Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви положителни новини се споделят във форума?
Какви здравословни проблеми се обсъждат във форума?
Какви теми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви положителни новини се споделят във форума?
-
Какви здравословни проблеми се обсъждат във форума?
-
Какви теми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
-
Какво представляват киселините и какви са техните симптоми?
-
Какви са причините за хъркането и какви могат да бъдат потенциалните последици?
нещо и на немски ме избива вече, не че го знам тоя език де... 

-ако нещо кратко и котешко ви идва на ум - приемаме. За снахата- приказвах със стринка - били са миналата неделя на 40г. от сватбата на родителите и - майка и хвърляла букет. Паднал директно в Кери и всички много се развеселили , че ето показвало си . Баща и , казал на чичо да вика момчето или тя да идва и да се вземали . Майка и и тя се радвала за една такава възможност за сродяване . С две думи - дават зелена светлина. Чичо усетил ,че сигурно са си говорили в къщи , защото питали за подробности за брат ми , за семейството ни . Има един проблем , който пречи за сега на момичето да дойде - ангажирала се е за 3 години да гледа ежедневно детенцето на едно заможно семейство , без нито ден отпуска - изрично са се разбрали. Тя ги попитала дали ще имат против да отсъства месец , но те напомнили за уговорката . Има възможност да се освободи, ако намери доверен човек. Стринка , казва че ще го решат този проблем и октомври да очакваме Кери. Каквото стане . Мойто мило братче , отначало викаше , че всичко е илюзия - но като че ли посвикна с мисълта и напоследък се е настроил да идва момата пък каквото сабя покаже-хахаха.... СВЕАР - дълбоко се замислих с какво вкусничко и диетично може да нахраним Мохамед Амин . Кажи ми моля те категорично какво НЕ трябва да яде - за да мисля . Много
Ани,и ти също ли си паднала в онези дупки-ями,като Катето(тя май вече излезе
Само здраве вече,никакви болести!
Миме,разписвай се по-често!Колко остана? Пепи,ще стискаме палци
момата да дойде,пък дано да има продължение(ако се харесат?)! Гале,виж,като тренираш тука,как добре се справяш на дансинга!
Марси, ти ме
!Направо можеш да направиш предаване в Тунис,защо не "Bon appetit" ?
Ели!Къде си?
Свеар, колко хубаво,че малчо си похапва!Дано да заякне малко!
Е,приятен ден от мен!

),че знаеш ли света е малък!Аз имам момче,ти момиче......