Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 729
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
Момиче, да питам, на вашите бебета изпотявали ли са се дланите на ръцете и ходилата?? На Дария сега са и потни дланите, предполагам, че е от това, че си ги стиска в юмручета, но и ходилата и са потни и студени???? А аз днес също бях именничка и преди час се прибрахме от ресторант, а и днес Лили Иванова пя тук и имаше голяма навалица и изобщо, лятото си тече с пълна пара при нас:)!!!

# 256
Liana пожелавам ти от сърце да нямате атопичен дерматит нашата кака има и е много неприятно кремчето се казва NAHTKERCEN  д-р Тайс , а относно крема Мустела стелатопия е точно за атопична кожа и много помага също така и олиото от тази серия за вана.
Кате и аз така от Мая ги свалил килограмите но тези плюс 16 от Галина си стоят ,а като намаля храната и няма мляко.

# 257
  • София
Бояна май вече няма колики. От една седмица не съм й пръскала Лефакс и си е ок... Имам голямо шише (100), а сме го изразходвали само до половината. Ако някой има нужда - подарявам го.

А да ви питам ВАРНЕНКИТЕ - правите ли си срещи по морската илис е скатавате, а?

Аз живот и здраве след 2 седмици се понасям с децата към варненско и ще поседим при баба ми доста. Всъщност тя кака Мая е там от вече 10тина дена.

# 258
  • Sofia
Liana пожелавам ти от сърце да нямате атопичен дерматит нашата кака има и е много неприятно кремчето се казва NAHTKERCEN  д-р Тайс , а относно крема Мустела стелатопия е точно за атопична кожа и много помага също така и олиото от тази серия за вана.
Кате и аз така от Мая ги свалил килограмите но тези плюс 16 от Галина си стоят ,а като намаля храната и няма мляко.

Абе засега нямаме, ама педиатърката ми обърна внимание да внимавам, че може да се появи. Каката също имаше такива корички, но не е имала проблеми с кожата. Дано и сега е така.
Относно килата, остава ми 0,5-1 кило, за да стигна килограмите отпреди първата ми бременност и още 3-4 кг., за да достигна тези отпреди втората. Ама и от това, което съм в момента пак съм доволна  Grinning

# 259
  • Sofia
Yanche, не бързай да го подаряваш, че още има време да се появят. Дано няма де   Peace
Ние сме на Infacol, ама нещо ефекта не ми се види много голям. От друга страна не знам как е без него, та може и да не съм права  Wink

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 09:56 от liana

# 260
И аз това щях да кажа.Не бързай да го подаряваш, защото не се знае като почнете да се захранвате какво ще е. Аз вчера дадох на Яна АМ и тя се съдра да реве от колики после.Добре , че имах изостанало едно впръскване от Лефакс-а , че иначе...

# 261
ина-ана - а ти как разбра, че детето е с жълтеница. преди 4 седмици камен беше със стойности на билирубина около 3-4 пъти над нормата. неговата жълтеница май е от тая, дето се предава от майчина кърма и се налага 2-3 дни детето или да е на ам, или да преварявам на водна баня кърма и така да давам. сега трябва пак да правим кръвни изследвания, но като се сетя, че се налага да вземат венозна кръв, а и че така или иначе няма как да давам кърмата с шише, защото той не ще шише по никакъв начин, то реших и да не ги правя. неговият тип жълтеница продължавала до към 5-6 месец. така че до тогава сигурно ще сме с някаква форма на жълтеница, която няма да знаем каква е, защото не съм правила изследвания  Rolling Eyes
инфакол - не бях давала 4 дни, но вчера диването се раздра на кръмата докато черпихме аверите за ИД и се наложи 2 дози да дам. и понеже и аз си мислех, че 3-те шишенца, дето си бях подсигурила /сега съм започанал последното/, няма да ми стигнат, поръчах още 2. другата седмица идват. сега не знам какво ще ги правя. ще ги позадържа да видим дали няма да ми потрябват /сиг. не/ и после ще ги размятам.

# 262
  • Варна

А да ви питам ВАРНЕНКИТЕ - правите ли си срещи по морската илис е скатавате, а?

Аз живот и здраве след 2 седмици се понасям с децата към варненско и ще поседим при баба ми доста. Всъщност тя кака Мая е там от вече 10тина дена.
май се скатаваме въпреки, че не е редно.

# 263
Сиско, Ирини - всичко ще мине, по-важното е кое и по-добро за детето иначе родителите си го преживявават, хубавто е, че отминава. както казва свъкърва ми, така се остарява

това за ортопеда, изглежда сериозно, ще трябва да питам педи, ама като е по усмотрение...може да сеналага да си бъркаме в джоба

вчера бях при офталмолога (за каката) за бебо задължително преглед между 3-6 месец ако има проблем, а в останалите случаи по нашия календар на 3 години  #Crazy

за кг - свалих тези от втората беремност +- 0,5 кг, обаче остават още 10 от първата за мечтаните кг  Sick

# 264
за килата.. имам да сваля още 4 от тая бременност и ме е срам да кажа още колко, за да приличам на Джули от идно време...
сега съм на диета.

# 265
  • България
Абe, кога ще им дойде акъла на тея педиатри,  влязох в кърмаческия и само се ядосвам от тъпи изказвания на лекари примерно " Ако кърмиш от двете гърди - ще ти спре кърмата "  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202933.0
или "500г наддаване за  2 седмици е малко" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199930.0
А да кажа за килцата имам още 4 от преди да забременея ама не се оплаквам много, щото съм се поналяла така дето трябва  Wink

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 12:54 от Тина78

# 266
Тина, няма опасност да им дойде акъла. Аз от лекари добро не съм видяла, еле пък от педиатри.
Затова предпочитам сама да се информирам, и то от проверени източници, и в крайна сметка сама си решавам как да постъпя според това, което ми се стори най-рационално и , не на последно място,доверчвайки се на инстинкта си.
Не само за кърменето, а по отношение на всеки аспект .
През бременността четох повече, отколкото през целия си живот Laughing
Това не ме предпази от доста грешки в началото, повечето повлияни от "разумните" съвети на две дебели книги.
Сега все повече напипвам правилната посока обаче.

# 267
ох, да се оплача  Sad каката ни е с температура 39 С, мъжа се тръшна с болки в стомаха, лежи и пъшка, а аз трябва да се оправям с бебе и утре погача с 15 човека гости  Sick

# 268
  • София
мина21, нито мисля да давам АМ скоро нито да захранвам... а до захранването, което мисля да е след поне 6 навършени месеца той ще се развали - срокът на годност е 3 месеца след отварянето, което при нас се пада  след 2 месеца... затова искам да го дам на някого, на когото ще му свърши работа...

# 269
  • България
Малеее, това сигурно  е вируса, който пипнах- болки в стомаха и  висока Т .
Моята ревла от днес влиза в 6-та седмица и се настройвам за денонощно кърмене. Тя и досега си откарва с  часове  по циците ми  Laughing

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 14:57 от Тина78

Общи условия

Активация на акаунт