На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!

• 10 140
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Тези дни направо луднах от разни задачи и не можех да си пиша на воля,както аз си знам  Mr. Green!
ВСТ,мерси миличка,за бързото включване по моя въпрос,но си права че надали,ще се ориентирам в Орландовци и ще се възползвам от предложението,ако е удобно ти да ми вземеш същата,като на Лори  Hug!Само не знам кога,ще се "намерим',защото при мен нещо изскочиха много програми,за следващите 4-5 дена  Thinking!
Ние онзи ден,като ходихме при педито и на мен ми каза по въпроса за Вигантола,ако имам в наличност да си продължавам да и давам,ако пък ми е свършил да не купувам,защото Найа и без това скоро щяла да стане на годинка,а пък той се давал до тогава...,абе луда жена...
Иначе сме 76см. и каза,че сме 10кг. и 200 и 300  Rolling Eyes!Този кантар на който я мереше до сега "хващал" до 10кг,но тя пак я сложи на него,а това 200 или 300 го реши по удара на стрелката  ooooh!!
За потенето и обривчето от жегите,АКО съм искала да слагам сол във водата,като морска да станела и да я къпя така  Wink!Не мисля да го правя  Mr. Green!
Още щях да пиша,но к'во....
Ира,не е истина малката какви мигли обади  Shocked!Страхотна е !

# 76
  • гр.София
 Честит Първи Рожден ден на Боби и Тони!Да растат здрави,умни и щастливи!

Дани,това с кантара е върхЪТ!

# 77
Уф, колко сме хрипави и кащляви, хич не ми се пише...

# 78
Честит Рожден ден на Боби и Тони!  bouquet

Мерси на всички за отговорите! Ирма яде с апетит само няколко храни и се чудя с какво да й разнообразя менюто. Мерси за рецептите! А за спането - не дава нито да я гушкам, нито да я люлея, нито търпи да я сложа някъде - изправя се веднага, мрънка. На леглото се катери по мен, после се строполява, гушва се във възглавницата ми и след секунда пак става. И това може да продължи цял час без да заспи. Накрая заспива на цицата или навънка в количката, но във възможно най-неподходящото време...А пък как спи - само дето не ходи на сън doh
За къпането - ние я къпем в коритото, но тя стои права. След това я поливам с душа, дори главата с него  й мия. Е, не се кефи много, но търпи...
Душе, дано вече да почне да ви минава!  PraynigА Виброцил поне не може ли да му сложиш? Аз така и не разбрах какво стана с д-р Хауз - застреляха ли го, верно ли утрепа онзи човечец? newsm78 Ама щото от последната серия гледах 15 мин. ...

И ние днес бяхме на консултация - 73 см., 8,460 - "предписаха " ни по малко каша и за закуска, и за вечеря. Само да не се запече...

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 21:39 от Ммария26

# 79
Честит първи рожден ден на Тони и Боби на мама Ема! Много да сте здрави, весели, игриви !!!

dushe,  много е гадно да е болно детето ти. Ние скоро бяхме така, със силно зачервено гърло+ прекашляне рядко+ много кихане и хвърчаха сополи. Педи ни даде Оспамокс 250мг (нямаше темп.), сироп за кашлица-билков, и капки за нос Xylometazolin за бебета.То иначе неможеше да диша, и му сложих висока възглавница да спи, докато не се оправи.
После направи алергия от Оспамокс, и чух как 2 лекарки го оплюваха, бил голям боклук, или някаква съставка от него.

Да се оравя детенце бързо, че е мъка да е болничко

А за приспиването на Преси, един ден неиздържах нито на диндикането на ръце, нито в кошарата.....уморих се и аз от неуспешните ми опити....постелих на земята една олекотена завивка, сложих моята и неговата възглавница...и така лягаме...Ако има той енергия за изразходване, става и си играе с играчките, после ляга пак до мен. Хем и аз си почивам. Че понякога ни отнема 1 час да се приспиваме.

Айде лека за сега от мен!

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 22:39 от bebon

# 80

Момичета от 2 дни Даяна неиска да пие АМ най-много да изпие 50мл. и започва да ми бута шишето,а иначе пюрета,попара,каша,грис яде като за световно  Wink,слагам бисквити в АМ или плодово пюре и пак неиска  newsm78,та въпроса ми е ако продължава да неиска АМ вечер мога ли да и давам само каша   newsm78

Нормално децата на тази възраст трябва да приемат по около 400мл АМ/кърма/млечни продукти, за да е пълноценно храненето йм.Аз днес бях на консултация и точно това разпитвах лекарката ни( която е много добра ),та тя ми обясни подробно жената.Чрез горе-долу това количество децата набавяли необходимата доза калций и белтъчини, така че ако не иска временно АМ, гледай да компенсираш със сирене, докато си върне апетита към млякото. Или пък опитай друго АМ. А за кърмата- колкото повече, толкова по-добре Simple Smile)
успех!

# 81
Здравейте от мен!
Последните дни Тони ми се буди все рано-рано и не ми остава време да пиша като хората. Не ми дава да стоя на компютъра и ако е в проходилката направо идва и ме дърпа за ръката. Днес за първи път дадох пъпеш и се прие много добре.
За приспиването - ние се приспиваме на цица най-често, ако вече не иска да суче слагам една възглавница на краката и го люшкам докато заспи, краен вариант да го сложа в количката в коридора и да се приспиваме там. Някой път ми отнема много време докато се приспим и се изнервям. Гадния номер, който ми спретва някой път е като тази вечер - дремна си 1/2 час след 8 и сега е купон и дивееене. Сега до като не си легнем и не засагасим всичко и той да е при нас няма да заспи.

miss_74 готова съм за среща когато кажете, но слдеващата седмица ще пътуваме до Плевен и после до Троян така че няма да сме в Пловдив. След това съм съгласна. Peace

Болните да оздравяват бързо!
Забравих какво щях да пиша още. После пак. Wink
Лека вечер!

# 82
Здравейте!

на вече порасналите мишленца Тони и Боби! Растете здрави и много усмихнати дечица!

dusheto дано по-бързо се оправите с твоето слънчице  Hug

Аз съм се хванала да приготвям нещата за утрешния ГОЛЯМ ДЕН за нас  Grinning. Стискайте палци всичко да е ок, въпреки, че аз съм сигурна, че моето мишле ще опищи всичко  smile3514

Желая ви от сърце сладки сънища на всички  Heart Eyes

# 83
Здравейте момичета аз пак се включвам с нощтния блюлетин  Wink
vst_80 много ти благодаря за информацията!Ще помоля една приятелка в София да ми го купи! HugА за утре не се тревожи всичко ще мине по план,а дори и да има издънки с тях е по весело,важното е да запомните момента защото това е един много мил спомен!Целувки на бъдещото христянче Лори! Heart Eyes
bebon много ти благодаря за инфото за басейна!Много хубава идея за приспиване си имате ! Peace
Blanc нищо чудно и поезия да пропиша,все пак тук е града на поетите  LaughingСофийката как е ?
Dreams приемам всякакви предложения за приятелки  Hug А за киселото мляко не е ли рано  newsm78
albena_vlady от както започнаха жегите и аз съм все недоспала,много е гадно наистина! Close Браво за спането,ние с Ники бяхме така,но сега с Еличка използвам всеки миг за да я гушкам,малко ми пречи, но вече така свикнах ,че не тя ,а аз не мога да заспя без нея Rolling EyesЛуда работа!
И ние като Бланк секса го оставихме за през деня  Crazy
dusheto много е гадно с тази хрема, пробвай ако търпи, му сложи памуче с ракия в ушите,разбира се добре изцедено,загрява главата и хремата минава много бързо Peace
IrrA 78 много е сладка малката,миглите и са наистина като от реклама на Макс фактор! Flutter
pepejeans ние тепърва ще се сдобием с такъв басейн (надявам се)  Wink
Много е гадно да има болни дечица!Бързо се оправяйте! Praynig

dani777k твоята докторка го раздава като на женски пазар +- няколко стотин грама  Laughing

Kaili   това със заспиването около 20ч е много гаден номер и Елица го прави понякога,затова сега я тормозя да ходи и не и давам да спи докато не стане поне 21:30ч.

Честит рожден ден на Тони и Боби!Да растът живи и здрави за радост на родителите си!  bouquet
Много ми се иска и Ема да се разпише,все пка и в Канада има нет  Wink
Айде да не показвам рога ....

П.С Тази седмица благодарение на мечетата на Албена си имане и ние жираф!Много е готин и Елица много му се радва цял ден си играха с Ники! Много съм щастлива!

Да взема да приключвам ,а ? Mr. Green Blush Embarassed

# 84
Вече е Петров ден так че:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 85
  • гр.София
 Среднощно включване Simple Smile Утре ще избягаме от София/град/.
 Vst_80,успех утре с двете празненства Hug!

Честита Първа годинка на Лора! Пепър,да ти е жива и здрава"хуната",да имаш много поводи да се гордееш с нея!

И...
...Честит Петровден на всички именяци!

Мама Марго- wavey

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 01:24 от blanc

# 86
Оххххх, моето мишле преди малко се събуди със запушено носле и 37,6 температура и сега се върти в легълцето и не може да заспи  newsm45

# 87
От притеснение забравих да честитя на всички, които имат имен ден днес
и разбира се първата годинка на нашта адашка - мило Лорче бъди здраво, усмихнато и много щастливо детенце

# 88
Ще ме извините ама наистина нещо не съм  в час  Embarassed Crazy
Ето и една скромна почерпка за нашия двоен празник днес - нашето тати става на 30г Laughing и предстоящето кръщене на Лори - дано само детенцето ми да се събуди добре и всичко да е наред  Praynig

- нещо за стройна фигура  Mr. Green
- и нещо за разхлаждане
- а това за раннобудните

# 89
  • гр.София
 Vst_80,дано да е от зъбите само и да устискате до събитието.

Общи условия

Активация на акаунт