Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Седалищното бебе е термин, използван за описание на позицията на бебето в утробата, когато главата му е разположена в долната част на матката. Обикновено през шестия месец бебето заема позиция, известна като "седалищна", с главата си надлъжно. През седмия месец бебето може да се върне към вертикална позиция, но до края на осмия месец, ако околоплодните води са достатъчни, то може непрекъснато да се върти. Това означава, че позицията на бебето може да се променя до края на бременността.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиен за бременни?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бременни?
. Аз вчера бях на плаж и представете си бях единствената дето седя през цялото време под чадъра с 40ти фактор плажно масло,а хванах най-много тен. Явно и слънчицето обича мамите....
Това е похвално и аз да не остана по назад утре след ПОСЛЕДНИЯ ми изпит заминаваме за море с милото и кученце
Айде стискайте палци и утре и крааайййй.
, дрешки и биберончета
, направо полудях от кеф 
Сладурски неща- аз все обаещавам снимки, ама все ме мързи. Но все някога ще ви ги кача де!!!
абе днеска имам работа за трима.... Целувки момичета, ще се видим след моренцето

Почивчицата си е друго нещо, нали!!! Аз съм ЗА
срещичка на кафенце и нямам претенции за времето, само на мамите, които искат да дойдат, но още са на работа да им е удобно. Сега виждам, че към средата на седмицата го дават пак горещо, но да се надяваме, че тук морето ще ни пази малко от жегите. Ако искате да се уговорим за сряда, но за какъв час?
А мястото може да е някъде, където има и за хапване, че ако огледнеем
да имаме спасителен вариант. Дайте предложения, че аз нещо не мога да се светна за друго, освен за Годзила, или там е по-скоро за хапване, не за кафенце?
И да ни пуснеш да гледаме снимчици, че сме големи любопитки тука. 

. 
. не знам на какво се дължи, но от миналата седмица съм като все едно ме е газил валяк
. и наистина не знам от къде се пръкна тази умора???? ако имате идеи.....
стискаме палци-нали знаеш тук стискането на палци чудеса прави
знам, че има ЗАБРАНА да се споменават кг под 10, ама аз нали съм последната в списъка за Октомври ..че се изоставам
и аз открих сезона на пазаруването 
Явно силно сте стискали палци, защото се оказа , че нямам бактерии
Ох направо камък ми падна от сърцето 

Започвам и аз да пазаруваааамммм