30 арабска - юбилейна /с контрол на входа/

• 14 856
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм тук, вече сме здрави, сега ще ви сервирам  айс кафенце.

# 196
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Пу за мен!!!!!!
много ми се пие!!

# 197

браво дано този месец има само хубави новини
моите пак са в шадравана,а днес баща им ще пълни големия басей най накрая

# 198

МММ Мерси, das ist gut  Wink нещо и  на немски ме избива вече, не че го знам тоя език де...

Деска, завиждам ви за басейнчето, това са екстрите да живееш в къща 

# 199
Привет и от мен момичета!!!
Снощи бях на сватба и преди малко се излюпих.Повечето време бях на дансинга отколкото на масата.Хубаво, че често в темичката имаме танцови изяви да не се излагам  Laughing
Ноичка,мерси за   айскафето Heart Eyes
Ани,не ти ли се очертава  скоро да излизаш в отпуска малко да по разпуснеш  Hug
Деси,благодаря ти за пожеланията и честито за новите придобивки    bouquet
Момичета,може ли да ми кажете друг сайт освен мазиканата от където мога да си сваля арабски песнички

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 12:57 от gorjiana

# 200
  • In a surreal moment!
Добър ден и от нас !  Ех , момичета няма как все в градината съм и вечер до късно и сутрин рано , а през деня се търкалям и спя на хладно. Чета ви , но не ми се пишеше - така ме цепеше главата - от нередовния сън ще да е , жегата ни поотмина , сега е дори приятно. Заради Цветка си взехме две котенца - черни като дяволчета . Първия ден бяха много уплашени и се криеха къде ли не , за7ч бяха изчезнали в 3стаи .Ударихме му яко ровене-няма ги и това е...вечерта хоооп едното изкочи от някъде ....хоооп после и друкото иззад хладилника - добре ,че нямаше поражения. Но сега ...играят на всякъде - вътре, вънка . Като легна съм в ролята на планина , която непременно трябва да изкачат- с впити нокти -оххх или площадка за приземяване от раклата - буххх. Цвети още се чуди как да ги кръсти newsm78 -ако нещо кратко и котешко ви идва на ум - приемаме.  За снахата- приказвах със стринка - били са миналата неделя на 40г. от сватбата на родителите и - майка и хвърляла букет. Паднал директно в Кери и всички много се развеселили , че ето показвало си . Баща и , казал на чичо да вика момчето или тя да идва и да се вземали . Майка и и тя се радвала за една такава възможност за сродяване . С две думи - дават зелена светлина. Чичо усетил ,че сигурно са си говорили в къщи , защото питали за подробности за брат ми , за семейството ни . Има един проблем , който пречи за сега на момичето да дойде - ангажирала се е за 3 години да гледа ежедневно детенцето на едно заможно семейство , без нито ден отпуска - изрично са се разбрали. Тя ги попитала дали ще имат против да отсъства месец , но те напомнили за уговорката . Има възможност да се освободи,  ако намери доверен човек. Стринка , казва че ще го решат този проблем и октомври да очакваме Кери. Каквото стане . Мойто мило братче , отначало викаше , че всичко е илюзия - но като че ли посвикна с мисълта и напоследък се е настроил да идва момата пък каквото сабя покаже-хахаха....   СВЕАР - дълбоко се замислих с какво вкусничко и диетично може да нахраним Мохамед Амин . Кажи ми моля те категорично какво НЕ трябва да яде - за да мисля .  Много Heart Eyes и лек ден на всички мами и дечица !!!

# 201
Галенце мила, как ми се разпуска да знаеш но скоро не се очертава май  Confused само работа и други нелицеприятни неща..., другия уикенд се очертава някакъв фирмен тим билдинг на язовир Доспат, малко скучничко пак с колегите ама ще видим може пък и да си изкараме весело.

А как ми се ходи на моренце , знаете ли дали сега е много топло в Шарм ел Шейк, замислях се за там ама както няма чартъри в момента ще са 9 дена път с камили и сума ти пари за самолетни билети.

Пепи, голям си разказвач, сега зор с градинката ама после ще хапвате вкусни доматки и корнишончета, не кат тез дет ги има тук по магазините, безвкусни та няма накъде.

# 202

А как ми се ходи на моренце , знаете ли дали сега е много топло в Шарм ел Шейк, замислях се за там ама както няма чартъри в момента ще са 9 дена път с камили и сума ти пари за самолетни билети.

Сега  е мор там, най-добре през пролетта.

Пепи, ако тя не може, той да подава за виза. Laughing

Марси, ти си била ходеща готварска енциклопедия, блазе му на мъжа ти. Mr. Green

# 203
Добър ден момичета!   bouquet Много сте ранобудни днес!Деси,ти май кекс отиде да правиш?  newsm78 Кога ги спретна и тези сладкиши? newsm78 Офръчна булка си ни ти! smile3521Ани,и ти също ли си паднала в онези дупки-ями,като Катето(тя май вече излезе  newsm78)?Почивка му е майката!Ноичка,най-накрая го изгонихте този вирус! Praynig Само здраве вече,никакви болести!  Hug  Креми, колко приятно ме изненада с този клип!  Wink  newsm10 Миме,разписвай се по-често!Колко остана? Пепи,ще стискаме палци  fingerscrossedмомата да дойде,пък дано да има продължение(ако се харесат?)! Гале,виж,като тренираш тука,как добре се справяш на дансинга!  newsm68 Марси, ти ме  #Crazy !Направо можеш да направиш предаване в Тунис,защо не "Bon appetit"  ? chef Ели!Къде си?  Thinking Свеар, колко хубаво,че малчо си похапва!Дано да заякне малко! Praynig Катето си изпи капучиното и изчезна.   tiptoeЕ,приятен ден от мен!  bouquet Дано не съм пропуснала някой!Няма да е нарочно!  newsm47

# 204
Привет и от мен  wavey

Сега влизаме и децата веднага във ваната да си наваксат,а аз да се разпиша.Тези дни съм супер изнервена и разтоварвам с шопинг.Хормоните и шубето явно много ме тресат,а и ве4е взе да ми "доску4ава" бременоста Embarassed Жегата и тя си казва думата,абе като в затвор се 4уствам да ви кажа 4есно,да не можеш да се раходиш като бял 4овек. Sick

Оплаках се(а и още мога  Mr. Green) дано не съм ви досадила много Confused
Хубава песен,Мерси   bouquet
Марси ти ме уби.Верно е късметлия мъжа ти Hug
Гале,хубаво прекара зна4и.Хубава ли беше булката Grinning
Пепи късмет на брат ти Peace
Нои4ка лошото и болестите ви зад гърба от тук нататък Praynig Heart Eyes

Hug

# 205
Привет и от мен  wavey
Хормоните и шубето явно много ме тресат,а и ве4е взе да ми "доску4ава" бременоста Embarassed Жегата и тя си казва думата,абе като в затвор се 4уствам да ви кажа 4есно,да не можеш да се раходиш като бял 4овек. SickОплаках се(а и още мога  Mr. Green) дано не съм ви досадила много Confused
Миленка,то не остана!Трябва да си щастлива!Предстоят ти много хубави мигове!  ylinfant smile3541 feeding

# 206
Добър ден момичета!   bouquet Много сте ранобудни днес!Деси,ти май кекс отиде да правиш?  newsm78 Кога ги спретна и тези сладкиши? newsm78 Офръчна булка си ни ти! smile3521
ДИДЕ колкото и да съм сръчна 2 вида кекс едновременно не мога да правя,ктови с които по4ерпих е от гугъл,оба4е ако искаш ще се постарая да ти направя истински ти само кажи кога  chef

# 207
Привет и от мен  wavey
Хормоните и шубето явно много ме тресат,а и ве4е взе да ми "доску4ава" бременоста Embarassed Жегата и тя си казва думата,абе като в затвор се 4уствам да ви кажа 4есно,да не можеш да се раходиш като бял 4овек. SickОплаках се(а и още мога  Mr. Green) дано не съм ви досадила много Confused
Миленка,то не остана!Трябва да си щастлива!Предстоят ти много хубави мигове!  ylinfant smile3541 feeding
ДИДЕ както винаги съм с теб
МИЛЕНКА давай я ве4е госпожицата да и се порадваме Laughing

# 208
  ДИДЕ колкото и да съм сръчна 2 вида кекс едновременно не мога да правя,ктови с които по4ерпих е от гугъл,оба4е ако искаш ще се постарая да ти направя истински ти само кажи кога  chef
Деска,ти гледай да научиш Даяна,да е като майка си(кексове,мексове cook cook newsm38),че знаеш ли света е малък!Аз имам момче,ти момиче...... newsm78      Joy Joy Joy            

# 209
Деска,ти гледай да научиш Даяна,да е като майка си(кексове,мексове cook cook newsm38),че знаеш ли света е малък!Аз имам момче,ти момиче...... newsm78      Joy Joy Joy           

Ама, вярно, как не се взехте до сега? Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт