На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!

• 10 129
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит рожден ден Блу ! Пожелавам ти много щастие, любов и късмет!

CVETA80, честит рожден ден и на теб! Много усмивки и много щастие ти желая!

# 256
  • софия
CVETA80,
МНОГО ЗДАВЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

# 257
Честит рожден ден и на CVETA80

# 258
  • софия
Снощи отидохме на р.ден към 10ч. и аз си бях направо заспала от всякъде,но там се скъсах от смях  Joy!Имаше около 30-40 гости в ресторанта и както ми каза преди това свекито бяха наели дискожокер Mr. Green!Ейййй,много се веселят хората на тяхните години!!!Такива танци танцуваха  ooooh!!Много ми бяха мили....Примерно 5,6 мацки се събрали в кръг и яко  newsm68!
Ние от много чудене какво да им купим накрая мъжо реши да им даде пари   Money!Та не бяхме много оригинални,но така поне да направят с тях каквото сметнат,за добре!

Нашия тати има рожден ден днес и мисля да почерпя  Rolling Eyes Mr. Green!

# 259
И сега малко в стил Дани  Mr. Green ама аз не мога да ги изнамеря такива готини като нейните   Sad

Да ви е жив и здрав татито - да ви радва и слушка много. Дани, това е и една идея за подарък -  ако още не си му взела, може да му се явиш в този вид довечера  Laughing

# 260
  • гр.София
Блу,да си жива и здрава,много щастлива,да е сладък живота ти-твоят и на любимите същества! Знам,колко обичаш шоколад Simple Smile

# 261
ЧРД,БЛУ!Бъди вечно толкова истинска и магнетична,безкрайно влюбена и обичана!

ЦВЕТА80,ЧРД!Животът ти да бъде изпълнен с много радости,успехи и толкова любов и щастие!

# 262
  • гр.София
 ЧРД, Цвета! Много щастие и сбъдване на всичките ти желания!!
 Къде се изгуби? Да не напуснахте страната,както се канехте?

Честит ти мъжов Рожден ден,Дани!Да е здрав и доволен,че на ръце да ви носи двечките мадами!

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 11:57 от blanc

# 263
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЛУ! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ГОРДА МАЙКА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА!

bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, CVETA80! МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТНИ МОМЕНТИ! [/b] [/color] [/size]

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 12:44 от Eliona

# 264
  • у дома
момичета, много ви БЛАГОДАРЯ!  Hug

трогнахте ме с пожеланията   bouquet  Hug   bouquet обещавам да ви се реванширам по-късно с почерпка  Mr. Green

cveta80 ЧъРъДъ  Hug   bouquet Дани ЧъРъДъ на мъжлето ти и повече да ви слуша  Hug  Mr. Green

# 265

Честити Рожденни дни на Блу и Цвета80. Присъединявам се към всички пожелания по-горе, много бяхте оригинални всички.
Честито и на татито на Найа.

На всички пожелавам по-честа среща с това от картинката.

# 266
  • София
Много рожденици днес!  Laughing
Блу, честит ти рожден ден! Много здраве, любов! Бъди все така слънчева!  bouquet
Цвета80, честит и на теб!   bouquet Много хубави емоции!
Дани, честит празник и във вашето семейство! Да те слуша и обича мъжлето!  bouquet

# 267
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,  БЛУ Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЦВЕТА 80
Честит рожден ден и на мъжа на Дани
Ех, 4е хубаво..... HugМного празници и добро настроение цари в нашата теми4ка.ПОнеже напоследък не ми остава много време да пиша, поне ви 4ета и се зареждам с положителни емоции Simple Smile

# 268
  • София
Дани,аз комбиниран подарък за мъжа ти мисля да пусна Twisted Evil

да си представим,че ти си на снимката Peace

# 269
Блу, Цвета80, Честит рожден ден! Пожелавам ви много здраве, любов и късмет!
Честит празник и на тате Стамен!

Ние продължаваме да сме с Т и разстройство и за съжаление не виждам подобрение въпреки АБ. Sad
Mmilena, странно откъде сте хванали тази екзотична шарка. newsm78 А зъбчето изби лесно, но самото прорязване на венеца протече около 2 месеца и беше кошмарно - будеше се постоянно през нощта, мрънкане и т.н.
Elwing, за киселото мляко е моя теория Mr. Green, но смятам, че тези изследвания не се отнасят за бълг. кисело мляко, а пък и е доста по-натурален продукт от АМ-а. Да не говорим, че сигурно всички сме отгледани с кис. мляко и виж ни сега колко сме умни и красиви. Mr. Green

Пуснах малко снимки в 10 месечните поради липса на албум "Първа планина". Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт