На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!

• 10 129
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

НА ДИДИКА,

НА БЛУ,

НА ЦВЕТА 80

И НА ТАТИТО НА НАЙА!

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! 
bouquet

Анди, дано Гого скоро се подобри! Снимките са много готини, особено тази с магарето Laughing

Много ми харесаха и снимките от Русенската среща.

Ммилена
, мина ли шарката?

Душето, оздравявайте по-бързо!

Аз от 1-2 седмици пускам Ирма да си играе в пясъчника с другите деца. Тя е най-малката, но й е много интересно. Само дето аз сънувам кошмари, защото е много мръсно...Бърша я с мокри кърпички, а като се приберам я изкъпвам набързо в мивката, дано това е достатъчно newsm78

Аз никога не съм предлагала заглавие на тема, но сега мисля да блесна с оригиналност:

АВГУСТ 2006  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 15:03 от Ммария26

# 271
 hbday      baloni       hbday     мили Блу и Цвета80!

И аз като Мадона се присъединявам към всички пожелания по-горе.

Честит Рожден ден и на таткото на Найа! Дани, да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 272
Честити да са ви рожденните дни, мацки, на Дидка, Мики и Цвета!!! newsm51
Мого здраве, любов и щастие безкрай!!!

# 273
  • софия
Анди,прекрасни снимки!А,Гого колко много е възмъжал  Shocked!Много пораснал ми се струва!Мацка,сигурно са ти го казвали стотици пъти ,но си одрала кожата на баща си  Peace!
Момичета,благодаря ви за пожеланията  Hug!Дано ме слуша повече  Whistling...не ,че се ми е лош,но винаги има какво още  Wink!
Аз пък нещо още от снощи ми е едно отнесено и нямам сили,за нищо.Сега си премерих Т. и имам 38  Confused!Какво пък сега,ще ме мори  newsm78!Иначе нищо не ме боли само съм гроги...
Бубе,колата,ще я задържа,а мацката я връщам с 200  Mr. Green!Нали знаеш,за покритото мляко  hahaha...

# 274

Честит Рожден Ден Блу и Цвета80!

Много здраве ,любов и красиви моменти с вашите слънца!
dani777kЧестит ти роажденик.Много да ви слуша и обича!  bouquet

# 275
Дани, взимай мерки бързо.Мен нали ме тръшна същото 4удо преди няколко дни ooooh!.Пих парацетамол и вит. С- ударни дози. Не знма дали това подейства или  горещите душове и здравия сън , но на другия ден бях като нова Peace.Дано  ти се размине на теб и то по-бързи4ко Praynig

# 276
  • София
Бубе,колата,ще я задържа,а мацката я връщам с 200  Mr. Green!Нали знаеш,за покритото мляко  hahaha...
Дани,не четеш ли дребния шрифт,злато,мацката си представяме,че си ти!!!:)Да оздравяваш!

# 277
Ето ме и мен! Simple Smile

Моя колега е в отпуск и аз ще ПОЛУДЕЯЯЯЯ! Twisted EvilВсички решиха сега да се разработят!

Честит Рожден Ден на Blueeye!Желая ти много здраве, късмет, верни приятели и любов!

Честит Рожден Ден и на Cveta80 и на таткото на Найа!И на Didika със закъснение!Много сбъднати мечти!
Vst_80, честито християнче!Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Честити зъбчета на всички нови "зайчета"!
Добре дошли и на всички почиващи на море и планина! Simple SmileКога ще дойде август?!?Искам и аз! Laughing
Karim, как мина първия работен ден?
Juliana, ние ще сме на Созопол, но чак август...А случайно да си чула отзиви за детската кухня в Созопол?

Спирам, че работа ме чака!
Марти, Гого бързо да оздравяват! Hug

# 278
Да е жив и здрав татито на Найа!
Много да ги обича и само на ръце да носи двете си момичета !
  Grinning

# 279
  • по света
Честит рожден ден на  Blueeye,Cveta80 и на таткото на Дани!!!!!
Ember ,аз съм тук сигурно до септември,а може и по-късно да се прибера,така че се обади като дойдеш Wink  Детската кухня е затворена защото жената си е счупила ръката аз исках да я ползвам цяло лято,по-нататък ще я търся пак.Щели да правят подписка тук мамите за държавната кухня,но дали ще променят нещо незнам аз и готвя и купувам пюрета от Бургас.

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 17:07 от juliana

# 280
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС - БЛУ, ЦВЕТА80 И ТАТКОТО НА НАЙА!  bouquet  bouquet  bouquet
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ!
Vst, честито християнче! HugЧестити първи и поредни зъбки, да са бели и здрави newsm47
Болните мами и бебчета бързо да оздравяват Praynig
При нас нищо ново, освен че докато ни доставчиците се наканят да ни пуснат интернета и сте изписали темата.
Хубава вечер на всички! Hug

# 281
Честит рожден ден и на Цветето80, и то да ни е живо и здраво, все пак е много специално усещането да си роден на 4ти юли, или  Joy

Пепърче, ами и аз това се питам, как го гепнахме това чудо, хич не ми е ясно newsm78 Ама ни умори всичките, като парцали сме. Тук перманентно се сменя жега над 30 с дъждовно под 18, сега сме на втория модус, днес аз съм ентъртейнър на малкия, хич не мисля да го изкарвам на дъжда и да ми хване есенната версия на същия вирус Naughty
Момичета, тази т.нар. 6та шарка е много разпространена при бебетата, съпроводена е от тридневна температура над 39 градуса, след което бебето се обрива с много ситни пъпчици. Препоръчително е никакви антибиотици, за да избие по/бързо. Детето придобива доживотен имунитет, не е страшна като другите Naughty

# 282
Ох мами, много ми стана тъпо вчера.
Докато правехме оглед на един апартамен с агент от фирмата, установих, че липсата на врата на спалнята прави апартамента неподходящ за обедната дрямка на детето. И агента се обръща, въпреки любезния си тон: "Ами то с дете е трудно , повечето имоти са така"

Стоя и вече 2-ри ден си мисля какво се опитваше да ми втълпи: Колко е трудно да имаш дете ли, че нямаш обикновенно избор ли

Що за хора са с подобно мислене. Нима цял живот съм имала дете, но винаги съм постъпвала с разбиране към млади майки.
И в този ред на мисли, по-мин. седмица се качих в трамвая с детето.Беше по обед вече,топло (навръщане към вкъщи), малкия нададе вой. Неиздържах и го взех на ръце. Никой не благоволи да ми отстъпи място.
Всеки гледа и му се усмихва. Стоях права, като най-много се притеснявах на спиране-доста е грубо

Съжелявам, може би не е тук темата за обсъждане на тези неща, но предполагам и вие сте имали подобни случки, който ви карат да се чувствате странно,( аз дори отчасти неудобно) от реакциите на обществото ни

# 283
Честит рожден ден на Блу!!!

Честит рожден ден на Цветето80

Пожелавам ви всичко и искам да се сбъдне!!!

Честит рожден ден на татито на Найа[/size]!Дани,да ви е жив издрав,много да ви обича и глези!! ,да ви вози насам ,натам. Wink

Анди,нямам идея от къде япипнахме баба Шарка....
Ммария ,Марти вече е добре,нямама температура вече 3-ти ден,а и обривчето преминава.И аз така я пуснах Марти в мръсния пясък и после с татито се скарахме,че заради това детето се е разболяло. #Cussing out

И последно-слушам концерта на Мерилин Менсън от балкона,не че съм му фен,ама нямам избор-близо сме до ст.Академик  Mr. Green

# 284
Dani777, и да качиш снимки в "Моята яхта" Joy

Общи условия

Активация на акаунт