Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Седалищното бебе е термин, използван за описание на позицията на бебето в утробата, когато главата му е разположена в долната част на матката. Обикновено през шестия месец бебето заема позиция, известна като "седалищна", с главата си надлъжно. През седмия месец бебето може да се върне към вертикална позиция, но до края на осмия месец, ако околоплодните води са достатъчни, то може непрекъснато да се върти. Това означава, че позицията на бебето може да се променя до края на бременността.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиен за бременни?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бременни?
) (възможни са травма или тромб или де да знам кво). Ти от известно време те чета да се оплакваш мило, за това я иди да си те види специалист, за да ти е спокойно, а и да се предотврати ако може
), не си вкарвай таралеж в гащите, моля ти се.... На вас майтап ви се вижда като ви говоря за мойте кила, ама аз съм напълно сериозна- вервайте ми ако бях еврейка родена в германия по времето на 2-рата световна, хитлер щеше да направи от мен сапун за половината си армия....
Черния ми хумор тука не е много уместен, ама като изперквам вече 
. Шъ видим утре... Айде лека
. Наденце дано се оправиш скоро, че с тия подувания сме като мишелинчета пък и доста си боли. Аз да честитя рождения ден на misholina на патерици, ама от работата не мога да пиша. Но вече съм си вкъщи и ще си пиша колкото си искам
,:bouquet:
.4estit praznik na vsi4ki
Момченце или момиченце чакаш?
), за сега е това като полу4а другата седмица неЩата от бг и холандия Ще има оЩе снимки
, буйките са голяма гъзария
голм срам.
и на никой не го пожелавам, но знайте аз котки не харесвам но кучета много харесвам но вече си имам едно наум и да си призная аз лично след време мишко ако иска дом любимец бих взела ама и аз незнам какво може би някое по безвредно.