Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 741
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Majce, честит ви празник!!!

Живи, здрави, диви и щастливи да са дечицата!

# 196
Майче честит празник, пожелавам ти спокоен и весел ден дано всичко мине по вода днес и да кръстите малките си съкровища   bouquet, аз на кръщенето на Галина се развълнувах най много когато попа накара кръстницата да ми подаде бебето казвайки ми взех ти го еврейче, връщам ти го християнче.

# 197
Майче, честит ви празник! Да са ти здрави и усмихнати децата!
Момичета благодаря за думите за бебо Embarassed Sunglasses Те всички бебенца са супер сладурски! Аз грозно бебе не съм видяла. А нашите ми харесват още повече защото си ги чакахме заедно  bouquet
За памперса - спомням си, че на дъщеря си слагах лепенките около картинката, но малкия е с памперс 3-ка(4-9кг), а той предполагам е 5кг и нещо и ми се струва че така му е добре. Иначе сякаш е хлабав.

# 198
Maйче, честит ви четворен празник и весело изкарване Hug
Карчита, имате бузки само за целувки Heart Eyes
Тина78, с тая прическа сте само за корица Peace
Абе всички са толкова големи сладури, пу-пу Hug Hug Hug
Аз вчера такава разходка му дръпнах, направо като невидяла Mr. Green
Като излязох сутринта се прибрах чак в 4 без нещо за да си посрещна каката от ясла Mr. Green
Сеха чакам малчо да става и пак навъм, количката не съм я извадила от колата даже, всичко ми е готово, мятам чантата и Дейвид и право в парка Peace
Използвам максимално "прохладното" време, че после ако пак ни нападнат такива жеги направо не ми се мисли ooooh!
Хайде лек ден на всички и повече разходки Heart Eyes

# 199
  • Варна
Добро утро, мацки. Искам да ви питам ходихте ли вече на контролен преглед (преглед на мамите Naughty)?

# 200
честит празник на майчето! Живи и здрави като камъчета  Hug
caisa - още не съм се накумила, ама е редно Направлението за раждането важало 40 дни, но изпуснах та сега всичко отново.

# 201
И аз не съм ходила на преглед и няма и да отида освен ако не усетя някакъв проблем EmbarassedЗнам, че не е правилно, но съм си такава.
Момичета, да ви напомня, че днес от 10ч пред НДК има протест за недостатъчното места в детските градини и яслите. Ако сте съпричастни към проблема може да отидете. Аз за съжаление ще пропусна, че съм без кола, пък и чакам някакви книги да ми доставят.

# 202
Здравейте,ние вчера бяхме на неофиц.консултация-толемият мъж стана на 1 месец и тежи 4250 и е дълъг 56см.
Само дето още имаме жълтеница и пием вит.С и калций..Има ли друго бебе с жълтеница?
За ортопед имаме час при Драганов във ВВМИ на 5.07
На море ще ходим август-септември(татито ни е на нова работа)
Не мажа снищо тялото,само гънките със зехтин и дупето с Бочко.
Слънцезащитен не ползвам маакр,че го тествах за алергия и му понесе,фактор 40
Големи Майски СЛАДУРЧЕТА си имаме,да са ни живи и здрави!

# 203
Здравейте момичета Simple Smile
Катя, радвам се, че вече сте си вкъщи и дано скоро да няма болни дечица
Майче, да са ви живи и здрави дечицата  bouquet
Аз ходих на преглед около 50-тия ден след раждането, принципно е хубаво да се отиде
Ние цокаме много често, а от вчера като яде и се мята и ме пуска и пак търси, поредният странен период, надявам се скоро да отмине.
Аз също не мисля да захранвам до навършването на 6 месеца, баткото по рано съм го захранила, защото тогава беше така, а сега дори ми е и по лесно да кърмя, отколкото да почна от сега да бъркам пюрета Simple Smile...мързел какво да правя Mr. Green
Миленка, аз също се потя под гърдите, там най много, ами то като са големи и там мястото не е много проветриво няма как Joy
Ние днес сме на ортопед Simple Smile

# 204
  • Варна
Добро утро!
Честит Петров ден на всички, които празнуват!    bouquet
Честито на майчето! Да са ти живи и здрави бъдещите християнчета!   bouquet
 Мерси на всички за подкрепата. Дано вече да ни подминават болестите. Praynig Тази сутрин водих и Преслав на лекар. И той е много по-добре. Док чак се изненада, че има такова голямо подобрение. Още няколко дни лекарства и още един преглед другата седмица, за да го обявят официално за здрав.
Дидка, ти направо ме отчая. Sad И аз днес ще излизам по магазините, защото и ние сме на сватба в събота. Да не би да сме на една и съща сватба. newsm78 Нашите младоженци са Стоян и Лина. Simple Smile
Оф, и без това не мога да се понасям, нищо не ми става и като тръгна да меря по магазините, съвсем се депресирам. Cry Чувствам се като пред изпит с това излизане. Embarassed
На ортопед не съм водила Габи още. Другата седмица ще я свърша тази работа, тогава и мъжо ще е в отпуск. То от болести не ни остана време до там да стигнем. Sad
Часът ми за преглед е на 10.07. Ще си направя профилактични изследвания-цитонамазка и т.н., че нали ще слагам спирала.

# 205
Честито на всички именници, да са живи и здрави!
И ние довечера сме на тържество, но по случай юбилея на свекърва ми. За щастие няма да обикалям магазините за тоалети, повечето дрехи ми стават Simple Smile, е някой са ми малко опънати, но тия дето ми бяха широкички сега са ми точно по мярка  Hug

# 206
И ние не сме ходили още на ортопед, доктора каза че бебчо бил още малък и нищо не можело да се види все още, чак след 3тия месец имало смисъл, това малко ме учуди.  Rolling Eyes
А за преглед при гинеколог още не съм се наканила да ида, но мисля да го направя, хубаво е да ме види доктор, нищо че нямам оплаквания.

# 207
  • Варна
е, аз отидох днес на гинеколог и всичко е ок.Не ми отне много време, то само каненето да отида бе големия проблем.
Вие сте добре, ще бъдете гости на сватбата, а аз на 07.07 ще съм кръстница. И аз ходих по- магазините и направо ми се доплака; взех си едно костюмче, но нямах много избор. Жалко, защото не се става кръстник всеки ден, пък не мога да изглеждам в най-добрата си форма.
Приемам и факта,че не се става и майка всеки ден.....

# 208
добре казано  Peace

благодаря за честитките от името на диванетата  Wink
кръщенетата минаха - петра се дра, а камен не  Mr. Green
очаквах да е обратното  Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 13:30 от majceto

# 209
  • Burgas, Bulgaria
оофффф най-накрая да се добера до компа след едноседмичен престой при свекито  Crazy
Кате радвам се че не сте в болница вече  Hug
майче да са ти живи и здрави дечицата и весел лразник

за гинеколога-ще трябва да отида че ме понаболява корема и особенно  doctor .Ние на ортопед не сме ходили ама и никой не ми е споменал .
Да ви се оплача преди няколко дни Ники падна от леглото на главата си-такъв рев му дръпнахме и двамата а мъжо като влезе почна да се хили.Звъннах на педито щото ми се стори че фонтанелата му хлътна ама и той като почна да ми се хиллоти-било опасно ако се подуе значи имало оток.Каза ми да взема един валидол че да не се наложило мамата да видят в болницата заради инфаркт-мнооого смешно.Слава Богу нищо му няма на човека ама много се върти направо е ужас Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт