Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 731
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
а днес се видях с temp:) има много сладка бузла:)

# 241
Сигурно е същото като нашето:)
Балсам на д-р Тайс за суха кожа - за бебета, на нас ни го изписа за бузките, като се бяха опъпчили.

# 242
  • Sofia
Сигурно е същото като нашето:)
Балсам на д-р Тайс за суха кожа - за бебета, на нас ни го изписа за бузките, като се бяха опъпчили.

Вероятно, защото и на крачетата и е суха кожата и там трябва да мажа.

# 243
  • Варна
 Да са ти живи и здрави камъчетата, майче! smile3525

Ултразвуковият преглед на тазобедрените стави  наистина е най-добре да се направи след навършени 3 месеца (или ако се направи сега да се повтори на 3-4 месеца).
А това, че ъгълът не отговаря на нормите, не означава, че бебето има луксация, а че е повишен рискът от такава и ортопедичните гащички профилактират появата и.ю

Катя, на друга сватба сме. Всъщност на две. А на обедната се оказах и кума (титулярката не я пуснали в отпуска)......Тежък ден се очертава. Завиждам на мамите, които си влизат в дрехите от преди. Мен ме делят 13 килограма. Цяла бездна Sad

# 244
И аз не си влизам в почти нито един чифт дънки и панталони от преди бременността.Ханшът ми е зверски разширен,сега като ги гледам се чудя как съм влизала в тях Mr. Green

# 245
  • София
Ха, аз добре че си имам някоя дреха от следбременния период с Йоанна - никакъв шанс да си вляза в старите дрехи скоро - 8 кг. си ми стоят и не мърдат Mr. Green. Пък за мойта височина и 2 кг. са от значение Crazy. Ама честно да ви кажа - хич не ми пука и така съм си убавица Joy, важното е децата да са здрави и бебо да цица, колкото може повече!

# 246
И аз не си влизам в почти нито един чифт дънки и панталони от преди бременността.Ханшът ми е зверски разширен,сега като ги гледам се чудя как съм влизала в тях Mr. Green
И аз така...ужас. А съм само 3 кг плюс...Лошото е че трябва да се храним пълноценно докато кърмим. А не искам да си купувам дрехи с по-голиам размер...да му се невиди... #Cussing out

# 247
Здравейте мацки Simple Smile

Аз на профилактичен преглед още не съм ходила , защото съм несериозна.Но каква по добра индикация , че всичко е наред от това , че от три седмици насам с льо Мъж се награбваме при всяка възможност( и бог да поживи д-р Димитров-златната игла Mr. Green) Трябва да взема да ида и аз някой ден.

Дилириум, Яна имаше същия проблем с болезнено напуканата кожа, на своя глава реших да  взема Стелатопия на Мустела, намазах я вечерта, след това сутринта и всичко беше вече наред. Много съм доволна с една дума.

За килограмите никой не може да ме бие , така че-трайте си! Mr. GreenАз имам да свалям още 15

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 21:45 от Mina_21

# 248
а аз от вчера съм -0.5 кг под нулата. фръц
остават още 9.5 до мечтания показател от студентските ми години Mr. Green

# 249
Блаз, блаз...Аз малко да намаля манджата и кърмата спира.Баси живота...

# 250
  • Варна
Аз днес ръснах 100 кинта в Дафне за тоалет, но нямах нито време, нито нерви да обикалям повече. Пък и едва ли щях да намеря нещо по-евтино. Това поне ми стои що-годе прилично, доколкото е възможно с 15-те кила, завещани от Преслав. Embarassed Иначе Габините ги ликвидирах. Ще приложа снимков материал след събитието. Simple Smile

# 251
Аз нямам кила след бременността повече от преди нея, но пък имам поне 10 които трябва да сваля, за да заприличам на това което ми се иска... Ах, мечти, кога ли ще стане?

# 252
Педито каза да вземем Стелатопия за тяло(а тялото му е мекичко и без сухи участъци), отделно изписа някакво мазило, което трябвало да се маже между месец и година по 2 пътина ден по главата и лицето!На мен това ми звучи доста неприятно и дълго за лечение.
Стелатопия е серията на Мустела за по-проблемна кожа, предполагам че и другото кремче ще е нещо подобно. Не се шашкай много, както ги мажем всяка вечер след баня, така ще го мажеш и с това кремче.

Ирини - горкият малък сладур Sad но ще го израсте това, бързо ще минат няколкото месеца. Стиска ме палци   bouquet

Майче - да са ти живи и здрави имениците, големи да пораснат  Grinning

# 253
Майче,да ти е живи и здрави именниците!
Сиско,не се притеснявай изобщо направи повторна консултация при друг ортопед!
Има ли друго бебенце с жълтеница,освен моето?
За коликите давам ИНФАКОЛ,бях го спряла(пестеливост)и май много сгреших...ПАК ПОЧНАХА!!

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 23:08 от ina_ana

# 254
И ние не сме ходили още на ортопед, доктора каза че бебчо бил още малък и нищо не можело да се види все още, чак след 3тия месец имало смисъл, това малко ме учуди.  Rolling Eyes

Драганов от Военна болница ,казва ,че още преди да се родят трябва да се гледат бебетата,а най-късно до 40 ден.Пед.му ги пращат по-късно заради направленията(не могот да ги издадат преди 1 ваксина)та това е цялата работа.Да кажат ,то и без това вс.си плащаме.Здравна каса?!какво ли е това?!?!

Общи условия

Активация на акаунт