На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!

• 10 129
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЛУ!МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦВЕТА 80.НЕКА ЩАСТИЕТО,КЪСМЕТА И ЛЮБОВТА БЪДАТ ВИНАГИ С ТЕБ!

ДАНИ777 ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ ОБИЧА!

# 286
  • гр.София
Dani777, и да качиш снимки в "Моята яхта" Joy
Peace
 Уредихте я Дани по суша и море.Остава самолетче някой да й подари.

Бебон,за градския транспорт си права да се ядосваш Tired Ама на тоя агент,дето сигурно дете си няма,че е и мъж-ж-ж,какво му се връзваш?!

# 287

Здравейте Laughing
  bebonАма сподели си,нали сме затова? Да ти кажа аз не смея да вляза в автобус,точно защото незнам дали ще има кой да ти помогне или да ти влези в положението.
   И с тия вируси,съвсем се плаша.Доста деца бяха болни около нас,но добре,че засега ни се размина Praynig
  Бързо се оправяйте всички болни.  bouquet

Лека вечер от мен Hug

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 22:35 от elli78

# 288
Бебон, за съжаление това е нашата гадна действителност и еждневие за много майки. Честно казано на мен  неведнъж ми се е искало да се ка4а  на трамвай за 1-2 спирки и да стигна по-бързо и лесно, без да товаря коли4ка,  в колата, да слагам стол4ет аи т.н... ooooh!.НО - винаги бързо размислям.То4но поради същите при4ини, които ти си изредила Rolling Eyes.При мен пък го има и другото притеснение- ще се засили някой усложлив господин да помогне с ка4ването на коли4ката , ще я хване на място , на което не се лови( например за борда за кра4ета), и ще се с4упи Sick.На зълва ми така й строшиха коли4ката във Франция...Като ходихме до Плевен миналия месец се изкупих  да повозя и себе си и ДАрия  на градски транспорт( там са тролеи), та я ка4их за 1-2 спирки Grinning.За мое щастие Дари не се размрънка , а й беше интересно.А коли4ката успях много бързо да ка4а и свала сама преди да ми помогнат.
Ех, ако знаете какъв мързел ме е налегнал..... CrazyСлушам телевизия, гледам с малко празен поглед в компютъра и пия бира.Май ще ходя да си лягам, 4е много бири ми дойдоха Blush.Стна ни навик да пием  бири4ка в парка на прохлада.Дари се забавлява с другите деца( събираме се няколко майки и татковци), ти4а и беснее, а после е уморена и заспива бързо-бързо Grinning.Е- тази ве4ер не пожела да си изяде супата, но..здраве да е . Хайде- 4ао за сега. Утре- пак Grinning

Дани....наздраве!!!!! Wink

# 289
Да, много мъчна тема с болното ни общество, аз също не искам да я коментирам, че всеки път побеснявам, а като съм в България даже и крещя на разни не дотам тактични хора, колко му е, като ми падне пердето, пък майка ми все я е страх милата, че ще ме бият някъде, особено онези по-нахалните дебеловрати неприятници, за които думи като конституция и конвенция са сходни с проституция.
И понеже хич не ми се хабят още някакви си десет-двайсет годинки от младия ми живот в доизхабяване на нервите заради точно такива наболели теми, ние с мъжа ми просто си взехме багажчето и се преместихме само 900 км по на Запад, където вече се диша спокойно. Ей така, оставихме напълно готов апартамент, супер заплатена работа с три нули4ки зад цифрата, супер уреден и удобен живот, напук, от инат и заради принципите, че човешкото достойнство и гражданските права са по-важни от ухолството и удобствата!!!
Сега ми е по-добре, на трима ни ни е по-добре, честно! Не толкова от към материалното, което имахме, а сега вече не в такава степен, колкото до качеството на човешкия живот... И да, вече мога да се возя свободно в градския транспорт, когато и с каквото си поискам, дори това може да е невероятно усещане.
Лека нощ момичета, прекалих, простете ми!

# 290
Здравейте момичета и сладки дечица!
Първо да благодаря на всички за милите пожелания за рождения ми ден. Станах на 30 - не ми се вярва, но е факт. Сякаш съм на 26.
Ето и малка почерпка от мен :

Не съм ви забравила, но съм в Хасково с малката, а там не ми остава време за интернет. Като се прибера вечер, влизам, но е късно - към 1-2 часа, само ви чета и не пиша, застото ми се е прецакала кирилицата и нямам време да се занимавам с оправянето й.
Добре сме и двете с Маги, голямо диване е, нямам думи. Полудяла съм тотално. Много е палава наистина. И да се похваля - пусна се самичка да ходи. Прави няколко стъпки (ходи сама около 1 - 1,5 метра), оглежда се и като не си намери опора се смъква по дупе.  Мислех да я запиша на детска кухня, но тя яде всичко и се храни с това което ядем ние. Станала е 9 100 и 74 см. Запоследния месец е наддала само 100 гр. което е много при цялото лудеене.  Къпем се по 2 пъти на ден, защото там е по-топло, а и на нея явно й доставя огромно удоволствие. Тук съм до края на седмицата и пак ще ходя към Хасково. Много ми липсва моето момиченце.  АААААААА забравих да поясня, че по цял ден с нея се занимават майка ми, баща ми и баба ми, аз отивам за няколко часа следобяд и после пак по кафета, дискотеки и купони. Бях забравила какви са тези неща. Но да са живи и здрави родителите ми.
Изпращам на всички ви много целувки и ви пожелавам едно весело и прекрасно лято изпълнено само със смях и прекрасни моменти.
До скоро!

# 291
  • София
Марти си има 6то зъбче, след няколко кошмарни нощи, най- накрая проби.
От раждането му до сега,  той не е спал нормално, имам предвид, че не е спал непробудно повече от 4 часа.  Tired newsm78 Има ли и други такива бебешори?  Вече незнам какво да правя. Rolling Eyes

bebon , гадно е, и аз много се ядосвам, но наистина няма какво да се направи. На мен два- три дни ми се налага да се возя в трамвай и да ви кажа, помагат ми. Даже вчера ватманката се притича на помощ.
dusheto и майка ми се страхува да не ме набият някъде, ама не мога да си мълча  #Cussing out

# 292
Добро утро мамчета и бебчовци:)
Karim Честита ви 11 месечинка на патерица! Да палавее и да бъде здравичък Дани!

Velmar Оздравявай!

Vst частито християнче!

Мадона много сладка е Нори и в тоя басейн се е опнала като кралица на трон.

Blueeye Ния има много сочни устни. Ще има да я целуват батковците

Pepper Лора си има заигравка и как гледка върните. Мацко, ти си много финна.

Bebon Пресиан какви очета има.

Marulka Стефани в басеинчето с греблото и водичка до горе - пупанче, така ме зарадва.

И много снимки на чаровни майки със сладки бебоци, когато ми остане време от робота ще гледкам още и ще пиша повече.
Да ви се похвалим, вече се отпускаме да ходим, когато имаме в ръцете пръчка или тракалце, но на завойте се заваля.
Целувки на всичкиии:)

# 293
  • софия
Добро утро!
Мислех,че вече сме с някоя нова приказна тема,а вие не сте се скъсали снощи от писане.
Времето е уникално  Grinning!Имахме нужда от малко хладнинка.Мисля по-късно да сложа дъждобрана и да се разходим с Найа ...по Витошка  Grinning!
Вчера ходих до Била да купя басейна с палмата,но нямаше!Имаше само от този,като на Блу.
Аз май съм по-добре,а никакви лекарства не пих  newsm78!

# 294
Добро утроооооо,Дани,браво че си по-добре....То и аз май днес ще прегледам Витошка,ама към 16ч.И ние търсим басейна-палма,ама никъде го няма  Sad
Велмар-ти оздравя ли?Кажи доволна ли си от кухнята?Ти ли ходиш да я взимаш или ти я носят вкъщи?Дари харесва ли я?

Ние днес сме станали в 5  Shocked и сме мноооооооооооого кисели!!!

# 295
elen@ , и ние сме така, но мисля че повечето кърмени бебета спинкат така newsm78

Мисля по-късно да сложа дъждобрана и да се разходим с Найа ...по Витошка  Grinning!

dani777k, аз имах същите планове за днес + кафенце с приятелки, но май ще ги отложа, защото тааааака ме мързи. Tired

mmilena, не вие ли е време пак за спане? Laughing

# 296

mmilena, не вие ли е време пак за спане? Laughing
Време ни е,ама...........Мартина яде една кора от банан,аз и давам бананче-тя не ще....взимам и кората и пищи... Mr. Green,като и я дам сладко сладко си я яде.....Та така сме у нас бананите ги ядем с обелките  Mr. Green

# 297
Здравейте и от нас!
mmilena басейна го имаше онзи ден в Пикадили в Мола  Peace. И моят брат ядеше дълго време само обелките от бананите  Grinning и ние със сестра ми бяхме многооооо доволни  Mr. Green

# 298
Здравейте ,момичета! HugДнес май ще бъдем по-активни в това време Wink.Само да има къде д апишем, 4е тая теми4ка  привършва Rolling Eyes Аз оздравях отдавна. В смисъл- тоя вирус ме тръшна от единх следобед , ве4ерта бях като парцал, а на сутринта- все едно нищо не е било.Мерси за подкрепата Hug. Дидика, радвам се 4е ст добре.Няма ли да си идвате ве4е насам?МИленка,  Дари много харесва кухнята. Записах я на Джуниър меню, защото имат диети4но меню за деца с алергии. За съжаление не я доставят до вкъщи, но пункта ми е зад блока, така 4е не ми е проблем.
Тия басейни ги гледах онзи ден в Практикер. Има и модел с гъбка, и с палма. Само ни е ли нямаме такъв newsm78
Сега сме се събрали с една приятелка  и нейната ебка, 4е ще изкуфеем по сами вкъщи с децата Crazy.Те гледат филм4е на Бейби Айнщайн  и се забавляват, а ние   пием кафе. Ех- идилия Grinning
Дани , не казваш как изкарахте снощи Wink.Размина ли ти се боледуването?
Хайде, после ще пиша пак Peace

# 299
  • София
Привет!  Hug
И мен ме радва хладинката. Въпреки, че ако вали ще се разхождаме с колата  Crazy
Ооо, не само кърмените бебета не спят повече от 4ч нощем - и ние сме така.  Tired Но тази нощ беше по-лека - с 2-3 будения. Но поне не ме вдига в 5-6ч  Stop
Анди, за кис.мляко и АМ съм на друго мнение, но както сме говорили много пъти - всяка майка си решава сама  Peace
Велмар, какво представлява диетична кухня? Не слагат яйца и какво още?
Дидика, браво, мацка! Аз се чудя в друг живот ли съм ходила по диско и такива работи... ooooh!
Ели78, оченцата на Ивчо се оправят вече, пупу! Не изолираха нищо при изследванията и решихме, че го дразни я някоя цъфтяща растителност, я слънцето ... Вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт