все така, че да има сили за операцията и възстановяването.

Креми, Сириана съм го гледала два пъти, тежък и сериозен филм е, на мен много ми хареса  Peace

Рени, и аз мисля че една картина с калиграфия, подобна на тази която показа Ноя е добър подарък, щом момичето е силно религиозно едва ли ще се зарадва толкова на дрешки, гримове и бижута. А може и някое по екзотично украшение за дома, всъщност ти и знаеш вкусовете, може пък да се зарадва и на по-практичен подарък, уред за домакинството например.... Ако не планират сватбено пътешествие, може да се организирате с роднините да им подарите един "honey week"  например  Grinning

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 11:01 от AniSim

# 188
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро и от нас!
аз съм се отдала на подреждане и чистене, че майка ми идва скоро, а и бебето е на път Simple Smile . днес ще идват да поставят сплит климатик и ще е едно пробиване Sick в тая жега как ще чистя терасите не знам #Crazy
Зайед е на някаква обсебваща вълна и не ме оставя на мира- трябва непрекъснато в очите да го гледам. разприказва се здраво и все пита- това какво е , къде е. книгите най- после не събират само прах в къщи. като се приспива си чете сам и даже с интонация  обяснява на героите какво е правил цял ден Laughing
наскоро четох как да намалим стреса му при идване на бебето и прехвърляне на част от вниманието към него. купихме и подарък, който бебето ще му даде при изписването Laughing
милия, не му идва в главицата още какво става....
лекарката се опита да му обясни, пуснахме му сърдечния тон на бебето-той дойде да ме гали по лицето... мислеше, че нещо ще ми правят Heart Eyes

Ани, айс кафето, за което питаш, го видях преди няколко дни. малко е , но е много интересно. вътре всичко, освен столовете и масите, е от лед. много красиви ледени скулптури навсякъде. едната от стените е стъклена и можеш да гледаш вътре. хората бяха облечени с дебели якета. 100% градусите са под нулата. Laughing стана ми неудобно да снимам, че и без това се бяха наредили да гледат и хората вътре бяха като в зоопарк  Shocked в Times Square Mall е. мола е малък, но е добре направен. половината магазини не са отворени. има доста магазини за деца и много добро и огромно място за игра на децата. малко преди мола, където работи Люба е.

свеър, Бог да пази детето ти и дано има успех операцията Praynig

скорошно оздравяване на всички болни bouquet
лек ден и добро настроение  bouquet

# 189
Добро утро и от мен!
Миме много се радваме да чуем нещо от теб, бях се замислила данеби да има усложнения та не пишеш!то и аз не пиша често!Но ти си бремнна и се притесних!
А това за Зайед е много сладко, на леля слдкото момче с хубавите трапчинки!
Миме да го нацелуваш от мен! Heart Eyes
Момичета и с вас ли етака, незнам защо но всички ви чуствам като мнго близки приятелки с които мога да споделя всичко!и като че ли всеки ден си пием кафето заедно на раздумка!
мнго ми е гот!Аз сега слушам една моя любима песен на Fahel Shaker,
ето ако някой иска да я чуя, до името на автора има и лириката на песента!
http://www.youtube.com/watch?v=X4DdmN8pCLQ&mode=related&search=
ох сами в момента спи и аз се вузползвах да се нсмоткам!

# 190
Ех Миме, добре че се разписа, радвам се че сте добре  Hug Трябва пак да пуснеш клипче да го видим Зайед какъв е станал бърборко!!

Мерси за описанието на айс кафето, на мен ми пратиха по мейла и снимчици плюс нещо като статия, много интересно изглежда, и да температурата е минус 6 градуса, но имало междинно помещение първо да се аклиматизираш към ниските температури, там е малко по-топличко  Wink А гледах и снимки на Роял Хиат Хоспитал, ми то като луксозен пет звезден хотел прилича, а не болница  Grinning

Креми, тук е приятна и готоприемна компанията, всички сте чудесни, само да ги нямаше разните му "гости" и "недоброжелатели" с изцепките от време на време....

Ноичка, как е Ния, а Дилън скоро ли ще го оперират, дано да се оправите бързо и после да се наслаждавате спокойно на ваканцията!!

# 191
Ами аз вече не обрущам внимание на изцепките и на гостите!
те го правят за да засегна тякой или просто да гледат шоу!като игнорираме и никой не им се връзва им става безинтересно и не пишат!
сега е супер, преди беше нападението на джадаите в тези теми и много се четяха и хапеха гости и засрамени "неуважени"! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 192
засрамени "неуважени"! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  Joy Joy Joy

Да не дърпаме дявола за опашката  Twisted Evil, тъкмо мирнахме малко.

Къде са момичетата таз сутрин  newsm78 Пепи пак по градината шета сигурно, ами другите

Ето вариация на песничката, която пусна Креми:
http://www.youtube.com/watch?v=lnY_r1Vqz5s&watch_response

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 12:01 от AniSim

# 193
Ами неделя е всички сигурно спят до късно! Mr. Green hahaha

# 194
  • по пътеката
привет, сладурки!
свеар, радвам се, 4е помагаме! деси ти е казала за един вариант , който е много добър ( с яйца), не съм правила от години солените бисквити ще турся рецептата), но ако те устройват на деси, аз ги правя не на пръ4ки, а ги режа с по голяма 4аша, разто4вам тънко и стават после за канапенце за разни мазаници! нали нямате сирене като при нас , ползвай добре прецедена ригута(рикота), но си я прави ти, заради завареното мляко!
лютеницата- та вси4ко се смила с робота , доматите белени и се джъзва в сгорещено олио, с 4есън, магданоз, доматите можеш да ги сгъстиш отделно!
тикви4ки- на куб4ета, в масло, ако имате копър, малко сок от 4есън, една лъжица кисело мляко! супа  -на куб4ета се режат тикви4ките, леко задушаваш лук и прибавяш тукви4ките, малко домати на рендето, може и без (друг вариант на вкус), настърган 1/2 картоф, (шепка ориз,фиде, което оби4а)моркоф настърган, сол, копър, магданоз, масло една лъжи4ка накрая!
зеле на фурна знаеш как се прави, пълнени патладжани, тикви4ки ,доматки или катофи, пиперки( може с боб сварен , картоф), другите се пълнят с плънката от издълбаното, лук, 4есън, малко регута, може  ориз, гъби, задушени, без яйце, ако не може или само с  жълтъка и малко натрърган кашкавал за отгоре за запе4атване!доматена супа с  ориз  или грис(смид)-домати минаваш с робот или на рендето, лук задушаваш, малко 4есън, прибаваш доматите и малко да джъзне после  вода да заври, слагаш смида да не е много, малко магданоз, 4ервен пипер, каруиа, ако оби4ате, аз слагам бахар цял и дафинов лист!накрая винаги масълце!прави му брикове със зелен4уци!
мусаките са ясни, редиш или объркваш, ако не оби4а нещо го смилаш на блендер да не си ли4и!
не знам, как готвите кускуса, но зелен4уците стават много вкусни тука и аз ям само тях , цели са , лук, тикви4ка, зеле предварително сварено цяло и добавено накрая, нахут(предварително обработен), стафиди, морков, ряпа, фул,картоф- просто според сезона, бульонът е  месен, месо, доматена консерва, малко, сол,4ервен пипер, зехтин, табелкеруиа и като се свари се добавят зелен4уците и се вари до готовност!
мисля, 4е и сладостите можеш, да даваш-ябълков щрудел в мансоука, като пури4ките за брик с канела! заварявай плодовете като компот  , да пие сока,а от плодовете прави пюре с кис мляко , може да го желираш!
леле не ме бийте, дълго стана!ама има идеи, погледни и готварския, може да има диети4ни за деца с проблеми!

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 11:53 от marsy

Общи условия

Активация на акаунт