Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Седалищното бебе е термин, използван за описание на позицията на бебето в утробата, когато главата му е разположена в долната част на матката. Обикновено през шестия месец бебето заема позиция, известна като "седалищна", с главата си надлъжно. През седмия месец бебето може да се върне към вертикална позиция, но до края на осмия месец, ако околоплодните води са достатъчни, то може непрекъснато да се върти. Това означава, че позицията на бебето може да се променя до края на бременността.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиен за бременни?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бременни?
Днес доки ни каза,че ще е момиченце
Пожелавам ви лека бременност и най-хубавите бебчета.

май малко останаха тези като мен които чакат последния момент
Ама едно нещо да си купя и сигурно вече няма да имам спирачки.
Последния месец хич не бях от активните, само о време на време надничах да ви пошпионирам.
(и вас и учебниците)
И аз имам идеи попринцип, но не сме коментирали с моя доктор нещо по-подробно по този въпрос. Обаче ми мина през главата, че неможе да чакам последния момент докато дойде раждането без да съм посетила болницата, в която искам да бъда.
Та стигнах до заключението,че май трябва да ида на ЖК в някоя от болниците, нали ? Понеже прочетох на едно място, че това е хубаво да стане няколко месеца преди раждане. Пък и чета мненията ви, че много от вас ходят на такива консултации, какво е нужно за да се запиша и аз на такава консултация ? Искам да ви питам и за мнения за болница Токуда, клиника Св. София и Правителствена болница, тъй като гледам сте по-запознати от мен със ситуацията там. 

Знаех си аз, че момите ще се покажат, но по-късно.

Пусни ни и ти снимчици? 

Мен така ме надупчиха, че вече съм като сито... Вчера и днес - кръв от вената, а освен това - антибиотик - мускулно... Ама как болииииииииии
Няма да ви стряскам повече, само ще кажа, че в крайна сметка се успокоявам, че го правя за Бебчо!!!