Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Седалищното бебе е термин, използван за описание на позицията на бебето в утробата, когато главата му е разположена в долната част на матката. Обикновено през шестия месец бебето заема позиция, известна като "седалищна", с главата си надлъжно. През седмия месец бебето може да се върне към вертикална позиция, но до края на осмия месец, ако околоплодните води са достатъчни, то може непрекъснато да се върти. Това означава, че позицията на бебето може да се променя до края на бременността.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиен за бременни?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бременни?

и внимателно със слънцето.

[/color]

Ама такива сме си ние жените... 

Най-много да се е стреснала бебата, ама после си е заспала.
Честит рожден ден на Misholina. Много здраве и щастие мила
Честит имен ден на МАМА МИА. Да ти е живо и здраво името 
, само дето явно не беше издокусурена, щото мъжо не спря да мрънка, ама айде нищо 
(
И влиза оная паника разтреперен и вика- "Какво става бе? Коремче ли те боли, лошо ли ти е?" И аз викам-' Да лошо ми е, направо искам да умра" и драмата беше до тук, щото като разбра за какво е цялата дъндания и ме заряза да се самосъжалявам САМА 
), коланче и разни други дреболийки. А в OVIESSE в сити центъра какви сладки бебешки неща имашеее
страхотни и много исках да купя нещо, ама вчера ми разказаха една гадна история, за това как е приключила една бременност, а майката вече всичко имала и ме достраша
Не че съм суеверна, ама викам айде да изчакам още малко, тъкмо да пуснат и зимните нещица. Засега съм се ограничила само с три пижамки 
в 8-мия месец и се е запалила.
Била с някакъв комбенизон, а нали знаете едно време материята каква е била-найлон и синтетика и тва е полепнало по нея и косата и се е запалила, абе ужас
Ма добре, че в този момент баща ми се връща от работа и я увива в одеало и я спасява.
Но не се е стигнало дори до преждевремено раждане, само дето явно от стреса, аз съм си увила пупната връв около врата и като съм се раждала съм се пообесила малко, но докторите с две три приятелски потупвания по рамото за добре дошла са ме разревали
Тааа споко за бебоците.....

притеснявам се много....днеска се наду изведнъж и няма спадане! дайте съвет от какво може да е?
,:bouquet:
.4estit praznik na vsi4ki
Виртуална почерпка за всички, и потупване по тумбаците!