Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е седалищно бебе и как се променя позицията му по време на бременността?
Седалищното бебе е термин, използван за описание на позицията на бебето в утробата, когато главата му е разположена в долната част на матката. Обикновено през шестия месец бебето заема позиция, известна като "седалищна", с главата си надлъжно. През седмия месец бебето може да се върне към вертикална позиция, но до края на осмия месец, ако околоплодните води са достатъчни, то може непрекъснато да се върти. Това означава, че позицията на бебето може да се променя до края на бременността.
-
Какви са мненията за възглавниците за бременни?
-
Къде мога да намеря подходяща възглавница за бременни?
-
Какви са препоръките за закупуване на сутиен за бременни?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бременни?

. Не знам съвпадение или не, ма откакто ви казвам да ми стискате палци за еди кой си изпит, го взимам. Ще взема да стана суеверна
Страхотни сте!!!!
) и тъкмо си мисля колко гадно и ставам да си измия една праскова, пускам чешмата и ..... от нея не потича нищо
И нашта вода е спряла. Да няма някаква профилактика?
Я бързо да спретне една и за Княжево!!! А съвсем между другото ако може и бебето накрая да се окаже момиченце и малко да разхлади времето над софия и да си взема и последния изпит и дрехите да се самоизгладят и мъжът ми да престане да влиза с обувки, да пие бира и да гледа всяка неделя тая гадна формула 1, а вместо това да излиза с мен по магазините без да мрънка и гадния съсед да изчезне нанякъде за неопределен период от време..... Малко се поулях с желанията май
Тва да не ми е златната рибка
? Абе ще съм доволна и водата да дойде само! 
... Аре сладурки, после пак ще мина да ви видя и още веднъж мнооооого мерси за палците

страхотно си го измислила, ако не е нагло дай и ние да четем още сега разказа, а ако някъде после трябва да се гласува казвай - ние всички сме пристрастни и ще гласуваме за теб. Таткото направо си го шашнала, а толкова е щастлив, ще запомни този ден, не като своя рожден ден, а като денят в който е получил най-уникалния подарък в живота си.
беше женски, а аз нали тогава съм забременяла, та още февруари викам на майка ми - да знаеш било е знак, че ще си имам момичинце. 
Невероятни сте.
такива добри душици сте, браво, че обичате всички животните, аз имам познати дето сами ми правят забележки, че съм вманиачена по кучето си дето след работа бързам да го видя, ама не им обръщам внимание, те не знаят какво е да има кой да ги чака у дома и да трепери от обич като ги види 
, ако има други конкурси казвай за да те подкрепяме и там, нали си си наш човек
просто вече нямаше никакво съмнение
Толкова увлекателно и красиво, направо се отнесох и пренесох! Не случайно са те избрали
която мисля да я дам на Поли да я сложи на главата на гадния си съсед , та той като изчезне барем вземе да духне малко планински хладен вятър, а не този горещия пустинния
Успех на изпита !! 

Да си жива и
от теб .Коремът ми има обиколка 105 см в легнало положение. Но не се тревожа много,после ще сваляме
.Аз предният път качих 23 кг и за 6 месеца бях по слаба от преди да забременея.И то без кърмене,кърмих само 2 седмици.Много сладък Цезар ,имаме едно съседче ,ама същия хубавец,търсят му приятелка сега.
Аз на последната консултация бях с 14 отгоре.Така,че както виждате тия по 2 3 кг не са въобще за споменаване.