Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 765
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
тина, това ще свърши ли работа?  Hug

# 31
а ето това май повече Hug хедра, кяоо отговаря, е една от спецките по кърмене  Peace

# 32
тина - аз бих кърмила. ако е от слънчасване, вече би трябвало да нямаш Т.

остана ли някое бебе с колики. аз вече давам само бейби кучалло и нищо друго. пак си реве каменбоджо, но щом съм намалила приема на противоколички капки, значи положението се подобрява.

мама21 - как е твоят дивак - той се конкурираше по дивотия и рев с камен?

питанка към кърмачките - а вие как спите нощем? аз обичам да съм се разпльоскала по корем, но сега с тия цици няма как. все на една страна се обръщам. или полу-на едн астрана, полу по корем.

гери - аз отношение по въпроса с пишките нямам. оставила съм филков да действа както намеи за добре. аз просто следвам неговата стратегия - кат'ми е рекъл да дърпам, и аз дърпам. ама съм послушна и разбрана, а? хи-хи-хи
ама сега специално ще се зачета в статията. има логика в туй, дето го казваш - щом природата така е решила, верно не знам дали има смисъл да се моря с дърпане.

# 33
майче, Андрей още има колики. Онзи ден свърши еспумизана и аз реших да не купувам друг... и ефекта не закъсня. съдра се от рев след няколко хранения без капки ooooh!
освен тва реве и като му давам капки, но по-малко. вчера от три следобяд до седем съм го разнасяла из нас. абе като цяло е проклетия. и не обича да спи особено.

дружбенските мами, айде на разходка?

# 34
  • Пловдив
Аз да не дърпам дявола за опашката, ама Самуил напоследък е доста по-спокоен. Плаче рядко, най-вече вечер след 18,00ч., и то е повече мрънкане, отколкото рев. Коликите поотминаха, но още давам Инфакол. Ще трябва да го намалям по малко. А чая съм го спряла от няколко дни. Предлагам вода, ама той почти не я пие. Само 20-30 мл на ден. Как не му се пие в тия жеги, не знам.
Обича да му дрънкам с дрънкалките, заглежда се в тях и им гука.

# 35
  • Варна

Първите години на децата няма да се повторят, а работата - ще я работя цял живот.

Иначе на работещите - браво!   
Peace Peace Peace
коликити на Мирелка се появяват отвреме на време, но аз като няма и спирам всякакви капки; като са появят само тогава отново сме на Sab.

Майче и аз обичам да спя по корем, но тогава яко се изцеждам на чаршафа, защото спя гола в тия жеги и затова сп яна дясно , на ляво, по гръб и както дойде (то много не знам как спя де, но така си мисля).

# 36
и един въпрос, който много ме тормози  Mr. Green
как се обличат бебетата, които сега се изписват в жегита? шапка имат ли, чорапи? с къс или с дълъг ръкав са. а с пелена дали ги намятат newsm78
кат си нямам поръчка и се занимавам със сума ти и глупости. големи проблеми, голямо нещо, еййй  Mr. Green

# 37
  • Пловдив
майче, Мария е родена на 23.07. Беше жега, но не колкото тази в момента. Биваше. Изписаха я по боди с къс ръкав, без чорапки, без шапка. Беше увита в тънка памучна пеленка, която махнах още в колата по път за вкъщи, защото познай вътре какво беше. Иначе в къщи беше по-хладно и повече я обличах.
Ама къде ти идват на акъла таквиз работи, не знам?  Laughing

# 38
ми петра е на ясла, къщата е почистена, сготвено е, и поръчката си избачках - освен за простотии да мисля к'о друго да правя  Mr. Green

# 39
  • София
ми петра е на ясла, къщата е почистена, сготвено е, и поръчката си избачках - освен за простотии да мисля к'о друго да правя  Mr. Green

Мале майче, трябва да кандидатстваш за някоя награда "Super woman"... Ама това съвсем сериозно!!!

# 40
Темичката е страхотна, браво!
Катя Н, стискам палци бързо да се оправят дечицата. Сигурно е много гадно да си в болница с бебче.
Майчета, вие как разбирате за какво са ви преведени пари? Защото на мен до сега все различни суми превеждат и въобще незнам коя за какво е.
От няколко дена не давам нищо за колики, защото вече нямаме  newsm68 Сега Ники плаче като е изнервен или от жегите, но не и от колики Simple Smile Супер направо Simple Smile

# 41
  • София
Майчета, вие как разбирате за какво са ви преведени пари? Защото на мен до сега все различни суми превеждат и въобще незнам коя за какво е.

Аз по два начина - първо се обаждам в "център за обслужване на клиенти" на банката и питам, от къде имам превод. След това се обаждам в НОИ и ги питам "що толкова са ми превели" Mr. Green. Майтапа на страна, обаче като ми преведоха за май половината от сумата, която очаквах и яко се шашнах, та падна едно звънене... Но за моя многоооооо ПРИЯТНА изненада, служителката в НОИ беше изключително любезна и в час, защото ми обясни много внимателно всичко!!!  bouquet

# 42
тина, това ще свърши ли работа?  Hug
За хемороидите ползвам УНИВЕРТАН,върши страхотна работа,само след 5-6 намазвания.След първото раждане го използвах,сега пак ми помогна.

# 43
Мале майче, трябва да кандидатстваш за някоя награда "Super woman"... Ама това съвсем сериозно!!!
aaa, имам една купчина ризи и други за гладене. но мисля това вече да остане за нина - чак толкоз супер скопосна не е добре да съм  Mr. Green не за друго, ама ще свикне филков, че всичко мога, всичко умея и с всичко се справям и няма да хваща декиш на мрънкането ми  Mr. Green

# 44

aaa, имам една купчина ризи и други за гладене. но мисля това вече да остане за нина - чак толкоз супер скопосна не е добре да съм  Mr. Green не за друго, ама ще свикне филков, че всичко мога, всичко умея и с всичко се справям и няма да хваща декиш на мрънкането ми  Mr. Green

бе я заминавай да гладиш, не тъ е срам:)

Общи условия

Активация на акаунт