Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 753
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
кси - много сладурско детенце имаш  Heart Eyes

аха. и аз тъй си мисля:)

ахам сладур Simple Smile

# 181
Кси - не е ли много стегнато памперсчето?

# 182
  • България
Кате ,   Hug добре си дошла и да не се повтаря  Naughty
Мале кое от кое по-сладки пу- пу, да ги изпапаш  Heart Eyes
Щом ша са фалим да покажа и аз моята хубостница, докато не се е разревала. Тя е от по- фините мадами, ама бузки си има Simple Smile Спи от 5 часа детенцето. То милото видя малко хлад и. А аз още съм с температура , може и да не е слънчасвне, утре мисля да отида на лекар. Ето я в по-едър план  Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138157&view=1&photo=17

# 183
много са сладички всички бебоци- пу-пу-пу:)
днес ни биха пентаксима и доки каза да не мокрим мястото:..та чуденката ми е може ли да сложа лепенка и да окъпя бебо, или да пропуснем къпането...опасявам се, че безс къпане няма да спи дълбоко нощен сън...
а аз съм скапанешън и ми се спинка поне 11 до 2.30-3

# 184
Аз бих пробвала без баня ...
Ако искаш просто го обтрий с мокра кърпа, за лепенките ме е страх че може да пропуснат вода (ако не са специално водоустойчиви).

# 185
супер бебета си имаме  Hug

# 186
  • София
Gligi, баш затва говорех! Бравос Simple Smile И Благодаря че се поразтърси, щото мен ме мързеше.

Днес бях на изпит. Мноо съм добра - 6! Wink В събота пак...

# 187
Да се разпиша и аз докато чакам моите двама мъже да се събудят /опънали са се двамата по корем на спалнята и двамата в една и съща поза и хъркат като малък  и голям Пън  Mr. Green/
Моя дребчо през деня спи само по корем. Както и да го оставя, той си се обръща и така заспива. В началото ме беше страх и все седях около него да го наблюдавам, но вече ми писна и го зарязвам, явно така му е удобно на човека.  newsm78
Иначе жегите ни побъркаха, голямо мрънкане мрънка, пропи и вода и то в огромни количества, и най-гадното - върнаха ни се коликите.  #Cussing out Та сега пак влизам пак в оня гаден цикъл : капки-запек-други капки.  #2gunfire По тоя повод Майче, да те питам как комбинираше бейби кучелото и саб? Че аз давам сега следобедите Лефакс, и при вечерното Кучелото, ма се притеснявам да не го дрогирам туй дете.  Rolling Eyes
По повод соковете да си кажа: аз също съм категорично против даването им, особено на такава крехка възраст, и за слава богу нашия педи подкрепя.  Grinning А тук има много готина статия за тия дет се колебаят за соковете:Захранването със сокчета и защо ние да не го правим?
Изгледах всички снимки, много са ни готини бебоците, да са живи и здрави и все така добре да дебелеят Wink . Моя е слабичък,  Heart Eyesопределено, един мъничък ми се вижда, макар че като го понося един час и вече съм на друго мнение.  Crazy Ей ви на снимка: http://www.bgphoto.net/photos/854/o633185497937500000.jpg
Мина привет, радвам се да ви видя отново онлайн. Целувки за Яна и да вземем да се видим някой ден, бебета са си приятелчета още от Шейново, дет се вика се познават от първите си часове.  Mr. Green

# 188
  • София
Да се отчетем набързо:

Бебо е качил 1200 гр. и е пораснал с 5,5 см. newsm44. Ваксинираха ни и засега е добре мъничето. Аз пропуснах къпането днес (имаме две убождания, защото избрахме варианта Имувакс + Инфанрикс Sad).

Тина, Мая е прелестна Hug. И колко голяма косичка имате...

# 189
  • Варна
Ееех, най сетне я докарах до писане Laughing Два дни да не чета и изоставам ужасно!
Бях болна вчера - втресе ме, температура цял ден и диария Sick И колики (разбрах какво му е на горкото). Днес почти нищо ми няма. Дано се размине на бебето Praynig Че иначе сме директно за болница и системи (нали и нашта вода не пие......)
Катя, голяма гадост си преживяла Hug Дано цяла година поне болест да не ви хваща!
Глиги, много се накефих на прогхрамата черно на бяло. Още утре ще я принтирам - току виж баба ми мирясала! Всеки ден ми казва - "ама как без вода, ти като се наядеш вода не пийваш ли!?"
На ортопед е най-достоверен прегледа (ултразвуковия) на тазобедрените стави след навършени 3 месеца. Преди това може да има фалшиво негативни резултати.
Да споделя - днес доста се депресирах - обикалях магазини за панталон (в събота - две сватби) и чувах само - ооо като за вас нямаме Sad
И ний сме с бузи, не чак огромни, но за сметка на това с двойна гушка :mrgreen:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3300974

# 190
  • Варна
Ох май не се справих с линка..
http://images18.snimka.bg/003300974-big.jpg

# 191
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146680&photo=5
още една бузанка Grinning
Диди и аз се депресирам по магазините като ми кажат същото в повечето магазини зареждат от Китай ,а те там нали са по малък калибър  Mr. Green . Аз си купувам дрехи от индийския магазин във Варна, супер цени и големи размери  Peace .Така като ви гледам и вие имате коса за опашки.
ТИНА ще ви изпапкам пеперудките, голяма бонбона адашката  4470
EIPHNH браво на вас много сте пораснали
Какичка имам същото боди само ,че в розово и същите чаршавчета
Янче честита ти 6

# 192
ех, че бебчета  Hug 
ние сме в надпреварата за бузки - видно е от качените снмики вкл от тази новата,която сложих  Heart Eyes  ама нещо не мога д изкарам линк - и как да ги гледам тези снимкии хоризонтално  Crazy
рени,направо сладурка бее с тези щипчици,дето й слагаш  Flutter
катя,всичко бъъързо да забравите
   bouquet

# 193
днес имаме двоен празик - камен и петра са именници.
по обяд пък ще имаме четворен празник - тогава ще сме ги и кръстили.
да са ми живи и здрави камъчетата Heart Eyes

и изобщо - днес именно желая на всички наши дечица да са здрави като камъчета  Heart Eyes

# 194
  • Пловдив
Майче, да са ти живи, здрави и засмяни и двамата.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт