На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!

• 10 136
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Mama Margo ,ние сме със същия басейн-Палма. От Фантастико за 18лв. го взех преди 3 седм.

# 61
Добра вечер, милички!
След като близо два часа гладих и направо ми призля, сега направо отивам да се забия под възглавницата Mr. Green
Мамо Марго, браво за изпита!!!
Овесени ядки давам готови от пюретата на Хип, а отскоро просто купувам кутии с овесени ядки, или смесен ядки за бебета, там се слагат в 100 мл кипнала вода 3 супени лъжици ядки, добавя се по избор плодово пюре, аз настъргвам ябълка, круша, смачквам бананче, и хоп ето готово овесено-плодово пюренце, което предлагам към 17/18 часа. Но не знам дали такива кутии предлагат в БГ, аз си нося всеки път, като идвам, храната за бебето.

# 62
Хм...такава каша с овесени ядки още не съм му предложила на моя хубавец. Трябва да опитам. newsm78 Горкото цялото е на пъпки...ауж включвам машинка против комари. Мажа го тук с фенистил и се надявам да облекчи сърбежа. То тези дни в Бургас всякакви насекоми плъзнаха от жегите...Баси и ужаса.
Ние се преспиваме с клатене и люшкане, но понеже вече тежи,аи се поти в мен намерих му цаката с едно шезлонгче на Чиполино в което го храня. Пускам го в легнало положение и го люшкам докато заспи. Инъче не става.. Това е голям кошмар за нас, защото където и да решим да ходим носим и шезлонга. То инъче няма заспиване, а само мрънкане и рев.
Вчера му подстригах къдриците, че много жега.. Инъче смятахме с баща му да му оставим голяма коса. newsm78 Сандалките които му купих последно(едни кафеви на Бикал) отново са му малки. Баси и растежа... #Crazy

# 63
  • гр.София
 Привет!
Много четки,много чудо,но и аз да си кажа-що е августинско-все е хубаво!! Русенки,пишете ме във вашия фенклуб.
Ира,много сте чаровни. А на малката миглите са като на Лори на vst_80. Завивате ги специално нагоре ли-я, споделете женски хитринки за пърхащи мигли Grinning
 Мама Марго,третото ти изречение съвсем като по Елин Пелин си го докарала!

И ние сме мно-ого зле с овеса-става една лепкава гадост.Аз го обичам, ама София-не!

Eli_ym, да ви е здрав и щастлив таткото,на патерица! / Брей,солидна гупа празнуващи и черпещи се очертава за Петровден/

Какво ли правят "гадните курортистки"( цитат от Дани)? Няма ли да се връщат вече?

Прохладен ден  bouquet!

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ТОНИ И БОБИ НА EMA! МНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! 

# 65
Здравейте от мен!
Днес ми е едно криво, как ще изкарам не знам ooooh! Снощи си легнах късно, не спах добре, а за капак мъжът ми сутринта рано ми връчи Деница в леглото да си играем, при условие, че две не виждах. Поне тя спи, та да не е кисела. Довечера пак ще имаме гости и не знам как ще ги посрещам спяща.
МамаМарго, поздравления за изпита  bouquet
Ммария26, аз овесени ядки вече не приготвям. И Деница не ги хареса, както повечето августинчета тук, но пък яде попара, кус-кус, каша. Заспива винаги сама в нейното си легло. Когато й пробива зъбче и е кисела се случва някой ден да я понося преди заспиване, но само толкова. Категорично съм забранила да спи при нас Naughty, защото имахме много голям проблем с баткото в това отношение.
За къпането - аз си къпя Деница в банята във вана на стойка още от раждането й. Поливам я, но не съм ползвала слушалката на душа и не знам как ще реагира. Обича да пляска с крачетата и да си къпе разни играчки. Кръцнах й малко перчемчето, че й влизаше в очите. Татко й дава зор да я подстрижем още за да не й е топло, но аз не давам, засега удържам положението. Тя и без това няма много коса и често ме питат дали е момче/макар и с рокля или в розово/.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И БОБИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! newsm59 newsm38
Ставам, че Деница се събуди и трябва да яде. До по-късно и приятни разходки Hug

# 66
Привет и от мен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И БОБИ!

Вчера минах през Прасешкия магазин - НЯМА машинки на Чико против комари - никакви!
Токи също не обича овесена каша. Сега съм му купила на Хип овесена каша с плодове - дано му хареса.
Поръчах на майка ми да закваси кисело мляко. Мисля, че вече му е време да опита, но докато имаме възможност ще си го квасим ние.
МамаМарго - това със зърното на тати направо ме уби!  Joy  Joy Честото за изпита. Аз има една много готина приятелка, която в момента живее в СЗ и има бебе на 1 г. и 5 м.
Много хубави снимки и морски и не толкова морски   Laughing и аз почти се навих за морето, даже си избрах и хотел на доста прилична цена. Сега чакам офертата за Формула 1 и ще видим кога ще имаме възможност да отскочим до морето.
Хайде бай до после!  Heart Eyes

# 67
Добър ден! Simple Smile

Честит Първи Рожден Ден на Тони и Боби!Много здраве, късмет и безгрижно детство!
MamaMargo, браво за изпита!
Eli_ym, честит ти рожденник на патерици!Да ти е жив и здрав и много да ви слуша и обича!
Русенки наистина са много хубави и снимките са много сладки - трима се борят за сърцето на една дама... Laughing

За овесените ядки и при нас е същото положение - хапва по малко, но не ги харесва.А кус-кус-а - направо беше потресена каква е тази гадост.Лапна лъжичката,след което с ужасена физиономия започна да "пуска" навън топченце след топченце... hahaha

Днес май ще е по-нормално времето.Приятни ви разходки! Simple Smile

# 68
Добро утро,
едва съм отворила очите, истински кошмар беше тази нощ, в която Начи се погрижи никой да не спи. След като вчера доки ми каза, че нищо не може да се направи за кашлицата и хремата, защото са вирусни, слагах само Стеримар, и вечерта малкият съответно се счупи да кашля и да киха, не може да диша през носа, будеше се непрестанно и плачеше. Ние с татко му се видяхме в чудо. Към 3 и нещо го изпратих да ходи в хола да поспи малко, а аз се гътнах на леглото с малкия. Днес сутринта положението е подобно. Иначе няма и помен от температура, жизнен е, но тези секрети възпират дишането изцяло. Сега го сложих да поспи малко, чувам го как буха и скрибуца като дърт пушач, после се занасяме моментално към аптеката и ще изкупя всичко за кашлица и хрема на моя глава. От хомеопатичните имаше един Стодал, нали? Ще видим какво има тук.
За капак, просто да е по-интересничко, мама също от днес е заразена, така че ще се гледкаме заедно с бебчо, мила картинка.
Тук пуснаха третия щтафел на Др. Хауз по ТВто всеки четвъртък, много съм хепи Joy

# 69
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И БОБИ!

# 70
  • софия
Лелееееее Русенкиииииии,к'ви сте  #Crazy мадами!Мисля,че августовските бебета и мами са наййййййййй!Ако някой не мисли така  box-ще се подготвя да го вразумя  Joy!

# 71
  • Бургас
Здравейте и от нас. Hug
Днес времето е супер,даже започна да прикапва
.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И БОБИ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ.

blanc дългите и извити мигли ги е наследила от баща си newsm03.Питали са ме доста пъти дали не съм ги рязала,като била малка.
Чао за сега.

# 72
[color=teal]ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И БОБИ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО [/color]     newsm51 smile3525

Снощи направихме първото къпане под душа със слушалката,ей това детенце се кефеше максимално Party,отдеве пак я изкъпах със слушалката и определено и е голям кеф  Heart Eyes
Днес нашето тати почива и аз най-накрая ще мога да отида на зъбар  Mr. Green
Момичета от 2 дни Даяна неиска да пие АМ най-много да изпие 50мл. и започва да ми бута шишето,а иначе пюрета,попара,каша,грис яде като за световно  Wink,слагам бисквити в АМ или плодово пюре и пак неиска  newsm78,та въпроса ми е ако продължава да неиска АМ вечер мога ли да и давам само каша   newsm78
Vst готови ли сте за кръщенката?  Laughing
Отивам на зъбар,приятен ден на всички  Peace

# 73
Elwing и на нас миналата седмица ни се зачерви едното оче само отстрани. Доки даде капки да капем и на др.ден беше и другото със секретче. После помина и сега едното пак му е зачервено. от вятър ли, от мръсните ръце ли, ние постоянно си търкаме очичките.

Mama Igi добре дошла!

Бубче, честито  прощъпване. Сега да си покрай шетачката...

Mmaria много не го кефи ов. каша, но със следобедния сън сме... мани-мани. Като си го гледах пред деня вкъщи заспиваше само на цицата, а сега с баба си навън им е по-лесно в количката. Вкъщи сме на един шезбонг, но понякога не го кефи и все едно има бодили на него. Иска на друго място да се приспива.

Adrianska вечер без биба ли заспивате сами?

Mama Margo браво за изпита! Това за зърното на тати ме разсмя. Ма много сладурски басейн си имате. Кефи ли му се?

Irra много искренни очички имате.

ЧРД на Тони и Боби. Да са много здравички и веселушковци!

От снощи Дани не спа много на два часа, спа по един и едно мрънкане-зъби ли са. И ние сме с хрема, прокашлюкваме, каквото хапнахме вечерта го върнахме-супата и малко сандвич върна. Кърмата засега я иска. Имахме температура, но до сутринта слава-богу я свалихме и в7 часа бяхме навън в парка. |После с баба си ги оставих и ми се късаше сърцето да съм покрай него, но трябваше да тръгвам на работа. Спинкало детето до 10 и нещо и папкал попарка.
Извинете, че стана толкова дълго оплакване, но да ми поолекне.
Цунки

# 74
Честит Рожден Ден на Тони и Боби! Да са живи и здрави! newsm59

А, мене днес такова главоболие ме мъчи, направо ужас. Така си легнах снощи и така се събудих сутринта. Вече съм пила две хапчета и ефекта е почти нулев. Незнам от времето ли е?
Miss_74 и аз имам проблем с вечерното хранене, но при нас иска само мляко. А, ти не се притеснявай, давай й кашичка, пък после мляко. 50мл са си 50мл, важното е все пак да има мляко, не й го махай.
Мама Марго, поздравления за изпита!   bouquet
Pepejeans, с биба заспива, но през ноща я плюе по някое време.
Днес навън се живее. Вятъра разхлажда много приятно, само малко на сянка и като седиш на едно място е по-гадно.

Общи условия

Активация на акаунт