Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 780
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
да ама е 130 кила  Mr. Green

# 106
а за басейн, ние ходим на Велинград. http://www.velinahotel.com/velinabg/index.php супер готино е и има добър спа център. Стаите сега са ремонтирани и е много готино.

# 107

еми крушата не пада по далече от дървото.. но 7 кила.. това е отгелдано хлапе... моята щерка на 8 месеца беше толкова Shocked

# 108
  • На морето!
Запис Peace
За потенето-Мони зверски се поти,което е нормално в тази жега.
Мажа с Мустела и Себа Мед.Той също се обели вече веднъж.
При нас коликите продължават с пълна сила,а тази жега ни разби режима.Яде често и по малко /през час,два цока за по 5 мин./ Лошото обаче е че и през нощта е така и не можем да се наспиваме. #Cussing outДано вече се разхлази,че не мога и на разходки да го водя.

# 109
  • Варна
Здравейте и от нас Simple Smile
Вчера бяхме при доки - вече сме 5 300 и 56 см - растем и дебелеем Simple Smile
Искам да попитам - мажете ли с нещо бебчетата, когато ги извеждате навън - чудя се да му купя ли нещо слънцезащитно. Ясно, че сме си в количката и ходим все по сенките, но все пак дали да не го понамазвам с нещо - голяма чуденка ми е напоследък. Докато бях при майка ми излизахме на терасата - тя е доста голяма, а има и сянка и там си спяхме по цял ден почти, но сега сме си вече при мъжо и се извеждаме по разходки и не знам какво да правя.
На всичко отгоре започна да му се бели главичката. Като питах доки, каза да го мажа обилно с олио  половин час преди къпане и толкова, други пък ми казват лекичко с четката да ги олющвам кожичките. Има ли някоя от вас този проблем и какво правите?
А аз какво обикновено пак се увлякох EmbarassedАма като влизам във форума на седмицата един път, така ще е  Simple Smile
Чао и целувки на бебчовците Grinning

# 110
  • Пловдив
Кимба, за планина с басейн и на по-нормални цени тоя хотел на Боровец изглежда добре. Беше препоръчан в "На път, море, почивка".
А ние ще ходим за един уикенд тук. Ама не е на планина, а между Средна гора и Стара планина, до Карлово. Ако ни хареса, през август ще повторим.
Ронче, много лъскаво това местенце на Лозенец, кажи какви са цените, че никъде не намирам инфо.

# 111
  • Варна

И още нещо : има ли мами, които все още гладят като мен. Мисля да спирам вече , ама се чудя newsm78
аз гладя, няма как йешко става ама се налага

# 112
  • Варна

получих и първия подарък - активна гимнастика. От кога се слага бебо на това чудо?

ние вече я изпробвахме, ама мама се забавлява повече от бебка май Laughing Laughing

# 113
  • Варна

Мен обаче ме е страх да сложим климатик , да не вземем да го простудим милото.Вие какво мислите по въпроса?

Ние ще с вземаме подвижен климатик и ще го включваме в съседната стая. При отворени врати се надяваме да охлади бебка

# 114
  • На морето!
Рускам климатика в съседната стая и отварям вратите.Иначе не се живее!

# 115
  • София

ниночка, Лекарката каза че ваксината влизала от няколко места в страната и по номера може да се разбере тази от къде е и дали е в годност.

Няма ли на самата ваксина срок на годност и има ли проблемна партида?
Това имах предвид. Hug

# 116
Оф, и аз гладя още, ама ми е кеф...незнам защо, това бе едно от най-омразните ми неща.

Аз оправих кожата на пипи, с намазване с Нивеа бейби - тоалетно мляко, което използвам от години да си махам грима Naughty...много странно защото явно мустелата не й понася, кожата и беше суха, ужасно суха, като я погледнех и ми се ревеше и ставаше все по-зле с всеки изминал ден. Сега няма и следа от люпещата се кожичка.  newsm78 виждате ли колко странно, при всеки различните неща влияят по различен начин. Скъпо-евтино - няма значение, важното е бебик да се чувства добре Crossing Arms Crossing Arms

иначе дерматоложка ни препоръча някаква емулсия на Рох...ма не я купих, засега няма нужда

# 117
шеметка - аз утре ще съм в парка. ако не си ангаже, среща? къмто 10 ще съм там. този път ще съм без петра и няма да бързам за кухня. даже може и кафе да пием на истинско кафене  Mr. Green

# 118
ми приемам, аз от 2 дни не съм излизала, дано утре е поне малко по-хладно...както и да е, сутринта ще съм на линия  Peace Peace

и няма да си нося кафето от вкъщи  Wink Wink Wink

# 119
ааа, носи-носи, че може да реват диванетата и да се наложи да лашкаме по улиците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт