Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Седалищното бебе е термин, използван за описание на позицията на бебето в утробата, когато главата му е разположена в долната част на матката. Обикновено през шестия месец бебето заема позиция, известна като "седалищна", с главата си надлъжно. През седмия месец бебето може да се върне към вертикална позиция, но до края на осмия месец, ако околоплодните води са достатъчни, то може непрекъснато да се върти. Това означава, че позицията на бебето може да се променя до края на бременността.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиен за бременни?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бременни?

Тези гадняра дето бяха почнали стоежа до нас и бяха спрели, защото имаше жалби заради неспазеното отстояние, пак започнаха с рова. Не стига, че се въртях цяла вечер и защото съм сама, и защото не мога да си намеря място с корема, ами и тези кретени се разбучаха с един багер рано-рано.
На всичкото отгоре от другата ни страна, към кухнята и там строят, но поне не вдигат шум. Там екстрата ни е че нивото на строежа е вече колкото нашето и тези ми ти м....ли вместо да работят се нареждат и си зяпат по терасите и къщите на хората. Човек не може едно пране на спокойствие да си простре. Зяпат сякаш не са виждали жена, че при това и бременна. Казах на мъжо, че ако продължава така ще се наложи да ходи да се разправя с тях...

Добре се получиха. 
Е, пак си ми порастна малко бюста, но като гледам е само с един размер. Пак си е нещо, като се има предвид, че преди без подплънки не ставаше. А и мъжо е доволен вече...
А за болките - моите минаха още като влязах в 4 месец и от тогава за щастие не са ме наболявали, което е добре.
Много ми хареса. Малкият от малък ще е готин. 

) като ни види и в парка, ама аз пак мога да го позная де. То е все едно да не си познаеш кучето.
Прекрасни снимки.
Мъжът ми каза, че било соколче....толкова красиво беше. Може би трябваше друга храна да му дам, може би е имало наранявания....толкова ми беше мъчно и постоянно се обвинявам, че съм могла да го спася по някакъв начин....а малката душичка си е отишла сама.
за посрещането. Приятна и прохладна вечер ви пожелавам